ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



    • Πριν μερικούς μήνες οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ "έσκουζαν" μαζί με την αποθανούσα συνδημότισσά μας για τα κλαδέματα των δένδρων που τους φαίνονταν ΒΑΘΙΑ και σήμερα βγήκαν να ζητήσουν ευθύνες από την διοίκηση του δήμου. Παρατάξεις που βόλεψαν στον δήμο μας εργαζόμενους που συντάσσονται με την τελευταία κατάπτυστη ανακοίνωση του ΣΕΔΗ,  νομίζουν πως θα κερδίσουν μικροπολιτικά οφέλη σκούζοντας για λαϊκίστικούς λόγους! Η δική μας ΑΠΟΨΗ πάγια και ΞΕΚΑΘΑΡΗ με αυτούς τους εργαζομένους και χωρίς ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ δομών του δήμου η εικόνα θα παραμένει τραγική. Εκτός και βρεθεί δήμαρχος όπως ο κος Κονδύλης του Αλίμου  να τον τρέχουν οι υπάλληλοι του δήμου μονίμως στα δικαστήρια και αυτός σιγά - σιγά αλλά ΣΤΑΘΕΡΑ να συνδράμει με ιδιώτες στα πάντα. Όσο για τις εθελοντικές ομάδες θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ. Αφού φαίνεται πως με τον υπουργό εκ Κύπρου οι μιζαδόροι τελειώνουν. Εμείς τα λέγαμε και στον Νίκο Χαρδαλιά που έφυγε ως ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ επειδή εμπιστεύθηκε και χρηματοδότησε με τα δικά μας χρήματα το ΑΠΟΛΥΤΟ τίποτα,  που κάποιοι μας το παρουσιάζουν και ως λύση. Και βέβαια όποιος θέλει να βγει από το σπίτι του παίρνει φτυάρι για να μην χάσουν και την βολή τους όσοι αποτελούν το επιτελικό μας κράτος που κοντεύει να μας στοιχίζει 100 δισ. ευρώ ετησίως! Ας όψεται η πανδημία που θεωρούμε πως  τελειώνει και μετά θα δούμε τι από όσα κάποιοι κρατιστές θεωρούν "κτήματά" τους , θα παραμείνουν υπό κρατικό έλεγχο. Γιατί και η ΔΕΗ δεν έχει ιδιωτικοποιηθεί μην ακούτε τους κομμουνιστές και όταν αυτό συμβεί στο 100% δεν πρόκειται ουδείς να μένει για μέρες ολόκληρες χωρίς ρεύμα. Ρωτήστε αυτούς που τώρα σας φτιάχνουν τις ζημιές εάν είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή συνεργείο εργολάβου ιδιώτη και θα σας απαντήσουν το δεύτερο. Με δημοσίους υπαλλήλους θα περιμένατε ακόμα κανέναν μήνα. Για την Αττική Οδό και για το καθεστώς της μπείτε στο site της εταιρίας και ευτυχώς αυτό το καθεστώς ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και η Αττική Οδός ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ πλήρως για 25 έτη και αυτό ενοχλεί ένα από τα ΜΜΕ που έχουν άμεση σχέση με τις εταιρίες που την διαχειρίζονται! Η κόντρα της κυβέρνησης με την Αττική Οδό αλλά και τον Περιφερειάρχη Αττικής και κάποιους κακούς δημάρχους γιατί η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τέλος επικρατεί. Άρα ας μην έχουν αυταπάτες οι πλεμπαίοι για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. 

  • Τα "διαδικτυακά τρολ" του κ. Αραμπατζή εξαφανίστηκαν,  μάλλον  κατάλαβε  ο ίδιος και τα απέσυρε  πως είναι καλύτερο να "πληρώνει" παρά να αναμένει από άσχετους! Η αλήθεια είναι πως ως τοπικό ΜΜΕ ηρεμήσαμε από το να απαντάμε καθημερινά σε κάθε μ@λ΄@κα που θέλει να διώξει το ΚΥΤ από τον Υμηττό αλλά φωνάζει για τις διακοπές ρεύματος που έγιναν από πτώσεις δένδρων,  ενώ εάν φύγει το ΚΥΤ θα είναι καθημερινές . Κάτι δηλαδή σαν Αλβανία επί Χότζα που οι κάτοικοι είχαν ρεύμα για  συγκεκριμένες ώρες και στη Βόρεια Κορέα το ίδιο συμβαίνει και σήμερα όπως και στην Κούβα , αλλά ποιος πείθει όσους δεν αμφισβητούν τα ρεπορτάζ δεκάδων δυτικών ΜΜΕ που έχουν καταγράψει φρικτές εικόνες. 

  • Κάποιες "εκδιδόμενες" αναρωτιούνται γιατί η Γεωργία Μπίκα επέλεξε να βγει να μιλήσει στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Προφανέστατα δεν το σκέφτηκαν μόνες τους αλλά είναι ο τρόμος των "νταβατζήδων" τους που θα μπλέξουν αφού το "σήκωμα" της ΕΛ.ΑΣ πάντα έχει παράπλευρες απώλειες και πιάνει "μικρά ψάρια". Για τα μεγάλα και εάν θα βρει τελικά το δίκιο της η Γεωργία Μπίκα εμείς δεν τρέφουμε αυταπάτες όσο όλες όσες πήγαν στο πάρτι τα βρήκαν όλα τέλεια! Και τα βρήκαν γιατί αυτές ήξεραν γιατί πήγαν και η Γεωργία προφανέστατα όσο και να τις καλεί να μιλήσουν δεν θα πετύχει ΤΙΠΟΤΑ αφού δεν έχει κανένα κοινό με τις άλλες κυρίες. Συμβαίνουν αυτά θα πείτε αλλά το θέμα είναι πως από κάπου πρέπει να ξετυλίγεται το πουλόβερ και για τον λόγο αυτό η Γεωργία επέλεξε τον καλύτερο. Που ήθελαν δηλαδή να πάει στις ξεφτιλισμένες; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: