ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμείς τα γράφαμε και οι "οικολόγοι" μας πολεμούσαν- Δένδρα που δεν κόπηκαν (ΣΥΡΙΖΑ) επειδή η πλέμπα της πόλης αντιδρούσε και αντιδρά!

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Εμείς τα γράφαμε και οι "οικολόγοι" μας πολεμούσαν- Δένδρα που δεν κόπηκαν (ΣΥΡΙΖΑ) επειδή η πλέμπα της πόλης αντιδρούσε και αντιδρά!


Τους φταίει ο δήμαρχος κος Γιώργος Χατζηδάκης ,  και οι δημοτικοί υπάλληλοι που σύμφωνα με την δική μας ΑΥΤΟΨΙΑ , εργάστηκαν και εργάζονται και αυτή την στιγμή , αλλά δυστυχώς super ήρωες δεν είναι και δεν θα γίνουν. 

Βγάζουν ανακοίνωση και ανεβάζουν αναρτήσεις στο facebook  εκείνοι που το μόνο που έχουν να επιδείξουν ως "αγώνα" , είναι ο χλευασμός και η αμφισβήτηση της Αστικής μας Δημοκρατίας και η δημοτική  παράταξη που επί ημερών της κάηκε ότι είχε απομείνει από το δάσος του Υμηττού πάνω από την πόλη μας , και κάποιοι έψαχναν μαζί με τις "εθελοντικές τους ομάδες" τα λουκέτα για να ανοίξουν οι βάνες και να τροφοδοτηθούν με νερό τα πυροσβεστικά οχήματα που "δρούσαν",  και τα εισαγωγικά γιατί εάν αφήνεις την "ζούγκλα" να μεγαλώνει δεν σώζεις κανένα δάσος ιδίως όταν μέσα σε αυτό δεν υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα. 


Σας δείχνουμε κάποια από τα "ιερά τοτέμ" που έπεσαν και αφού δεν τραυματίστηκε κανείς πάλι καλά θα λέμε εμείς,  που έτσι και αλλιώς δεν σας τάζουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και που είδαμε ιδίοις όμμασι πως οι υπάλληλοι του δήμου μας ακόμα και εθελοντές για τους οποίους εμείς θεωρούμε πως δυσκολεύουν παρά διευκολύνουν το έργο των αρχών  αλλά  η Πολιτική Προστασία ελλείψει επαγγελματιών τους έχει εντάξει και αυτούς σε "λίστες" βρίσκονται έξω , και κουράζονται για να επαναφέρουν την πόλη όπως ήταν πριν. Επαγγελματίες δεν είναι και μόνο το γεγονός πως ως κράτος χρησιμοποιείς εθελοντές αποτελεί για εμάς ΟΝΕΙΔΟ. 


Εάν είχαν κοπεί το ξαναγράφουμε , ΣΥΡΙΖΑ τα δένδρα για τα οποία φωνάζουμε καιρό ,ούτε διακοπές ρεύματος θα είχαμε αλλά ούτε κανένα πρόβλημα σοβαρό ως δήμος.

Άλλωστε ακόμα και σε δήμους με περισσότερο προσωπικό και πιο σκληρούς δημάρχους η εικόνα δεν ήταν και δεν είναι ακόμα και σήμερα όχι απλώς ιδανική αλλά ούτε καν υποφερτή! 



Το ιστολόγιο γνωρίζοντας πως η παρούσα διοίκηση έχει πείσει τους υπαλλήλους επιβραβεύοντας με υπερωρίες την εργασία τους να δίνουν τον καλύτερο  τους εαυτό δεν έχει αυταπάτες πως με άλλη διοίκηση θα πηγαίναμε καλύτερα . 

Και βέβαια για όσους επιθυμούν να αλλάξει κάτι σε αυτή την χώρα να τους πούμε πως όσοι πρωθυπουργοί και εάν αλλάξουν εάν δεν καταργηθεί η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ των δημοσίων υπαλλήλων και δεν κινδυνεύουν με ανεργία "ράμπο" και εικόνες ΗΠΑ που αντιμετωπίζουν όντως ακραία καιρικά φαινόμενα δεν θα δείτε και δεν θα δούμε αφού και εμείς την ίδια πόλη και χώρα μοιραζόμαστε με χιλιάδες μετανάστες που γελάνε με την κατάντια μας που τους θυμίζει τι συνέβαινε και σε αυτούς όταν ο υπαρκτός σοσιαλισμός τους έταζε λαγούς με πετραχήλια. 




Χωρίς ΚΕΡΔΟΣ και χωρίς καπιταλισμό ακόμα και σήμερα θα αναζητούμε εμβόλια , θεραπείες και "σωτηρία" από μεγάλες πολυεθνικές που ασχολούνται με την υγεία μας αλλά και με την καλυτέρευση της ζωής για να εξασφαλίσουν και οι ίδιοι για αυτούς και τις οικογένειές τους μια άνετη ζωή. 




Ο δήμος έχει συγκεκριμένα οχήματα κάτι μπουλντόζες , μοίρασε αλάτι και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς δήμαρχος να αγοράσει κάτι πιο σύγχρονο γιατί και τότε οι μαύρες και κόκκινες "χήρες" θα ομιλούσαν περί ΜΙΖΑΣ. 



Οι ΟΤΑ έχουν περιορισμένες δυνατότητες και ένα κάποιος επιθυμεί να αλλάξει η χώρα επίπεδο πρέπει να στηρίξει τις πολιτικές δυνάμεις εκείνες που επί Τσερνομπίλ αντιδρούσαν την ώρα που οι "επαναστάτες" της πόλης φώναζαν και φωνάζουν Αμερικάνοι φονιάδες των λαών. 

 Δείτε τις φωτογραφίες καλοπροαίρετη η κριτική σας αλλά μάλλον ήρθατε χθες στην πόλη και δεν γνωρίζετε τι συνέβαινε παλιότερα τότε που δεν είχαμε ούτε αυτά τα λίγα που έχουμε τώρα για να αντιμετωπίσουμε ακόμα και την ηλιοφάνεια! 

ΥΓ: Ο στρατός τα πήγε πολύ καλά στους απεγκλωβισμούς στην Αττική Οδό ας ελπίσουμε στο μέλλον ένας ΠΛΗΡΩΣ επαγγελματικός στρατός που θα τον αντικαταστήσει ΧΩΡΙΣ υποχρεωτική θητεία να είναι εξίσου καλώς και στην δουλειά του που είναι φυσικά ο πόλεμος και όχι ο εκχιονισμός! Ακολουθεί  και βίντεο στην ομάδα μας στο youtube και βέβαια και άλλες φωτογραφίες αφού στα πάρκα της πόλης δόξα τον Θεό ό,τι δεν είδαν οι γεωπόνοι μας το έλυσε η ΦΥΣΗ με τον δικό της τρόπο. Πάρκα πολλά κανένα μεγάλο εμπορικό κέντρο στην πόλη αφού οι δήμαρχοι που επιλέξατε έτσι τα "αξιοποίησαν" με γνώμονα την καλή σας υγεία. 



Για την  περιοχή των Αστυνομικών που μένει συνεργάτης του ιστολογίου θα τα πούμε αύριο οι φωτογραφίες όπως ήδη έχετε καταλάβει αφορούν την περιοχή πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας ,και βέβαια εμείς προσωπικά δεν έχουμε δάκρυ για κανένα πεύκο ή οιοδήποτε άλλο δένδρο που έπεσε αφού δεν είμαστε της γνώμης πως πρέπει να υπάρχουν δένδρα μέσα στον ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ που να φτάνουν  σε ύψος ακόμα και τριώροφες  πολυκατοικίες! 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: