ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βγήκαν να μιλήσουν για ανικανότητα όσοι όταν κατείχαν θέσεις ευθύνης έχουν να επιδείξουν ως μοναδικό τους επίτευγμα έναν χαμένο αγώνα για μια "δημόσια" περιουσία που κατέληξε στην ΕΤΑΔ και τους δανειστές μας προς "αξιοποίηση"

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Βγήκαν να μιλήσουν για ανικανότητα όσοι όταν κατείχαν θέσεις ευθύνης έχουν να επιδείξουν ως μοναδικό τους επίτευγμα έναν χαμένο αγώνα για μια "δημόσια" περιουσία που κατέληξε στην ΕΤΑΔ και τους δανειστές μας προς "αξιοποίηση"

 

Ευτυχώς αμολήθηκαν όλοι με τα αυτοκίνητα τους στην πόλη και ηρέμησαν. Πέρασε ο χιονιάς ( ελπίζουμε να μην επαληθευτούν μετεωρολόγοι που προβλέπουν ανάλογα φαινόμενα μέσα στην εβδομάδα) και έχουμε συγχορδία "καταγγελιών" φιλοχουντικών , σταλινικών και άλλων ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ που μάλλον ήρθαν χθες στην πόλη και δεν ενθυμούνται για πόσες μέρες παρέλυε το κράτος την δεκαετία του 1980 με σαφέστατα ηπιότερα καιρικά φαινόμενα. 

Αναρωτιούνται γιατί δεν βγήκαν τα μηχανήματα προφανώς επειδή δεν γνωρίζουν πως αυτά που διαθέτει ο δήμος μας με ευθύνη όλων των διοικήσεων δεν θα καθάριζαν την πόλη όσο γρήγορα επιθυμούσαν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ακόμα και εάν οι 700 εργαζόμενοι του δήμου μας ενεργούσαν με αυτά! 

Και επειδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται να πούμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ στους κόκκινους και μαύρους φασίστες της πόλης πως εμείς δεν θα είμαστε μαζί τους τόσο ευγενικοί όσο η παρούσα διοίκηση. 

Εάν θέλατε ΦΑΣΙΣΤΕΣ να καθαριστεί η πόλη πιο γρήγορα θα βάζατε πλάτη να δοθούν δομές σε ΙΔΙΩΤΕΣ και δεν θα φέρνατε ως παραδείγματα άλλους ΔΗΜΟΥΣ που οι ΙΔΙΩΤΕΣ καθάρισαν παίρνοντας αρκετές χιλιάδες ευρώ. 

Αλλά ο λαϊκισμός σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τι κάναν άλλοι δήμαρχοι ( τότε θα ήσασταν μαζί με το ΣΕΔΗ στα κάγκελα) αλλά περιμένατε από αυτούς τους υπαλλήλους και τον άμισθο εντεταλμένο της πόλης να σας "καθαρίσει" . 

Είπε ψέματα ο δήμαρχος και έριξε τις ευθύνες στην ΔΕΔΔΗΕ , όταν όμως σας λέγαμε το 2019 τι έρχεται και ποιον θέλετε να στείλετε σπίτι του του γλύφατε του Χατζηδάκη τα @εχίδι@ . 

Σας σιχαθήκαμε έτσι και αλλιώς και για τον λόγο αυτό και επειδή η ΝΔ θα νικήσει ΑΝΕΤΑ και τις προσεχείς εκλογές η πόλη θα πάει μπροστά γιατί με μια νέα τετραετία μπροστά της δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ σε ένα σπάταλο και ανίκανο κράτος που έτσι και αλλιώς θα είχε ήδη μικρύνει εάν η πανδημία δεν έρχονταν για να τα ανατρέψει τον αρχικό σχεδιασμό. 

Δείτε τα ιδιωτικά νοσοκομεία και όσα εν μέρει έχουν ιδιωτικοποιηθεί χωρίς να πάρει χαμπάρι ούτε το ΚΚΕ και σε 10 χρόνια από σήμερα θα σκούζετε για άλλα και όχι γιατί θα μένετε εγκλωβισμένοι. 

Τότε θα σκούζετε και πάλι για τον "κακό" καπιταλισμό που δεν ευνοεί όσους θεωρούν πως μπορούμε να δανειζόμαστε για ΠΑΝΤΑ και να ζούμε εις βάρος άλλων κρατών. 

Λυπούμαστε πραγματικά που βλέπουμε και ένα μικρό ευτυχώς κομμάτι της ΝΔ να συντάσσεται με συνδικαλιστές που κατέκλεψαν και διέλυσαν το κράτος και ευελπιστούμε πως ουδείς από αυτούς θα εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές και ευχόμαστε κάποτε να γίνονται και με λίστα για να μην είναι όμηροι συμφερόντων που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα σε αυτή την χώρα βουλευτές που βλέπουν που πρέπει να πάμε αλλά δεν θέλουν να στεναχωρήσουν και όσους τους ψηφίζουν! 

Τέλος ο ψευτοπατριωτισμός όσων υμνούν ακόμα ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ εμάς μας προκαλεί ΑΗΔΙΑ και βέβαια δεν μπορούμε εν έτει 2022 να θεωρούμε ακόμα "πατριώτη" έναν ΦΑΣΙΣΤΑ όπως υπήρξε έως την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα της ζωής του ο Ιωάννης Μεταξάς. 

Εάν αργούσε λίγο να πεθάνει η συμφωνία του με τους Ναζί για ασφαλή διέλευση από την χώρα μας θα αποτελούσε ΟΝΕΙΔΟ. 

Και βέβαια τα @ρχίδι@ του Φιλοβρετανού  Γεωργίου έγλυφε για να τον κάνει πρωθυπουργό και να κάνει μετά την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του αφού άλλωστε με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν το είχε. 

Και μόνο να δείτε ποιοι συμμετείχαν στην φασιστική νεολαία του από τον χώρο της Αριστεράς φτάνει για να τον καταδικάσετε αλλά όπως είχαμε γράψει και παλιότερα για τους Χρυσαυγίτες για εμάς δεν ήταν τίποτα παραπάνω από κομμουνιστές με ΜΑΥΡΕΣ μπλούζες. 

Όποιος θαυμάζει τον Μεταξά και κάθε τέτοιο σκουπίδι στην ΟΥΣΙΑ πολύ εύκολα θα θαύμαζε και τον Στάλιν ή τον Χίτλερ αφού ο "πατριωτισμός" τους δεν διέφερε παρά στον χρώμα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ που υπηρετούσαν! 

Πάντως ο Μεταξάς με τον Γκαίμπελς στη φωτογραφία πάνω θα την καθάριζε την πόλη από το ΧΙΟΝΙ άμεσα . Άλλωστε τίποτα δεν ήταν άλυτο από τον ιδιοφυή φασίστα Μεταξά ακόμα και την ήττα της χώρας μας από τους Γερμανούς φίλους του θα την παρουσίαζε ως σπουδαία νίκη και φυσικά το ΕΠΟΣ του 1940 που γιορτάζουμε αντί για την λήξη του πολέμου ξεχνάει να αναφέρει πως οι Ιταλοί βούλιαξαν 15 Αυγουστο την "Ελλη" αλλά ο "πατριώτης" Μεταξάς ΣΙΩΠΗΣΕ για μήνες έως ότου η Ιταλία ζήτησε τα κλειδιά της χώρας που βέβαια και ο ίδιος να ήθελε να δώσει δεν θα τα παρέδιδε ΠΟΤΕ ο τότε Βασιλιάς που ένιωθε Άγγλος και το έχει γράψει και ο ίδιος στα απομνημονεύματά του. 

Δυστυχώς για την πατρίδα μας ο Γεώργιος Β΄ πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 57 ετών το 1947 και βέβαια τα όσα ακολούθησαν μπορεί κάποιος να τα πληροφορηθεί εύκολα από το διαδίκτυο γιατί δυστυχώς στα σχολικά βιβλία της δικής μου εποχής κόντευαν να μας βγάλουν τον ΦΑΣΙΣΤΑ Ιωάννη Μεταξά και ως ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ. 

Κάποια φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και κάποια απολειφάδια της χούντας εμμένουν ακόμα να μην κατανοούν πως η Ιστορία δεν μπορεί να γραφεί ξανά από τους ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ για να χωρέσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: