ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Με λύπη διαπιστώνουμε κάνοντας μια διαδικτυακή βόλτα στα social media που αφορούν την πόλη μας πως διαβάζουν λάθος την Ιστορία ( όχι πως είχαμε καμία αμφιβολία και πριν για αυτό) και συνδημότες μας που ανήκουν σε αυτό που χονδρικά αποκαλούμε δεξιά. Ύμνους και τιμές σε έναν ΦΑΣΙΣΤΑ που αναρριχήθηκε στην Εξουσία γλύφοντας τους Βρετανούς και ήθελε πριν τον προλάβει ο θάνατος συμφωνία με τους Ναζί Γερμανούς είναι κάτι που από εμάς δεν είναι ανεκτό. Να τους θυμίσουμε τέλος πως η ΕΡΕ μετονομάστηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή σε ΝΔ από ΝΤΡΟΠΗ επειδή στελέχη της έδωσαν θέσεις και αξιώματα σε φασίστες και μετέπειτα χουντικούς που φυσικά δεν κατέλυσαν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να μας σώσουν από τον κομμουνισμό αλλά για να φέρουν ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ και να ζωντανέψουν ένα ΚΚΕ που παρέμεινε για πολλά χρόνια εξαιτίας των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ τους σε ποσοστά υψηλά. Και θα είχε και καλύτερη τύχη εάν ο ιδρυτής της ΝΔ διατηρούσε στις τάξεις του κόμματος ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που είδαν στο πρόσωπο του Γεωργίου Παπαδοπούλου τον "Μεσσία". Είμαι υπερήφανος για την Επτανησιακή καταγωγή μου (παλιότερα δεν έδινα και μεγάλη σημασία) εξαιτίας του γεγονότος πως άγαλμα του ΦΑΣΙΣΤΑ δεν υψώθηκε σε καμία πλατεία του νησιού και να ξεκαθαρίσω εδώ ό,τι ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς γεννήθηκε στην Ιθάκη και όχι στον νησί που είναι περήφανο που έβγαλε έναν Μαρίνο Αντύπα αλλά και έναν Λασκαράτο για "ξεσκεπάσει" με τον δικό του τρόπο την βρωμιά που υπήρχε κάτω από ράσα που δεν κάνουν τον παπά. 


  • Τώρα που κινούνται οι περισσότεροι με τα αυτοκίνητά τους στην πόλη σταμάτησε η γκρίνια. Καλοδεχούμενη η κριτική για ό,τι δεν πήγε καλά αλλά χωρίς εναλλακτική πρόταση φαντάζει τουλάχιστον ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ. Τέλος όσοι βρίζουν αυτούς που ενεργούν αλλά δεν φέρνουν αποτέλεσμα θα έπρεπε να είχαν συνταχθεί εδώ και καιρό με τις δικές μας απόψεις περί ιδιωτικοποιήσεων αλλά βλέπετε υμνούν δημάρχους που της προωθούν στους δήμους τους και εδώ ξεσηκώνονται και δεν αφήνουν την παρούσα διοίκηση ούτε δύο ψηλά δένδρα να κόψει. Δεν πειράζει πλησιάζουν οι εκλογές και τότε θα δούμε ποιον νέο "Μεσσία" με τις ίδιες λανθασμένες συνταγές θα μας παρουσιάσουν ως λύση στα προβλήματά μας. 

  • Εάν η κριτική μας σε νεκρούς θεωρείται από κάποιους βρίσιμο να ξέρετε πως εμείς και όσο ζούσαν σταθήκαμε απέναντί τους σε όλα τα θέματα που χειρίστηκαν και οι επιλογές του καταδίκασαν την πόλη μας. Εμείς δεν πήγαμε με κανέναν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ , και δεν προσκυνάμε κανέναν εκλεγμένο ακόμα και από το κόμμα που ψηφίσαμε . Όταν διαφωνούμε με την οιαδήποτε επιλογή του κόμματος το γράφουμε ΔΗΜΟΣΙΑ. Άλλωστε προσωπικά τα 4.5 χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ σε εμάς ίσως λόγο τύχης πήγαν καλύτερα. Δεν χάσαμε κάτι επί Σαμαρά- Βενιζέλου και επί Γιώργου Παπανδρέου φάγαμε τα δυνατά "χαστούκια" και απωλέσαμε μέρος της περιουσίας μας όπως συνέβη άλλωστε και με τους περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες που είδαν την ζωή τους να αλλάζει δραματικά προς το χειρότερο. Τις εξυπνάδες λοιπόν αλλού στους βολεμένους του συστήματος και σε όσους θεωρούν πως πρέπει να διατηρήσουν τις δουλειές τους στον κρατικό τομέα και ας καταστραφεί η χώρα! 


  • Ανακοίνωση η ΣΕΔΗ για τους δημοτικούς υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας που δέχθηκαν "επίθεση" δεν είδαμε . Για να βγάλουμε να τους διαβεβαιώσουμε πως είναι προς την δική τους πλευρά ή στο περίπου. Εμείς προβάλαμε το θέμα ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ φυσικά την επίθεση αλλά δεν ξεχάσαμε και ούτε θα ξεχάσουμε να γράφουμε πως εμάς οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ δεν μας έλειψαν καθόλου όταν τους κατήργησε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Σε μια πόλη γεμάτη όπλα μας φάνηκε απίστευτο το γεγονός πως κάποιοι θεωρούν πως μπορούν να προσφέρουν ασφάλεια δημοτικοί αστυνομικοί. Βέβαια γράφουν κλήσεις αλλά έχουμε και τροχαία για τον λόγο αυτό. Έχουμε και κανονικούς αστυνομικούς ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ για το μέγεθος του κράτους μας . Αδυνατούμε λοιπόν να κατανοήσουμε γιατί πρέπει παραδείγματος χάριν να πληρώνουμε όχι τους ελάχιστους που έχει εδώ η πόλη μας αλλά του υπερβολικά πολλούς που εξακολουθεί και έχει ο δήμος Αθηναίων. 

  • Η διαφορά του Νίκου Ανδρουλάκη από τον Αλέξη Τσίπρα είναι πως ο πρώτος προέρχεται από ένα κόμμα που για μισό αιώνα κατέστρεψε την πατρίδα μας ενώ ο δεύτερος στα 4,5 χρόνια που ήταν πρωθυπουργός η πατρίδα μας ήταν ήδη χρεοκοπημένη . Την πήγαινε για χειρότερα τελικά έδιωξε τους "ψεκασμένους" από το κόμμα του και δεν μας έκανε μια ωραία "Βενεζουέλα". Την επόμενη φορά που θα του δώσετε την δυνατότητα με την ψήφο σας ίσως το κάνει. Δύσκολα βέβαια γιατί δεν θεωρούμε πως το ΝΑΤΟ που κάνει κουμάντο θα αφήσει τον οιοδήποτε να απειλήσει καν τα συμφέροντά του στην περιοχή μας. 

  • Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Αντζινάς ως μέλος της Πολιτικής Προστασίας του δήμου ζήτησε συγγνώμη για όσα υπέστησαν οι συνδημότες μας από την κακοκαιρία. Δεν παίξαμε την συγγνώμη του γιατί προφανέστατα και δεν περιμέναμε ως τοπικό ΜΜΕ να μας σώσουν από την κακοκαιρία οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι του δήμου , τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας και οι εθελοντικές ομάδες. Περιμέναμε από τον κ. Αντζινά να ζητήσει συγνώμη για την κατάσταση με την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ στην πόλη και το γεγονός πως ο ίδιος καθώς και όλοι οι άλλοι ξορκίζουν την ιδιωτικοποίηση της δομής. Πάντως η συγνώμη που για εμάς ήταν ειλικρινής δεν θα τον σώσει από τις κάλπες του 2023 εάν και θεωρούμε απίθανο το γεγονός πως θα είναι και πάλι υποψήφιος αφού προφανέστατα και έχει ΥΠΟΣΤΕΙ τεράστια ΦΘΟΡΑ από την εικόνα για την οποία ως διοίκηση είναι υπεύθυνος και ο ίδιος. Τα "σκουπίδια" που έστειλαν και τον προηγούμενο σπίτι του θα στείλουν και τον Αντζινά για τον δήμαρχο δεν λέμε κάτι γιατί δεν βλέπουμε και ενναλακτική που να τον απειλεί. Είναι κάτι σαν Μητσοτάκη και Τσίπρα όσα λάθη και εάν κάνει και η παρούσα κυβέρνηση εναλλακτική αξιόπιστη δεν υπάρχει. 

  • Θυμάται κάποιος ποιοι ήταν υπεύθυνοι για την Πολιτική Προστασία Ηλιούπολης τα 9 χρόνια Βαλασόπουλου; Ρητορικό το ερώτημα και θα σας το αποκαλύψουμε σε όσους φωνάζετε τώρα και δεν αντιδρούσατε σε ανάλογες περιπτώσεις (φωτιές , πλημμύρες κ.ο.κ) για το τι συνέβαινε τότε. Βέβαια τότε κάποιοι που τώρα σκούζουν είχαν και μισθό Αντιδημάρχου! 

  • Βρε συνδημότες ας σοβαρευτούμε και λίγο ο Γιώργος Μπενάς σας φταίει που αποκλειστήκατε; Αυτός και κάποιοι άλλοι ήταν στους δρόμους όταν έρθει δηλαδή ο εκλεκτός σας στα πράγματα ποιους "ράμπο" θα βγάλει; Θα γράφαμε αλλά έχουμε να πάμε και κέντρο Αθήνας άρα αύριο η συνέχεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: