ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μπράβο στον Δημήτρη Κιντή που είχε βρει λύση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας αλλά....

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Μπράβο στον Δημήτρη Κιντή που είχε βρει λύση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας αλλά....

 Διαβάσαμε σε ανάρτηση σε ομάδα στο facebook γνωστού πολεοδόμου συνδημότη μας και το παρακάτω!


Και νιώσαμε την ανάγκη επειδή έτσι και αλλιώς τον έχουμε κατακρίνει πολλές φορές τον κομμουνιστή δήμαρχο της πόλης μας (για μια σειρά θεμάτων) να του πούμε και ένα μπράβο εάν βέβαια ισχύει πως επιλογή του καθώς και του δημάρχου όμορου δήμου μας ήταν η κατασκευή επιφανειακής Περιφερειακής Λεωφόρου στον δασικό χώρο του Υμηττού. 

Έβλεπε δηλαδή μπροστά σε ένα έργο που θα αξιοποιούσε και τον Υμηττό αλλά δεν θα επεκταθούμε στην παρούσα ανάρτηση σε αυτό. 

Θα ψάξουμε λοιπόν  εκτός από τους "συνήθεις ύποπτους" μην τυχόν αντέδρασαν ΤΟΤΕ και τα γνωστά χουντικά απολειφάδια για να τα περιποιηθούμε ανάλογα! 

Για όσους επιθυμούν να πληροφορηθούν την δική του "λύση" , μπορούν να το αναζητήσουν στις ομάδες της πόλης στο facebook , και θεωρούμε πως όλο και κάποιο τοπικό ΜΜΕ θα το ανεβάσει ως θέμα. 

Η Σήραγγα της Ηλιούπολης και όταν γίνει θα είναι ένα "μπάλωμα" σε ό,τι είχε προτείνει ο Δημήτρης Κιντής 40 χρόνια πριν! 

Και βέβαια θα αρχίσουν πάλι οι συνήθεις ύποπτοι πως δεν σέβονταν το περιβάλλον κ.ο.κ αλλά δεν είμαστε σε καμία διάθεση να μπούμε σε μια τέτοια συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: