ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι πολωνοί θα παραλάβουν το 2024 F-35 και εδώ οι "πατριώτες" πανηγυρίζουν για τις 6 γαλλικές σαβούρες που χρυσοπληρώσαμε!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Οι πολωνοί θα παραλάβουν το 2024 F-35 και εδώ οι "πατριώτες" πανηγυρίζουν για τις 6 γαλλικές σαβούρες που χρυσοπληρώσαμε!



  • Μας καλούν τα γνωστά τρολ να γράφουμε περισσότερες "ειδήσεις" για την πόλη μας. Δηλαδή να σας αναφέρουμε διαρκώς τα ίδια προβλήματα που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να λυθούν όσο οι περισσότεροι από εσάς στηρίζετε πόρνες στην ΨΥΧΗ , "φιλάνθρωπους κίναιδους" που κατά σκανδαλώδη τρόπο φέρουν ακόμη σχήμα, δημοτικούς υπαλλήλους που ασχολούνται πως δεν θα "στοχοποιηθούν" από το δικό μας κυρίως ΜΜΕ και άσε την πόλη να "βουλιάζει" και ενεργούς φασίστες πως ονειρεύονται πως είναι η ΛΥΣΗ και όχι η αιτία του προβλήματος! Σίγησαν και οι οπαδοί "της συκιάς" όχι για πάρα πολύ καιρό ακόμα φανταζόμαστε και εμείς προτιμούμε να γράφουμε για θέματα που θα έπρεπε να σας απασχολούν εάν δεν ήσασταν τόσο "ζώα" όσο είσαστε. Μάλιστα κάποιοι αριστεροί φασίστες τα βάζουν με δημάρχους όμορων δήμων επειδή τα καταφέρνουν καλύτερα όπου ΟΛΟΙ οι δικοί μας έχουν αποτύχει επειδή τα λεφτά τους να παίρνουν , τους κολλητούς τους να φτιάχνουν να τιμάνε και κανένα φάντασμα και ΤΕΡΑΣ του παρελθόντος και στα @ρχίδι@ τους εάν υπάρχει και ένα τοπικό ΜΜΕ που ΞΕΚΑΘΑΡΑ προσπαθεί να αφυπνίσει μια πλειοψηφία που ανέχεται μπράβους , πόρνες στην ΨΥΧΗ, προέδρους άνευ χρημάτων και επιχειρηματίες με τα λεφτά των τραπεζών δηλαδή τα δικά σας ! Πάντως για κάτι θα έπρεπε να γράψουμε και αυτό θα το κάνουμε με τον δικό μας "σκληρό" τρόπο γιατί δεν είχαμε ποτέ φανταστεί πως ένας επιστήμονας ιερέας όπως ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου θα είχε τέτοιες επικίνδυνες ειλικρινά απόψεις και "ψεκασμένες" σε θέματα που αφορούν την δημόσια ΥΓΕΙΑ , δηλαδή όλους μας. 

  • Δεν μας ενοχλεί προφανέστατα και ο όρος για τον συνεργάτη μας "μεγαλοδημοσιογράφος" ιδίως όταν δεν μας υποδεικνύουν έστω και έναν από όσους αυτοί θεωρούν πως έχει εργαστεί σε περισσότερα τηλεοπτικά ΜΜΕ και διαμένει σε αυτή την πόλη. Σε κάθε περίπτωση δεν περιμέναμε από αλήτες και ανήθικους που έχουν μάθει και προσκυνάνε ως τάχα σημαντικούς αυτούς που κατέστρεψαν την πόλη να έχουν έστω και μισή κουβέντα καλή για αυτό εδώ το ιστολόγιο! 

  • Η ΕΥΔΑΠ έχει κάνει την πόλη "μπ@ρδέλο" αλλά αυτό δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου εάν δεν βλέπαμε ιδίοις όμμασι τι ακριβώς σωλήνες τοποθετεί! Λυπούμαστε για κάποιους υπουργούς της παρούσας κυβέρνησης που δείχνουν κατανόηση για την ΑΧΡΗΣΤΙΑ που κοστίζει εκατομμύρια ευρώ και με λύπη μας παραδεχόμαστε πως αυτή η χώρα ίσως χρειάζεται δέκα Πολάκηδες και 100 Βαξεβάνηδες όχι για να γίνει Βενεζουέλα ή Βόρεια Κορέα αλλά για να ξυπνήσει και το τελευταίο πρόβατο πως αυτά τα έργα δεν είναι δυνατόν να γίνονται χωρίς να έχει πάρει κάποιος ΜΙΖΑ! 

  • Θανασάκη άμα θίχθηκες για αυτά που λέει ο Παύλος Πολάκης να έχεις την ίδια ευθιξία και για τις μ@λακίες που ξεστομίζει ο πατέρας σου για την χούντα των ξεφτιλισμένων καραβανάδων και για το γεγονός πως από τότε έως και σήμερα με προσθήκες μόνο την οικογένεια Μαρινάκη και τον φιλορώσο Ιβάν Σαββίδη οι ίδιες οικογένειες ζουν παρασιτικά εις βάρος όλων μας. Όλα τα μεγάλα έργα σε ξένους επιχειρηματίες οι Έλληνες συνεχίζουν και θεωρούν πως η "γελάδα" δεν "ψόφησε". 

  • Αντί να σας πειράζουν τα τρικάκια του Ρουβίκωνα καλύτερα θα ήταν να ασχοληθείτε με μια Δικαιοσύνη που ζέχνει και με ανθρώπους που όταν εμείς τους μιλάμε για δυτικό κόσμο , ελευθερίες , αστικές δημοκρατίες κ.ο.κ δικαίως μας μουντζώνουν. Χωρίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μην θεωρούν πως σιωπώντας ή αφήνοντας ασύδοτους εισαγγελείς μειωμένης ηθικής συμβάλλουν στο να αλλάξει η χώρα μας επίπεδο προς τα πάνω. Κάποιοι και στη ΝΔ φαντάζονται πως η Ελλάδα αντέχει Πούτιν ή πως τα "Αμερικανάκια" όπως τους αποκαλούν θα τους αφήσουν ατιμώρητους . Θα τους "ξεκωλιάσουν" για αυτό ας αφήσουν τις φιέστες γιατί με τις επιλογές τους σε λίγο θα μαζεύουν φέρετρα. Και σε αυτά δεν θα είναι τα δικά τους παιδιά αλλά κάποια μαλακισμένα που θα πειστούν πως υπάρχει και άλλος γεωστρατηγικός προσανατολισμός της χώρας πλην αυτόν που ακολουθεί.  


  • Κάποιοι καραβανάδες ετοιμάζονται να κατέλθουν στην πολιτική για να την καταστήσουν για γέλια και για κλάματα όπως κατάντησαν τον ελληνικό στρατό. Για εμάς εθνικό είναι το αληθές και όχι βέβαια οι ανοησίες που ακούμε για τάχα υπεροχή μας στο Αιγαίο και τα ακούμε δυστυχώς από ανθρώπους που φορούν στολή γνωρίζουν και όταν θα έρθει η ώρα που ελπίζουμε να αργήσει θα ηττηθούν και θα κατηγορούν όσους δεν μπήκαν στην μέση για να μας σώσουν! 

  • Τα μεταχειρισμένα μαχητικά αεροσκάφη που ήρθαν χθες στην χώρα μας θα αποτελέσουν τον λόγο για να έχουμε έναν ακόμα Τσοχατζόπουλο που θα φυλακιστεί την ώρα που οι "πιασμένοι" του ΚΥΣΕΑ ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι και μας πουλάνε "πατριωτισμό". Γιατί φυσικά και δεν υπήρξε ούτε ΕΝΑΣ καραβανάς τότε να πει για τα ΑΙΣΧΗ που γίνονταν και με λύπη μας διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει και σήμερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: