ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας ενεργούν στην πόλη αλλά με τα μηχανήματα που διαθέτουν και τα παρκαρισμένα δουλειά δεν μπορούν να κάνουν - Υπομονή ....

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Οι εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας ενεργούν στην πόλη αλλά με τα μηχανήματα που διαθέτουν και τα παρκαρισμένα δουλειά δεν μπορούν να κάνουν - Υπομονή ....

 


Εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας με έδρα την πόλη μας ενεργεί νυχθημερόν στην πόλη. Όσοι δεν έχουν παραταξιακές παρωπίδες τους βλέπουν , βλέπουν τα οχήματα με τα οποία ενεργούν και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που δεν τους αφήνουν με την "ξύστρα" ή "μαχαίρι" τους που δεν ΣΠΑΕΙ τον πάγο να προσφέρουν και πολλά πράγματα. 

Δημότες με φτυάρια προσπαθούν και καθαρίζουν τα πεζοδρόμιά τους ( κάτι που πράξαμε και εμείς ) αλλά βέβαια με την πτώση της θερμοκρασίας που προβλέπουν οι μετεωρολόγοι ( ελπίζουμε να πέσουν έξω) πάμε για ένα απέραντο ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ. 

 Η δική μας πρόταση που δεν αρέσει σε διοικούντες αλλά ούτε στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης είναι η ετήσια μίσθωση σε εταιρία για έκτακτες ανάγκες. Οι εταιρίες αυτές που φυσικά έχουν ως κύριο στόχο τους το ΚΕΡΔΟΣ και τους υπαλλήλους θα βρουν και θα καθαρίσουν εκεί που αποτυγχάνουν όσοι νομίζουν πως ΤΖΑΜΠΑ ή με εθελοντισμό θα δουν αποτέλεσμα. 

Για όσους ήρθαν χθες στην πόλη να τους θυμίσουμε τι συνέβαινε επί Κιντή , ή επί Γεωργάκη σε μικρότερης έντασης κακοκαιρίες αλλά τότε δεν υπήρχαν τόσα οχήματα που ήθελαν να μετακινηθούν και μετά από 15 μέρες και με σχολεία κλειστά για τουλάχιστον μία εβδομάδα ο κόσμος πήγαινε με τα πόδια στις δουλειές του. 

Τέλος οι παλιοί θα θυμούνται πως η συγκοινωνία μας έφτανε έως τα σχολεία του Υμηττού και από εκεί οι λίγοι κάτοικοι τότε της περιοχής την δεκαετία του 1950 έρχονταν με τα πόδια στα "αρχοντικά" τους. 

Οι εποχές άλλαξαν θα πείτε και προχώρησαν πολλά αλλά όσο η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν καταρρέει η ΕΙΚΟΝΑ η σημερινή θα επαναληφθεί και του χρόνου σε ανάλογη κακοκαιρία εκτός και εάν οι ΠΟΛΛΟΙ επιλέξουν πως ο κρατισμός απέτυχε αφού χωρίς κέρδος είναι φανερή ακόμα και η ΑΠΟΤΥΧΙΑ του δικού μας τοπικού ΜΜΕ που δεν έχει ιδιαίτερα ΕΞΟΔΑ πλην μιας συνδρομής ίντερνετ που και αυτή κινείται στους ρυθμούς της χώρας! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: