ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : H Γεωργία είναι δικό μας παιδί - Όλη η συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

H Γεωργία είναι δικό μας παιδί - Όλη η συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο



Όλη η συνέντευξη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Της θαραλλέας κοπέλας που αποτελεί για εμάς πρότυπο γυναίκας που δεν σκύβει το κεφάλι και καταγγέλλει τα ΚΤΗΝΗ που πρέπει να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ. Ήδη στο πλευρό της είμαστε όσοι ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ έναν καλύτερο κόσμο και απέναντί της όσοι θεωρούν πως το ΧΘΕΣ μπορεί να εμποδίσει ένα καλύτερο σήμερα που είναι ήδη ΕΔΩ. 




Γιατί την Γεωργία ,και την κάθε Γεωργία δεν θα την σώσουν "συλλογικότητες" που σπέρνουν ΜΙΣΟΣ και τα βάζουν  με "ανεμόμυλους" με το αζημίωτο , αλλά όσοι αποδεδειγμένα χρόνια τώρα ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ, και δημοσιοποίησαν εγκλήματα  ασκώντας ΑΨΟΓΑ το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ τους, απέναντι σε κάθε μορφής ΕΞΟΥΣΙΑΣ. 

Θέλουν δεν θέλουν ένα ΣΑΠΙΟ δικαστικό σύστημα, και ένα πολιτικό σύστημα που θεωρεί πως είναι "έγκλημα" να παρέμβει στη ΣΑΠΙΛΑ που βασιλεύει στο δικαστικό σώμα θα αφυπνιστούν ,εκτός και ονειρεύονται να αναβιώσουν και πάλι όσα αφήσαμε πίσω μας ,το μακρινό 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια: