ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τραγικό το ΣΕΔΗ κατηγορεί την διοίκηση του δήμου για ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- Στο μόνο που φταίει η παρούσα διοίκηση είναι πως δεν έδωσε όλες τις ΔΟΜΕΣ σε ΙΔΙΩΤΗ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Τραγικό το ΣΕΔΗ κατηγορεί την διοίκηση του δήμου για ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- Στο μόνο που φταίει η παρούσα διοίκηση είναι πως δεν έδωσε όλες τις ΔΟΜΕΣ σε ΙΔΙΩΤΗ

 
"Ευτυχώς" που είναι υπουργός ο Μάκης Βορίδης και θα σας νομιμοποιήσει ΟΛΟΥΣ 

Για κλάματα είναι η ανακοίνωση του ΣΕΔΗ που αποκαλύπτει τους πραγματικούς ΕΝΟΧΟΥΣ αυτής της κατάντιας. 

Αυτούς που επί εποχής Δ. Κιντή έφτασαν τον δήμο μας να είναι παρίας σε σχέση με τους όμορούς του και που οι αγώνες τους είναι πως θα πάνε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ στα σπίτια τους εργαζόμενοι που για εμάς έπρεπε να είχαν πάει ήδη ΟΡΙΣΤΙΚΑ με πληρωμένες ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και να έχουν δοθεί ΠΡΑΣΙΝΟ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΤΙΑ σε ιδιωτικές εταιρίες. 

Για εμάς οι καθαρίστριες των δημοτικών σχολείων προφανέστατα και εάν συνέβη ήταν παραλογισμός να βρίσκονται σε κλειστά σχολεία όπως επίσης παραλογισμός είναι να βγάζεις ανακοίνωση εναντίον και αυτής της διοίκησης που ΕΜΜΕΝΕΙ σε μια συνταγή κρατισμού που έχει καταστρέψει όχι μόνο την πόλη μας αλλά παλιότερα και όλη την χώρα. 

Βέβαια με δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης που "χαϊδεύουν" υπαλλήλους που αφήνουν επί δεκαετίες την πόλη να βρωμάει με το τρομερό επιχείρημα πως θα περάσουν πάνω από τα πτώματα μας όσοι επιχειρήσουν να μας διώξουν δεν βγάζεις άκρη. 

Στην επόμενη χρεοκοπία της χώρας και με δεδομένο πως δεν θα πληρώνονται ΚΑΜΙΑ υπερωρία όπως και δεκάδες άλλοι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα θα καταλάβουν και αυτοί πόσο "άρχοντες" της πόλης ήταν πραγματικοί. 

Γιατί εμείς είδαμε πολλούς Αντιδημάρχους να ενεργούν και με "άσχετους" να εκ χιονίζουν σημεία της πόλης και ακούμε μονίμως τους υπαλλήλους να λένε ΜΠΟΡΟΥΜΕ ενώ δεν μπορούν! 

Ας το καταλάβουν καλά οι δημότες και κυρίως τα τοπικά ΜΜΕ που δημοσιεύουν ασχολίαστες τέτοιες κατάπτυστες ανακοινώσεις πως οι καιροί άλλαξαν. 

Η ΕΣΣΔ κατέρρευσε επειδή κάποιοι ομοϊδεάτες του Δ.Σ του ΣΕΔΗ είχαν τις ίδιες ακριβώς αντιλήψεις . Είναι τραγωδία πλέον και να λέμε μπράβο σε υπαλλήλους του δήμου που εργάζονται σκληρά από την στιγμή που η πλειοψηφία των υπαλλήλων έχει ΤΕΤΟΙΕΣ κομμουνιστικές απόψεις. 

Τους "χάϊδευαν" πολλοί δήμαρχοι , τους ανέχτηκαν ένα σωρό κυβερνήσεις και η ΚΑΤΑΝΤΙΑ της χώρας βγάζει ΜΑΤΙ. 

Στη θέση του δημάρχου θα δίναμε ήδη σε ΙΔΙΩΤΗ εργολάβο τον εκχιονισμό της πόλης κάτι που θα το δείτε τις επόμενες ΩΡΕΣ σε άλλο δήμο που έχει τελείως ..... σωματεία που ήρθαν να κατηγορήσουν την διοίκηση επειδή προφανώς κατάλαβαν και αυτοί πως η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ πλέον θα πάει σε αυτούς και όχι βέβαια σε όσους τους εμπιστεύθηκαν! 

ΥΓ: Η δημοτική αρχή θα πρέπει να πάρει απόφαση πως για να μείνει κάτι θετικό από αυτή που άλλωστε φεύγει θα πρέπει να δώσει ΔΟΜΕΣ σε ιδιώτες των οποίων οι εργαζόμενοι προφανέστατα και θα ήθελαν και αυτοί να μην πάνε στις δουλειές τους αλλά..... Η βουβαμάρα της διοίκησης στην κατάπτυστη αυτή ανακοίνωση δείχνει πως θεωρούν πως θα τους σώσουν οι ΨΗΦΟΙ 700 εργαζομένων και των οικογενειών τους. Ας γνωρίζουν πως δεν του σώζει ΤΙΠΟΤΑ και πως θα αφήσουν τις καρέκλες τους για να τους διαδεχθούν άλλοι χειρότεροι που θα "λουφάρουν" καλύτερα τους εργαζόμενους που οκ εντάξει άμα κουράζονται ας αναζητήσουν δουλειά στον ιδιωτικό τομέα για να κατανοήσουν επιτέλους πως τα πράγματα εκεί είναι πολύ διαφορετικά αφού το αφεντικό τους δεν θα δέχονταν ποτέ την εξευτελιστική ανακοίνωση που έβγαλαν εναντίον του δημάρχου. 

Από εμάς καλά να πάθει και καλή συνέχεια σε ό,τι και εάν ασχοληθεί από το 2023 και μετά μαζί με τους Αντιδημάρχους του που ΜΟΙΡΑΖΑΝ συγχαρητήρια σε όσους ακόμα και εάν ΘΕΛΟΥΝ δεν μπορούν! 

Άλλωστε έχουμε αρκετό ρεπορτάζ που το φυλάμε για προεκλογικά και αφορά υποθέσεις εξοπλισμού του δήμου που βέβαια δεν τον πήραν στα σπίτια τους οι αποχωρούντες δήμαρχοι αλλά όλα στην ώρα τους! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: