ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στηρίζει ο αρμόδιος υπουργός τις "αστοχίες" της Ελληνικής Δικαιοσύνης; Και εάν ναι δεν έχει ολόκληρη ΝΔ κάποιον άλλον να τον διαδεχθεί ;

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Στηρίζει ο αρμόδιος υπουργός τις "αστοχίες" της Ελληνικής Δικαιοσύνης; Και εάν ναι δεν έχει ολόκληρη ΝΔ κάποιον άλλον να τον διαδεχθεί ;

 


Μάλλον η κυβέρνηση Μητσοτάκη "έχει χάσει την μπάλα" στο χώρο της Δικαιοσύνης. Τις το γράφουν και φιλικά της ΜΜΕ όπως αυτά του Ομίλου του κ. Ευάγγελου Μαρινάκη που τόση ΔΥΣΩΔΙΑ που επικρατεί στον  χώρο της Δικαιοσύνης δεν την αντέχει. 

Άλλωστε ο ίδιος αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα θύματά της. Ταλαιπωρείται από αναξιόπιστους μάρτυρες, δημοσιογράφους που "εξυπηρετούν" ανταγωνιστικά επιχειρηματικά συμφέροντα κηλιδώνοντας μια επαγγελματική καριέρα χτισμένη με τεράστιες επιτυχίες εναντίον της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και που το παλεύουν ακόμα αλλά στην υπόθεση Μαρινάκη έχουν "εμμονές" γιατί για εμάς δεν έχουν κάποιο άλλο όφελος. 

Ίσως ο υπουργός που πέρασε κορωνοϊό να νιώθει εξαντλημένος και για τον λόγο αυτό και επειδή η Δικαιοσύνη κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να διασύρει μια κατά εμάς επιτυχημένη κυβέρνηση ας τον απομακρύνουν και ας στείλουν το ΜΗΝΥΜΑ στους δικαστές πως η κοινωνία δεν αντέχει τέτοια ΣΑΠΙΛΑ στον χώρο της. 

Προφανώς και η κα. πρόεδρος του Αρείου Πάγου δεν ζει στην Ελλάδα εάν θεωρεί πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες εμπιστεύονται την Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Σ.Μ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: