ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο εύκολος τρόπος να είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ χωρίς να το λες .....

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Ο εύκολος τρόπος να είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΣ χωρίς να το λες .....


 Τον έπιασε ο πόνος τον κ. Δριμυλή πως ξαναγυρίσαμε πίσω στις εποχές του Ψυχρού Πολέμου. Τότε που η ΣΕΧΤΑ αντλώντας "όπλα" από το ιδεολογικό οπλοστάσιο πνευματικών νάνων όπως ο Λένιν , ο Γκόρκι , και φυσικά ο "μέγιστος" και μεταμελημένος Μπακούκιν "όπλιζαν" τα χέρια αφελών που ήθελαν να ανατρέψουν την καπιταλιστική "τυραννία". 

Βολική και ευχάριστη η τοποθέτηση του λαλίστατου για τα θέματα του ηλεκτροφωτισμού της πόλης και  βεβαίως δημοφιλής η τοποθέτηση σε μια πόλη που ζέχνει από ΚΟΚΚΙΝΟ ή ΜΑΥΡΟ φασισμό. 

Όσο για τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης βλέπουν μόνο την "αυταρχικότητα" του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη αλλά ως υποκριτές δεν βλέπουν τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν και ενώ η ΝΔ έχει πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της Ρωσικής εισβολής σε ένα ανεξάρτητο κράτος ΣΙΩΠΟΥΝ. 

Ο κόσμος αλλάζει από αυτούς που αντιστέκονται σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ όπως ο Πούτιν στα πεδία των μαχών και για τον λόγο αυτό κάθε Εθνικιστής από την τελευταία γωνιά του πλανήτη δεν έχει ενδοιασμούς να ταχθεί στο πλευρό και στον δίκαιο αγώνα για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ των Ουκρανών απέναντι σε έναν ΒΑΡΒΑΡΟ εισβολέα. 

Η Ιστορία γράφεται από τους ΝΙΚΗΤΕΣ και για ακόμη μια φορά θα γραφτεί από όσους υπηρετούν τις αρχές και τις αξίες του ΔΥΤΙΚΟΥ κόσμου του μοναδικού δημοκρατικού σε όλο τον πλανήτη. 

Τους χαιρετισμούς σε όσους ΣΙΩΠΟΥΝ και την αμέριστη εκτίμησή μας σε όσους δεν ΣΙΩΠΗΣΑΝ καταδίκασαν την ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ έστω και εάν στεναχώρησαν ρασοφόρους που φαντάζονται πως ο Πούτιν πολεμάει την Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Ευτυχώς που υπάρχει και μία  Αντιδήμαρχος της παρούσας διοίκησης που βλέπει γιατί ΟΛΟΙ οι άλλοι αντιδήμαρχοι εθελοτυφλούν μην χάσουν και κανέναν "Ρωσόφωνο" Ηλιουπολίτη από τις κάλπες του 2023!

Είναι εμφανές ποιοι είναι με ποιους και τι ακριβώς πρεσβεύουν και φυσικά ο κόσμος αυτός δεν ανήκει στους ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ και σε όσους βλέπουν φασιστική μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση αλλά αρνούνται να καταδικάσουν τον οιοδήποτε "πατερούλη" . 

Και η ΝΔ θα σαρώσει στις εκλογές του 2023 και φυσικά και στη δική μας πόλη θα έρθει η μέρα που η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ θα αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ και όχι έπαινος για όσους την επιλέγουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: