ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Επί κυβερνήσεως Γεωργάκη Παπανδρέου (ΓΑΠ) οι Ρωσοτσολιάδες μαζί με Έλληνες καραβανάδες παρελαύνουν στις Σπέτσες !

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Επί κυβερνήσεως Γεωργάκη Παπανδρέου (ΓΑΠ) οι Ρωσοτσολιάδες μαζί με Έλληνες καραβανάδες παρελαύνουν στις Σπέτσες !

 

 Εμετικές εικόνες από το 2010 σας υπενθυμίζουμε για να τις δουν και όσοι σήμερα ( τα ορφανά του Ανδρέα Παπανδρέου) υποκριτικά τάσσονται στην σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Τότε Ελληνικός και Ρωσικός στρατός παρελαύνουν μαζί αφού το δόγμα ακόμα και σήμερα θεωρεί πως επειδή τυγχάνει να είμαστε Ορθόδοξοι λαοί πρέπει να έχουμε σχέση με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ που εκπροσωπεί ο Ρωσικός στρατός.

Και βέβαια εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν ξεχνάμε ποιοι ήταν κατά της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ και δεν θεωρούμε πως τα σκουπίδια της Ιστορίας που είχαν θέσεις ευθύνης και στην πόλη μας έχουν λόγο να τάσσονται σήμερα κατά της Ρωσικής Εισβολής αφού οι δικές τους αλλοπρόσαλες πολιτικές οδήγησαν στο να δημιουργηθεί το ΚΤΗΝΟΣ ενώ για δεκαετίες στήριζαν το άλλο ΚΤΗΝΟΣ την πάλαι ποτέ κραταιά ΕΣΣΔ. 

Στον νέο Ψυχρό Πόλεμο που φυσικά και δεν δημιούργησε η Δύση αλλά κράτη παρίες όπως η Κίνα , η Ρωσία και το Ιράν και κάποια μικρότερα μαριονέτες τους φυσικά και καλοδεχόμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας όσους ίσως μετανόησαν αλλά δεν είμαστε και αφελείς να πιστέψουμε πως όταν πεινάσουν θα παραμείνουν να υπερασπίσουν Αρχές και Αξίες ξένες σε όσα πρέσβευαν και πρεσβεύουν οι "ηγέτες" τους. Πολιτικοί νάνοι του η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τους πολλούς "Κασιδιάρηδες" που πλέον ( ευτυχώς για εμάς) δεν παρασύρουν κανέναν Εθνικιστή στα ρωσόφιλα κόμματά τους. 

Οι Ρώσοι δεν ήταν ποτέ Εθνικιστές δεν έχουν κάτι για να είναι υπερήφανοι και φυσικά η προσφορά τους στον Παγκόσμιο Πολιτισμό είναι για εμάς τους δυτικούς μηδαμινή. Τέλος για όσους έχουν αυταπάτες και για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό να τους θυμίσουμε πως ο Στάλιν, ο Χίτλερ, ο Μεταξάς και δεκάδες βασιλείς γεννήθηκαν στην γηραιά Ήπειρο που μάλλον αυτοκτονεί αφού ανάγκασε την Μεγάλη Βρετανία να αποχωρήσει από την Ε.Ε που για εμάς δεν αποτελεί πλέον παρά έναν γραφειοκρατικό μηχανισμό Σοβιετικού τύπου που χωρίς το ΝΑΤΟ δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης. 

 Όσοι ονειρεύονται "ευρωπαϊκούς" στρατούς σαν τους παραπάνω που παρευλαύνουν υπερήφανα θα πρέπει να γνωρίζουν πως αυτοί οι στρατοί δεν έχουν καμία ισχύ να επέμβουν ακόμα και μέσα στη "γειτονιά" τους και προφανέστατα για εμάς ως τοπικό ΜΜΕ η Ρωσία δεν ανήκει στον δυτικό κόσμο και ούτε η ίδια επιθυμεί να ανήκει αφού συμμαχεί με την ΒΑΡΒΑΡΗ Ανατολή. 

 Σε όποιους τέλος έχουν αυταπάτες για την στρατιωτική δύναμη της Κίνας ίσως έχουμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε έναν Τρίτο Πόλεμο όπου και εκεί θα επικρατήσουν οι δυνάμεις του καλού κατά εμάς του κακού κατά όσους θεωρούν πως υπάρχει δημοκρατία σε κράτη παρίες όπως η Κίνα , το Ιράν ή ακόμη και η Ρωσία.

Ανάλογες παρελάσεις είχαμε και στην ακριτική Αλεξανδρούπολη που ευτυχώς η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε ώστε να έχουμε ακόμα μία στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ ώστε να μην παρελαύνουν τέτοιοι κατσαπλιάδες που κάποιοι θεωρούν πως αποτελούν και οργανωμένο στρατό, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: