ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κεντροδεξιά εφημερίδα στην πόλη μας από τον συνδημότη μας κ. Κωνσταντίνο Φειδόπουλο

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Κεντροδεξιά εφημερίδα στην πόλη μας από τον συνδημότη μας κ. Κωνσταντίνο Φειδόπουλο



Κεντροδεξιά μηνιαία εφημερίδα ετοιμάζει για την πόλη μας ο συνάδελφος και συνδημότης μας κος Κωνσταντίνος Φειδόπουλος. Την εφημερίδα θα εκδίδει η εταιρία KF Group. 


Η εφημερίδα θα ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν την πόλη μας.  και το διαφημιστικό της τμήμα έχει ήδη  αναλάβει γνωστή διαφημιστική που συνεργάζεται με μεγάλα ΜΜΕ. 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον κ. Φειδόπουλο στο δύσκολο εγχείρημα του , και φυσικά η προβολή του από το "μικρό" δικό μας τοπικό  ΜΜΕ πρέπει να θεωρείται δεδομένη,  αφού η νέα εφημερίδα θα απηχεί τις απόψεις της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της ΝΔ. 

Άλλωστε όλες οι εφημερίδες έχουν ιδεολογική κατεύθυνση ακόμα και αυτές που "παίζουν" με όλους στην προσπάθεια τους να παραπλανήσουν αφελείς αναγνώστες  πως τάχα είναι πάνω από κόμματα και ιδεολογίες . 

Τα κόμματα στις Αστικές Δημοκρατίες παράγουν πολιτική και φυσικά όποιος ισχυρίζεται πως είναι εναντίον τους είναι ένας φασίστας που ντρέπεται απλώς να σας το πει αφού πέρα από την πολιτική και την Αστική Δημοκρατία υπάρχουν μόνο χούντες κόκκινες ή μαύρες. 

Για αυτό και ο αστικός τύπος όσο και εάν στενοχωρεί κάθε λογής ΦΑΣΙΣΤΑ είναι στην ουσία η ΔΙΚΗ σας ΦΩΝΗ που εκφράζεται κάθε τέσσερα χρόνια με την ψήφο σας σε κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα ή σε αυτά που θα γεννήσει η Αστική μας Δημοκρατία. 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: