ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν υπάρχει "ψεκασμένος" που να μην έχει πειστεί από τις ασυναρτησίες ενός Ρώσου ημιπαράφρονα !

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Δεν υπάρχει "ψεκασμένος" που να μην έχει πειστεί από τις ασυναρτησίες ενός Ρώσου ημιπαράφρονα !

 


Ο Ρώσος καθηγητής και "φιλόσοφος "¨μπερδεύει τον Ελληνορωμαϊκό Πολιτισμό με τις "μαϊμούδες" της Ανατολής και θεωρεί ως ηθικούς ρασοφόρους που άφησαν το Βυζάντιο να πέσει στα χέρια της απόλυτης βαρβαρότητας. 

Στην Ευρασιατική Ένωση που θα χωράει κάθε "σκουπίδι" της Ιστορίας φυσικά και η Ελλάδα δεν χωράει αφού δεν είναι απλώς ΔΥΣΗ αλλά η κοιτίδα του ΔΥΤΙΚΟΥ πολιτισμού. 

Δυστυχώς το φαινόμενο έχει πάρει τρελές διαστάσεις ιδίως σε θρησκευτικούς κύκλους που είναι έτοιμη να υιοθετήσουν το οιοδήποτε παλαβό δόγμα προκειμένου να μην χάσουν προνόμια που έτσι και αλλιώς δεν θα έπρεπε να κατέχουν εν έτει 2022. 

Το είδαμε σε site του δήθεν πατριωτικού χώρου και παράλληλα σε σελίδα που θεωρεί πως απηχεί απόψεις του αναρχικού χώρου. 

Και για τους εθνικιστές και για τους αναρχικούς ο Ντούγκιν είναι απλώς ένας καιροσκόπος φασίστας που εκφράζει όσο κανείς άλλος τις απόψεις του Πούτιν για τον κόσμο που θέλει να μας επιβάλλει. 

Δυστυχώς για τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ και για τον Μοσχοβίτη παράφρονα και ευτυχώς για όλους εμάς, ο κόσμος που φαντάζεται δεν θα ανατείλει ποτέ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: