ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Ουκρανία αντέχει , η Ρωσία μετατρέπεται σε μεγαλύτερο παρία του κόσμου και η Ε.Ε για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την στρατιωτική της αδυναμία να σταματήσει έναν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ όπως ο Πούτιν!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Η Ουκρανία αντέχει , η Ρωσία μετατρέπεται σε μεγαλύτερο παρία του κόσμου και η Ε.Ε για ακόμη μια φορά αποδεικνύει την στρατιωτική της αδυναμία να σταματήσει έναν ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ όπως ο Πούτιν!



  • Κακοκαιρία "Φίλιππος" και ας ελπίσουμε όλες και όλοι πως το χιόνι δεν θα κάνει την εμφάνισή του στην πόλη μας αφού έχει αφεθεί στην τύχη εθελοντικών ομάδων που δεν έχουν καμία δυνατότητα και εκπαίδευση να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε. Υπάρχουν απλώς για να αποτελούν το άλλοθι των δημοτικών υπαλλήλων και της εκάστοτε διοίκησης που τις "χρησιμοποιεί" παρέχοντας τους υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μην κάνοντας το αυτονόητο να δώσει χρήματα σε επαγγελματίες για να δούμε και εμείς κάποιο αποτέλεσμα. Μας άφησαν μια εβδομάδα εγκλωβισμένους την πρώτη φορά . Πλέον η Πολιτεία με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Στυλιανίδη έχουν δοθεί αναθέσεις σε ιδιώτες και δεν θα δούμε ανάλογα φαινόμενα με αυτά της προηγούμενης φοράς ακόμα και εάν χιονίσει συνεχόμενα για 7 μέρες και όχι για μόλις ένα 24ωρο. Οδηγία έχει δοθεί και σε όλους τους Περιφερειάρχες να δώσουν αναθέσεις και να χρησιμοποιήσουν ιδιωτικά συνεργεία αφού το να εγκλωβιζόμαστε με πέντε πόντους χιόνι εξαιτίας της ανικανότητας δημοσίων υπαλλήλων δεν θα ξαναγίνει ανεκτό. Τέλος ο στρατός δεν θα συμμετάσχει ποτέ ξανά σε δράσεις εκχιονισμού έπειτα από συνεννόηση των συναρμόδιων υπουργών αφού δεν είναι αυτός ο ρόλος  του και θα δημιουργηθεί σύντομα ειδική ομάδα που θα ανήκει στην πυροσβεστική υπηρεσία για να αξιοποιήσει κάποια από τα δεκάδες μηχανήματα του. Άρα Συριζαίοι και κκουέδες τζάμπα αναμένουν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από την κακοκαιρία "Φίλιππος" όλα θα πάνε καλά αφού η συμμετοχή των ιδιωτών σε ό,τι προκύψει πλησιάζει το 50% , ενώ πολύ σύντομα και μηχανήματα των Περιφερειών θα περάσουν σε καθεστώς συνέργειας με ΙΔΙΩΤΕΣ αφού οι Περιφερειάρχες ισχυρίζονται πως δεν έχουν ούτε προσωπικό αλλά ούτε και απαραίτητα χρήματα για να τα συντηρήσουν. Το μοντέλο της Κύπρου θα υλοποιηθεί και στην χώρα μας όπως υλοποιείται σε δεκάδες άλλα μέρη του δυτικού κόσμου με θλιβερές εξαιρέσεις Γαλλία και Γερμανία όπου η Σοβιετία ζει και βασιλεύει. Κράτη όπως η Γαλλία και η Γερμανία αντί να κυνηγήσουν τον Ρώσο δικτάτορα του κλείνουν το μάτι αφού με τους στρατούς που έχουν δεν μπορούν παρά να τους χρησιμοποιούν για οτιδήποτε άλλο αλλά όχι για πόλεμο. 

  • ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία μπορούν να σώσουν την Ουκρανία από την "Ρωσική αρκούδα" όσο αυτά τα δύο κράτη δεν μπαίνουν στη σύρραξη με δικούς τους στρατούς δεν υπάρχει περίπτωση να μην χαθούν εδάφη παρά την ηρωική αντίσταση των Ουκρανών. 

  • Λιτές οι καρναβαλικές εκδηλώσεις εξαιτίας της πανδημίας, εξαιρετική η εκδήλωση στην πλατεία Φλέμινγκ για την παγκόσμια μέρα της γυναίκας όπως μας ενημέρωσαν φίλες που έδωσαν το παρών. Μπράβο στο δήμο για την άψογη οργάνωση ελπίζουμε και στο μέλλον με τους ίδιους και περισσότερους συντελεστές να δούμε και κάτι που θα είναι προς θετική κατεύθυνση σε μια πόλη όπου αρκετοί θέλουν να μας γυρίσουν και πάλι πίσω. 

  • Θα δοθούν και άλλες εργολαβίες για περιποίηση του Πρασίνου της πόλης μας σε ιδιώτες μάθαμε . Το θέμα είναι γιατί καθυστερούν αφού μπορούν εύκολα για ποσά κάτω από 25.000 ευρώ να δοθούν με απευθείας αναθέσεις. 

  • Παντού παρκαρισμένα αυτοκίνητα κάτω από πινακίδες που το απαγορεύουν , η συλλογή φωτογραφιών μας μεγαλώνει και ετοιμάζουμε το επόμενο "χτύπημα" μας σε όσους θεωρούν πως υποτιμούν την νοημοσύνη μας. 

  • Κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν αξιοποιηθεί από την νυν διοίκηση σε θέση Αντιδημάρχου εμμένοντας σε κάποιους που την εκθέτουν καθημερινά. Επιλογή της φυσικά όπως και δική μας να ασκούμε κριτική . 

  • Τα πάρκα της πόλης δεν καθαρίζονται από τα γερμένα δένδρα προφανώς επειδή και η παρούσα διοίκηση πιστεύει στα θαύματα ή θεωρεί "λογική" ενέργεια την πρόταση Αραμπατζή για αναστύλωση τους! 

  • Οι κεντροδεξιοί της πόλης μας θα συναντηθούν , θα συνομιλήσουν και θα "συναποφασίσουν" πριν τις κάλπες του 2023 ποιον θα κατεβάσουν για δήμαρχο σε μια κοινή υποψηφιότητα που θα έχει τύχη να περάσει στον δεύτερο γύρο και να διεκδικήσει τα ηνία του δήμου. Εάν δεν τα καταφέρουν θα είναι υπόλογοι στην νέα ήττα που θα έρθει και φυσικά κάτι τέτοιο απεύχονται όλες και όλοι οι νεοδημοκράτες της πόλης. Φυσικά και καμία δουλειά δεν έχουν να συναποφασίσουν για το ποιος θα είναι υποψήφιος όποιος δεν είναι καν μέλος κεντροδεξιού κόμματος εκτός και πρωτοτυπήσουμε και σε αυτό και συναποφασίσουμε να μας εκπροσωπήσει ένας κεντροαριστερός! 

    • Η ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί με κόμματα που την παρούσα περίοδο κλείνουν το μάτι ή ΣΙΩΠΟΥΝ στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και θεωρούμε λογικό το γεγονός πως εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις διπλές κάλπες του 2023 να έχουμε συγκυβέρνηση με όσους δεν αμφισβητούν την γεωστρατηγική θέση της χώρας μας που είναι δεδομένη και δομημένη εδώ και δεκαετίες. Αυτοί που τάχα ανήκουν στην Ανατολή τον Βορρά , τον Νότο και στην Δύση θα μπορούσαν επί 4.5 χρόνια που ήταν κυβέρνηση να καθιερώσουν το αλλοπρόσαλλο δόγμα τους αποχωρώντας από το ΝΑΤΟ που είναι ο στρατός της Δύσης και που διευθύνεται εάν δεν το έχουν αντιληφθεί από τους αγγλοσάξονες για να μην έχουν και τίποτα ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 


  • Με 32% που θα πάρει η ΝΔ το λιγότερο στις κάλπες του 2023 ή και νωρίτερα εάν αυτό επιβάλλει το συμφέρον της χώρας ας μην ανησυχεί ουδείς για το που θα κινηθεί η χώρα μας και την επόμενη τετραετία. 


  • Σας γράφουμε από τώρα και κρατήστε το το Χάρκοβο δεν θα πέσει στα χέρια των Ρώσων έως το τέλος του μήνα , και για την δική μας άποψη δεν θα πέσει και αργότερα αφού μπορεί επαγγελματική στρατοί να μην δρουν στα ουκρανικά εδάφη αλλά "επαγγελματίες" εθελοντές και μάχιμοι έχουν ήδη καταφτάσει από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Υπολογίζουμε πως έως το τέλος του μήνα το ξένο αυτό εκστρατευτικό σώμα θα υπερβαίνει τα 100.000 άτομα με την πλειοψηφία αυτών να ανήκουν σε κράτη όπως η Μεγάλη Βρετανία , η Σουηδία , και οι ΗΠΑ που θα κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να μην δημιουργηθεί ένα κράτος αλά Λευκορωσίας και να παραμείνει ένα τμήμα της Ουκρανίας στην πολιτισμένη Δύση της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: