ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εμετός οι θέσεις του κόμματος Κασιδιάρη για τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας μας, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχες άλλων κομμάτων όπως το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Εμετός οι θέσεις του κόμματος Κασιδιάρη για τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας μας, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχες άλλων κομμάτων όπως το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση

 

Ανιστόρητος για ακόμα μια φορά ο Ναζιστής Ηλίας Κασιδιάρης,  προσπαθεί να παραποιήσει την Ελληνική Ιστορία για να χωρέσει τον Ναζισμό του! 

Προφανώς δεν αντιλαμβάνεται πως οι Εθνικιστές πολεμούν αυτή την στιγμή τους ΜΠΟΣΛΕΒΙΚΟΥΣ και πως και λόγω χρώματος θα του άρεσε να επικρατήσει ο Ευρωασιατισμός του Ντούγκιν όμως αυτό δεν θα συμβεί αφού ένας ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ πολιτισμός δεν επιβλήθηκε ποτέ σε έναν ανώτερο. 

Όσο για την πλούσια χώρα μας με το απέραντο πετρέλαιο και τους υδρογονάνθρακες τα έχουμε ξανακούσει στο πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης που τουλάχιστον δεν έχει τατουάζ με αγκυλωτούς σταυρούς για να μας πείσει πως  έχουμε οτιδήποτε κοινό με την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Διαβάζει την Ιστορία με έναν τρόπο ανάλογο με τους δικτάτορες που θαυμάζει λυπόμαστε που βρίσκεται στην φυλακή αφού συμμετείχε σε μια εγκληματική οργάνωση που διαλύθηκε επειδή κάποιοι με τις δικές του ιδέες κατάντησαν την Χρυσή Αυγή μπολσεβίκους με μαύρες μπλούζες όπως παραμένει έως και σήμερα. 

Επικαλούνται τον Μέγα Αλέξανδρο που πολέμησε με λύσσα την βαρβαρότητα της Ανατολής , δεν έμαθαν ΤΙΠΟΤΑ από όσα ο Ίωνας Δραγούμης είπε για τον γειτονικό μας λαό τους Τούρκους και φυσικά αρνούνται την ίδια την πραγματικότητα αφού η Ελλάδα δεν ανήκει απλώς στη Δύση αλλά η ίδια δημιούργησε τις σημερινές ΗΠΑ που ακολουθούν πιστά τις Αρχές και τις Αξίες ενός πολιτισμού που αποτελεί το μοναδικό ΦΩΣ μέσα σε έναν κόσμο από μαύρους και κόκκινους "Κασιδιάρηδες"

Του αφιερώνουμε και την φωτογραφία ενός πραγματικού Εθνικιστή , και τον καλούμε να μην καταντήσει ο Καμμένος μιας μελλοντικής κυβέρνησης εθνομπολσεβίκων που βέβαια  θα αργήσει αφού η Δύση έχει ακόμα πολλές εφεδρείες. Τέλος ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και στον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Νίκο Μιχαλολιάκο που συμμερίζεται τις ίδιες ακριβώς απόψεις με τον κ. Κασιδιάρη παρόλο που οι ακρότητες όσων κουβαλήθηκαν στο "κίνημά" από το  1987 και μετά τους οδήγησαν ως εγκληματίες στη φυλακή. Δεν βλέπουμε να κατανοούν τα εγκληματικά λάθη τους και εμμένουν να υποστηρίζουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: