ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημοτική Αστυνομίας Ηλιούπολης: Μποτάκια , δερμάτινες γόβες , μπερέδες, σακάκια και φυσικά ο ίδιος πάντα προμηθευτής στην τιμή των 13.393 ευρώ !

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Δημοτική Αστυνομίας Ηλιούπολης: Μποτάκια , δερμάτινες γόβες , μπερέδες, σακάκια και φυσικά ο ίδιος πάντα προμηθευτής στην τιμή των 13.393 ευρώ !

Πως είναι δυνατόν να χαλάμε τόσα "λίγα" χρήματα για την ένδυση και υπόδηση των δημοτικών αστυνομικών της πόλης που "λιώνουν" τις σόλες τους πολύ πιο σύντομα ακόμα και από επαγγελματίες αστυνομικούς; 

Είναι δυνατόν να τηρήσουν τον "νόμο" , όταν τους στέλνουμε χωρίς την κατάλληλη ένδυση και υπόδηση να "αντιμετωπίσουν" τους συνταξιούχους , που συνήθως γράφουν για παράνομο παρκάρισμα την στιγμή που σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες της πόλης δεν έχουν ΔΩΣΕΙ ούτε μία κλήση! 

Ντροπή και αίσχος κ. δήμαρχε και "αρμόδιε" αντιδήμαρχε που ξόδεψες μόλις 13.000 ευρώ για την δημοτική μας αστυνομία , που αποτελείται τελικά από πόσους και πόσες ; 

Γιατί μάλλον μας δουλεύετε και πήρατε παραπάνω γόβες από τον ίδιο προμηθευτή που έχουμε αγοράσει και το 2017 και φυσικά και άλλες φορές . Και όχι τίποτα άλλο αλλά θα περάσει η μόδα τους και θα είναι ντεμοντέ όταν τελικά φορεθούν! 


Για αρχή δείτε αυτό εδώ που είναι φρέσκο και ανέβηκε σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ,  και θα έχουμε και συνέχεια αφού ατυχώς για εμάς το υλικό του προμηθευτή δεν είναι καλό , τα ρούχα και τα παπούτσια χαλάνε γρήγορα ή το πιο πιθανό κάτι άλλο συμβαίνει. 

Θα το ανακαλύψουμε χαζοί δεν είμαστε,  και βέβαια δεν είναι και πολλοί άλλοι που φυσικά και δεν πιστεύουν πως η διατήρηση της δημοτικής αστυνομίας ωφελεί την πόλη μας όπως δεν ωφέλησε και άλλους δήμους που όχι δεν χαλάνε τόσα πολλά για την ένδυση και την υπόδησή τους. 

Τι να κάνουμε η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου,  που κατήργησε την δημοτική αστυνομία έπεσε , η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την επανάφεραν , και η κυβέρνηση Μητσοτάκη ατυχώς για όλους μας την διατηρεί. 

Και όσοι φορολογείστε ακόμα Ελλάδα ,και είσαστε οι περισσότεροι θα συνεχίσετε να πληρώνετε πιο συχνά από όσο φαντάζεστε 10.000 ευρώ για στολές , εθνόσημα και άλλα "πατριωτικά",  αλλά προκοπή μην περιμένετε να δείτε! 

Και βέβαια στόχος και αυτού της ανάρτησης , είναι να διαφημίσουμε την επιχείρηση ΗΛΙΑΣ Λ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  που άλλαξε διεύθυνση στον Χολαργό μην μπερδευτεί κανείς και τους ψάχνει ακόμα στην οδό Μεσογείων. 

Στην οδό Περικλέους στο νούμερο 1 είναι,  για όσους θέλετε φθηνά να προμηθευτείτε δερμάτινες γόβες και ελληνικά εθνόσημα με μόλις 1,73 ευρώ έκαστο,  γιατί δυστυχώς τα πάντα πλέον έχουν ΜΗΔΑΜΙΝΗ  ΑΞΙΑ σε μια πόλη που κάποιοι την γράφουν ακόμα με π κεφαλαίο! 

Δεν συνοδεύουμε το κείμενο με τραγούδι του Dani Gabino γιατί ....... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: