ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο ουκρανικός λαός και η ηγεσία του δείχνει τον δρόμο σε κάθε λαό που θέλει να ζήσει με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Ο ουκρανικός λαός και η ηγεσία του δείχνει τον δρόμο σε κάθε λαό που θέλει να ζήσει με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ



Τα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ της πόλης μας έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο διαδικτυακό "πόλεμο" στα social media για να μας πείσουν για το λάθος του Ζελένσκι να μην υποκύψει τις παράλογες απαιτήσεις ενός παράφρονα ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ και εκλεγμένου προέδρου της Ρωσίας να επιβάλλει δια της βίας τον διαμελισμό της χώρας του. 

Αυτοί που αποκαλούσαν Τσολάκολγου τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά επειδή δεν έσχισε τα μνημόνια για να το παίξει ΤΖΑΜΠΑ μάγκας και μπαταχτσής φεσώνοντας τους δανειστές μας βγαίνουν τώρα και κατηγορούν τους Ουκρανούς που μάχονται για την ανεξαρτησία τους ως "παράλογους" που τάχα είναι Νεοταξίτες! 

Ακροδεξιοί πατριώτες Χρυσαυγίτες σε αγαστή συνεργασία με Συριζαίους και Σταλινικούς προσπαθούν να σας πείσουν πως ο Πούτιν πολεμάει κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων και δεν βλέπουν καν την ρωσική εισβολή λέγοντας πως προσαρτά εδάφη που του ανήκουν! 

Ο Ρώσος δικτάτορας που θεωρεί κακό πράγμα τον Εθνικισμό έχει εδώ θιασώτες τους λάτρεις του υπασπιστή του βασιλιά Όθωνα και προσκυνημένου ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης που ήταν απλώς ένας καιροσκόπος στερούμενος κάθε εθνικής συνείδησης. 

Γιατί για να έχεις εθνική συνείδηση βασική προϋπόθεση είναι να σέβεσαι τα άλλα έθνη και να είσαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. 

Ο Πούτιν αρνείται να αντιληφθεί πως οι Ουκρανοί έχουν δική τους εθνική συνείδηση , πραγματικούς ήρωες και δεν έχουν ανάγκη τους κίβδηλους της Οκτωβριανής Επανάστασης , ούτε βέβαια θεωρούν τους Τσάρους πως είχαν οιαδήποτε εθνική συνείδηση κάτι που απέδειξαν περίτρανα σε όλη την διάρκεια της ρωσικής ιστορίας. 

Οι Ρώσοι πήγαν από τον Τσάρο στους μπολσεβίκους δικτάτορες και δολοφόνους σαν τον Λένιν και τον Στάλιν και δεν είχαν ποτέ στην Ιστορία τους κανέναν που να λειτούργησε πέρα και πάνω από το πρόσκαιρο όφελος του πολεμώντας τους πάντες όπως έκανε ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ήρωας Στέπαν Μπαντέρας που δεν είχε γεννηθεί καν στην Ουκρανία αλλά πάλεψε και πέθανε για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της πολεμώντας διαδοχικά Πολωνούς , Γερμανούς και Ρώσους. 

Χωρίς την βοήθεια ξένων δυνάμεων κανένα από τα σημερινά έθνη δεν απέκτησε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του και προφανέστατα το εάν είναι κάποιος εθνικιστής ή όχι το μαθαίνουμε με τον θάνατό του . 

Ο Στέπαν Μπαντέρας δεν προτίμησε να είναι μέλος κανενός ρωσικού, αγγλικού ή γαλλικού κόμματος αλλά έφτιαξε το ΔΙΚΟ του με μοναδικό αυτοπροσδιορισμό την λέξη ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ. 

Οι εδώ τζάμπα πατριώτες που έμαθαν από την Ιστορία να υμνούν αγωνιστές που δεν ομιλούσαν καν την ελληνική γλώσσα , που προσκυνάνε ακόμα αγάλματα όσων αιματοκύλισαν Έλληνες και που σε μερικές μέρες θα γιορτάσουν την απελευθέρωσή τους από τους Οθωμανούς μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς προφανέστατα και τους λείπουν πραγματικοί Εθνικιστές όπως ο Ίωνας Δραγούμης και αναζητούν "Κασιδιάρηδες" από τους οποίους ζέχνει αυτή η πόλη. 

Καμία ανακοίνωση από καμία δημοτική παράταξη καταδίκη της Ρωσικής Βαρβαρότητας σε μια πόλη που και σήμερα και χθες και ελπίζουμε και πάντα θα έχει μαχητές εκεί που χτυπάει η καρδιά του Εθνικισμού έτσι έχει και σήμερα τον δικό μας Περικλή στην μακρινή Ουκρανία. 

Με την σκέψη μας και τις ευχές μας να επιστρέψει ΝΙΚΗΤΗΣ και από αυτόν τον πόλεμο ( έχει συμμετάσχει και στον πρόσφατο πόλεμο στην Συρία) στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς σε όσους μάχονται για να αποφύγουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ρωσική βαρβαρότητα. 

Γιατί η ΟΥΚΡΑΝΙΑ δεν είχε ποτέ σκύψει το κεφάλι ακόμα και όταν ο "πατερούλης" οδήγησε 10.000.000 ουκρανούς σε λιμό και θάνατο και πάντα έστεκε πρώτη στους αγώνες για μια Ευρώπη των Εθνών -κρατών που δεν έχει παρά να βοηθήσει την Ουκρανία και να μην κοιτάζει όπως παλιότερα τον νέο Χίτλερ να καταλαμβάνει το ένα κράτος μετά το άλλο. 

Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν και οι ΗΠΑ γιατί για την δημοκρατικότητα της Ευρώπης και τους τυράννους που γέννησε έχει αποφανθεί ήδη η Ιστορία. 

Δεν περιμένουμε από τους οπαδούς του Μεταξά ή του Παπαδόπουλου να αντιληφθούν το τι πράττουν σήμερα οι Ουκρανοί. 

Άλλωστε ο πρώτος εάν δεν πέθαινε θα αυτοεξεφτελίζονταν έτοιμος να υπογράψει ανακωχή με το φιλικό προς αυτόν Ναζιστικό καθεστώς και ο δεύτερος βαρύνεται  για την τραγωδία στην Κύπρο αφού η "Αρσακειάδα" όπως αποκαλούσε τον Ιωαννίδη τον ανέτρεψε και μαζί με αυτόν και μερικούς ακόμα ξεφτιλισμένους καραβανάδες έκαναν την χούντα καταλύοντας μια δημοκρατία που σίγουρα θα διαχειρίζονταν καλύτερα τον όποιο εξωτερικό κίνδυνο. 

Μεταξύ του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Πούτιν και του δημοκράτη Ζελένσκι προφανώς και εμείς όπως και εκατομμύρια άλλοι σε όλο τον κόσμο δεν έχουμε κανένα δίλημμα. 

Όσο για το Τάγμα του Αζόφ ας καταλάβουν κάποια πουτινόσκυλα πως αποτελεί τμήμα της Εθνικής Φρουράς του Ουκρανικού Στρατού και όχι μια παραστρατιωτική ναζιστική οργάνωση όπως την παρουσιάζουν όσοι ηθελημένα και για να δικαιολογήσουν την εισβολή της Ρωσίας την παρουσιάζουν. 

Νεοναζί , χρυσαυγίτες, κνίτες και λοιποί υπάρχουν και στον ελληνικό στρατό χωρίς αυτό να δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να επιτεθεί στην χώρα μας για να κάνει αποναζιστικοποίηση ή αποκομμουνιστοποίηση μιας χώρας που άλλωστε έχει πληρώσει στο παρελθόν πολλά από τους αμετανόητους του Βελουχιώτη και τους καραβανάδες του Παπαδόπουλου που έστειλαν στο ΘΑΝΑΤΟ χωρίς επαρκή οπλισμό σε μια επιχείρηση ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ στρατιώτες στην Κύπρο. 

Το σχέδιο ΝΙΚΗ και όσοι συμμετείχαν δεν μπορούν να αποκρύψουν τα πραγματικά γεγονότα αφού αυτά έχουν καταγραφεί αναλυτικά από τους συμμάχους μας που ήταν στην περιοχή και έβλεπαν όσα τραγικά συνέβησαν. 

Το να φορτωθεί το πολιτικό σύστημα που κλήθηκε να διαχειριστεί εκ των υστέρων τα εγκληματικά λάθη αξιωματικών για τα οποία ουδέποτε τιμωρήθηκαν αποτελεί όχι απλώς ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αλλά και ΥΒΡΙΣ σε όσους πραγματικά στάλθηκαν ως πρόβατα επί σφαγή σε έναν πόλεμο που δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν. 

Και βέβαια οι Ουκρανοί και μπορούν και θα καταφέρουν στο τέλος να μην χάσουν ολόκληρη την πατρίδα τους ποντάροντας πως στο μέλλον θα ενώσουν και  όποια τμήματα της πέσουν στον δικτάτορα Πούτιν. 

Έως τώρα κρατάνε την "αρκούδα" μακριά από στρατηγικά σημεία και εάν είχαν περισσότερα μαχητικά αεροσκάφη σήμερα θα μιλούσαμε για ένα ανεπανάληπτο έπος ενός μικρού λαού που δεν μπορεί να κατακτήσει μια πυρηνική δύναμη που απειλεί με τα όπλα αυτά αλλά δεν καταφέρνει να κάμψει το ΗΘΙΚΟ όσων δεν θέλουν να βλέπουν Ρώσους ούτε στα όνειρά τους! 

ΥΓ: Στα θετικά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη η υπογραφή του στην Πράξη Υποτέλειας της Ελλάδος προς την Αγγλία το 1825 παρόλο που ήταν φιλικά προσκείμενος στη Ρωσία. Και βέβαια ό,τι έμαθε για να γίνει από κλέφτης επαγγελματίας στρατιωτικός το έμαθε με την ένταξη του στον Αγγλικό στρατό όσο και εάν στεναχωριούνται όσοι ακόμη και σήμερα θεωρούν πως μπορούν να διαστρεβλώσουν την ιστορική αλήθεια. Ο Ρωσόφιλος Κολοκοτρώνης , υπογράφει την Πράξη Υποτέλειας της Ελλάδας προς την Αγγλία φυλακίζεται και απελευθερώνεται γινόμενος υπασπιστής του Γερμανού Βασιλιά Όθωνα! Και βέβαια μαζί με άλλους ήρωες και την βοήθεια των ξένων απελευθέρωσαν την πατρίδα μας μαζί με όσους εάν και δεν ομιλούσαν καν την ελληνική γλώσσα και μη έχοντας ελληνική εθνική συνείδηση είχαν κοινά συμφέροντα από την πτώση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Το κακό βέβαια είναι πως κάποιες από τις οικογένειες αυτές συμμάχησαν για πάνω από μισό αιώνα με τους Τούρκους κατακτητές παίζοντας τον ρόλο των αρματολών δηλαδή των "μπράβων" του εκάστοτε τοπικού σουλτάνου και πηγαίνοντας στους προεστούς την λεία! Για όσους δεν ΄έχουν διαβάσει την Πράξη Υποτέλειας και του φάνηκαν "βαριά" τα μνημόνια ας την αναζητήσουν άλλωστε  ο Θεόδωρος Κολωκοτρώνης δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να υπογράψει ένα τέτοιο κείμενο που ουδείς πολιτικός σήμερα δεν θα φαντάζονταν πως θα μπορούσε να υπογράψει ακόμα και εάν η χώρα απειλούνταν με πυρηνική καταστροφή. 



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: