ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Η δημοτική αστυνομία Ηλιούπολης στο "πλευρό" του δημότη την ώρα που κλείνει αυτιά και μάτια σε όσα τραγικά συμβαίνουν έξω από επιχειρήσεις "χορηγούς" των δομών του δήμου μας - Για να μην έχει και κανείς αυταπάτες για το πως ακριβώς εφαρμόζουν τον ΚΟΚ έχουμε αρκετές φωτογραφίες για το κομμάτι ανάμεσα στο ΑΒ και σε κεντρική καφετέρια της πόλης μας όπου μάλλον η πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης έχει μπει κατά λάθος

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Η δημοτική αστυνομία Ηλιούπολης στο "πλευρό" του δημότη την ώρα που κλείνει αυτιά και μάτια σε όσα τραγικά συμβαίνουν έξω από επιχειρήσεις "χορηγούς" των δομών του δήμου μας - Για να μην έχει και κανείς αυταπάτες για το πως ακριβώς εφαρμόζουν τον ΚΟΚ έχουμε αρκετές φωτογραφίες για το κομμάτι ανάμεσα στο ΑΒ και σε κεντρική καφετέρια της πόλης μας όπου μάλλον η πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης έχει μπει κατά λάθος

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΣΕ  ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ 

Θα ήθελα να "ευχαριστήσω" το Δήμο και την Δημοτική αστυνομία Ηλιούπολης που σήμερα 2/3/2022 μου έκανε ένα "δωράκι"!Είμαι δημότης Ηλιούπολης ,συνταξιούχος. Κατέβηκα με το αυτοκίνητο μου στην πλατεία να πάω στο φαρμακείο. Δεν έβρισκα να παρκάρω και το άφησα με alarm έξω από το δημαρχείο. Λίγο πριν μπω στο φαρμακείο κοίταξα προς το αυτοκίνητο και είδα να μου αφήνουν κλήση. Δεν μπήκα στο φαρμακείο, όμως δεν τους πρόλαβα.

Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ με τόσες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά να πρέπει να πληρώσω κλήση 40 ευρώ ακατέβατα ( κατάργησαν και την έκπτωση στο μισό αν πληρώσεις την κλήση άμεσα ).

Στο σημείο που πάρκαρα με alarm δεν ενοχλούσα .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν ενοχλούν οι καθημερινές φορτοεκφορτώσεις δεκάδων επιχειρήσεων όλο το 24ωρο, δεν ενοχλούν τα παράνομα κολονάκια στα ΔΕΞΙΑ του δρόμου μπροστά στο δημαρχείο που έχει τοποθετήσει η τεχνική υπηρεσία του δήμου μας, δεν τους ενοχλεί το κομφούζιο που δημιουργούν τα αυτοκίνητα που πάνε στις λαϊκές αγορές που κλείνουν τους δρόμους αλλά τους ενόχλησε ο συνδημότης που "προκλητικά" άφησε με αλάρμ το αυτοκίνητό του μπροστά στο δημαρχείο όπου έχουν οπτική επαφή όσοι "σκοτώνονται" καθημερινά για να έχουν την πόλη μας σε αυτό το κυκλοφοριακό χάλι. Δήμαρχε μάζεψε τους και πάρε πίσω την παράλογη και μη νόμιμη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τις φορτοεκφορτώσεις εάν θες όντως να κάνεις κάτι επέκτεινέ την σε όλους αλλιώς δικαιολογημένα θα πρέπει να εξηγήσεις ποιος είναι ο λόγος που ο "νόμος σου" πρέπει να εφαρμοστεί σε 7 μόλις επιχειρήσεις και όχι σε όλες. Στην λαϊκή αγορά της Τρίτης η δημοτική αστυνομία μάλλον ήταν απούσα ή εάν ήταν παρούσα προφανέστατα γράφει μόνο επιβατικά και όχι φορτηγά λαϊκατζήδων που ως φιλεύσπλαχνοι και αλληλέγγυοι προς την τοπική μας κοινωνία δίνουν φρούτα και λαχανικά στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης. Κάποιοι έχουν και καθαρά χέρια αλλά τα υψώνουν επικίνδυνα αφού στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής αλλά ατύχησαν να εκλεγούν. Κρίμα χάσαμε τους "μπατριώτες" που σήμερα θα μας καλούσαν να υπερασπίσουμε την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία που ούτε το κράτος παρίας της Τουρκίας δεν τόλμησε φανερά παρόλο που η στάση της παραμένει προβληματική για κράτος μέλος του ΝΑΤΟ. Θα στρώσουν και αυτοί ας μην ανησυχεί κανείς έχουν εναλλακτικές οι ΗΠΑ για να ανατρέψουν τον ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Ερντογάν! Ελπίζουμε ο συνταξιούχος να μας διαβάζει και θεωρούμε προφανέστατα υποχρέωσή μας να καλέσουμε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αντιδράσουν σε όσα παράλογα συμβαίνουν σε αυτή την πόλη. Δίκαια ο πολίτης έφαγε την κλήση δεν λέμε αλλά εκατοντάδες άλλοι την "γλιτώνουν" όχι προφανώς επειδή δεν παρανομούν αλλά επειδή η δημοτική αρχή έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές και ΑΝΟΧΗ στα φορτηγά συγκεκριμένων επιχειρήσεων που έχουν λάβει κλήσεις μόνο από την ΤΡΟΧΑΙΑ που ειδοποιήθηκε ύστερα από τηλεφωνήματα ανταγωνιστών του στο 100.

Δεν υπάρχουν σχόλια: