ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τουλάχιστον έχουμε ή μάλλον θα έχουμε καινούργιες στολές και εθνόσημα!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Τουλάχιστον έχουμε ή μάλλον θα έχουμε καινούργιες στολές και εθνόσημα!


Ώρα 7 και μισή το πρωί και η εικόνα πέριξ του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε τα μέτρα της διοίκησης είναι "κενό γράμμα" , αφού δεν υπάρχει ουδείς να τα εφαρμόσει,  και έχουν αφεθεί τα πάντα στην τύχη τους. Για εμάς δεν έχουν αφεθεί στην τύχη τους αλλά αυτά σε άλλη μας ανάρτηση. Γιατί δεν μπορεί να μην βλέπει ουδείς το δούλεμα και δεν είμαστε και αφελείς να πιστέψουμε πως όλο αυτό 





Και βέβαια οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας αυτές τις εντολές έχουν και έτσι ενεργούν για να μην έχει και κανείς την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως δεν βλέπουν ή πως δεν θέλουν και αυτοί να εφαρμόζουν προς πάσα κατεύθυνση μέτρα που πήρε το δημοτικό μας συμβούλιο για τα μάτια του κόσμου και όχι φυσικά για να καλυτερεύσει μια εικόνα που δεν θα αλλάξει με ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ και με σέλφι. 

Στις κάλπες του 2023 θα ηττηθούν όσοι εξακολουθούν και προτάσσουν τον εθελοντισμό τους σε μια πόλη όπου χρειάζεται επαγγελματίες και όχι ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ. 

ΥΓ: Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για τις επισκέψεις τους στο χθεσινό μας θέμα που αφορούσε την ένδυση και υπόδηση των δημοτικών μας αστυνομικών και κυρίως όλες και όλους εσάς που μας τροφοδοτείται με θέματα που όσα μπορούμε τα προβάλλουμε μετά από τον απαραίτητα δημοσιογραφικό έλεγχο με κανόνες βέβαια που δεν ενστερνίζονται θεωρούν πως η δημοσιογραφία είναι δημόσιες σχέσεις και "ουδετερότητα" ακόμα και όταν φλέγεται η γειτονιά μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: