ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Слава Україні- Δόξα στην Ουκρανία... και ποια είναι η σωστή θέση κάθε Εθνικιστή και δημοκράτη ανά την υφήλιο

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Слава Україні- Δόξα στην Ουκρανία... και ποια είναι η σωστή θέση κάθε Εθνικιστή και δημοκράτη ανά την υφήλιο

Αριστερά ο διοικητής του Τάγματος Αζόφ Αντρέι Μπιλιέτσκι και δεξιά ο δικτάτορας της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ. 

Ο πρώτος πολεμάει για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της χώρας του,  και ο δεύτερος με την βοήθεια της Ρωσίας του Πούτιν ζει μες στη χλιδή και κυβερνάει ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ το κράτος - μαριονέτα της Τσετσενίας , που εάν και Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα  ήρθαν να πολεμήσουν στο πλευρό της Ορθόδοξης Ρωσίας του Βλαδίμηρου Πούτιν. 

Και φυσικά στις καρδιές των απανταχού Εθνικιστών , αλλά και όλων των ανθρώπων που πιστεύουν στα ιδανικά και τις Αξίες της Δύσης η επιλογή είναι εύκολη. 

Είμαστε και θα παραμείνουμε με όσους πολεμούν για τα ΙΔΑΝΙΚΑ της Δύσης , αρωγοί στον ΔΙΚΑΙΟ αγώνα των Ουκρανών ,  έστω και εάν οι  "αγιαστούρες" του Πατριάρχη της Ρωσίας Κύριλλου δοξάζουν δύο δικτάτορες. 

Πούτιν και Καντίροφ αποτελούν έναν κόσμο που δεν θέλουμε να ζήσουμε,  και φυσικά ακόμα και οι "μαϊμού" Εθνικιστές κατάλαβαν πως είναι στη λάθος πλευρά της Ιστορίας , πέταξαν τα βιβλία του ημιπαράφρονα Ρώσου  Ντούγκιν,  και οι πιο γενναίοι βρίσκονται ήδη και πολεμούν στο πλευρό του Αντρέι,  για έναν κόσμο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΗΘΙΚΗΣ. 

Όλα τα άλλα για ναζιστικά τάγματα και ένα σωρό ασυναρτησίες που κάποιοι αναπαράγουν, είναι τα μυθεύματα των εγχώριων Ναζί ή Σταλινικών , που όταν θα έρθει ο εχθρός να τους χτυπήσει την πόρτα θα του ανοίξουν θα του παραδώσουν και τα κλειδιά , ενώ  θα αφήσουν σύζυγο και παιδιά τρέχοντας. 

Το ό,τι ο πρώτος έχει συμμετάσχει σε κανονικές εκλογές και κέρδισε την εμπιστοσύνη των πατριωτών του , δεν λέει τίποτα στα εγχώρια χουντικά αποβράσματα που με τις ερπύστριες και κατέλυσαν την Αστική μας Δημοκρατία το μακρινό 1967 , γιατί δυστυχώς η χώρα αυτή δεν βγάζει πολλούς Αντρέι. Αλλά έχει σε πλεόνασμα κυρ Παντελήδες! 

Βγάζει προσκυνημένους "ήρωες" υπασπιστές του Γερμανού Βασιλιά Όθωνα και "πατριώτες" που θα συμμαχούσαν και συμμάχησαν ακόμα και με τον "διάβολο" για να μην χάσουν την καρέκλα. 

Слава Україні


Η Αυτοκρατορία του καλού,  δηλαδή οι ΗΠΑ τάσσονται στο πλευρό της Ουκρανίας και αφήνουν κάθε λογής ρασοφόρο που  θέλει να αναβιώσει τον ΜΕΣΑΙΩΝΑ του, στην τύχη του! 

Θα μείνουν  να περιμένουν τον "Μεσσία" τους, όσοι ξεδιάντροπα σας ομιλούν περί ΗΘΙΚΗΣ όντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ ανήθικοι. 
Ο Αντρέι έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την χώρα μας και δηλώνει λάτρης του Ελληνικού Πολιτισμού μην έχοντας καμία αυταπάτη πως στην Ανατολή υπάρχει κάτι για να ζηλέψεις! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: