ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Βαγγέλας πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ- Περαστικά σε όσους πάνε να το παρακολουθήσουν - Η αυτοδυναμία χάθηκε και το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει τροχοπέδη για ένα κόμμα που δεν έχει πλέον καμία στήριξη από τους συμμάχους μας πέρα του Ατλαντικού!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ο Βαγγέλας πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της ΝΔ- Περαστικά σε όσους πάνε να το παρακολουθήσουν - Η αυτοδυναμία χάθηκε και το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει τροχοπέδη για ένα κόμμα που δεν έχει πλέον καμία στήριξη από τους συμμάχους μας πέρα του Ατλαντικού!

Δεν κατανοούμε ποιους θεωρούν πως δουλεύουν οι διοικούντες το κόμμα της ΝΔ αλλά όχι προφανώς τα "Αμερικανάκια< που έχουν κάθε λόγο να είναι δυσαρεστημένοι από την στάση στελεχών του κόμματός της ΝΔ στο ουκρανικό. Δεν σώζουν την παρτίδα δηλώσεις του πρωθυπουργού και τα τουρκικά αεροσκάφη θα κάνουν για πολλές μέρες "πάρτι" στο Αιγαίο και ίσως είναι η μεγάλη τους ευκαιρία για απόβαση σε καμία βραχονησίδα μπας και κάποιοι αντιληφθούν ποιος κάνει κουμάντο σε αυτό τον κόσμο. Απαράδεκτες δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ που δεν θα τις έκαναν ούτε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε σχέση με την ρωσική εισβολή ενώ διατηρούνται σε θέσεις ευθύνης αξιωματικοί του ελληνικού στρατού που δείχνουν το βλέμμα τους προς το ρωσικό ρούβλι την ώρα που η Δύση ετοιμάζεται να ισοπεδώσει όσους βρίσκονται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας. Αναμένουμε την σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού για να δούμε εάν έχει αντιληφθεί πως η καρέκλα του τριζει και θα επανέλθουμε όχι φυσικά με ρεπορτάζ από ένα συνέδριο που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει αλλά με τις εκτιμήσεις ξένων πρεσβειών για την σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης που δεν θα έχει δυστυχώς για εμάς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως πρωθυπουργό εξαιτίας μιας ομάδας που του έσκαψε συστηματικά τον "λάκο" τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η παρουσία μας σε αυτό το συνέδριο είναι παντελώς περιττή αφού φυσικά και ο συγχρωτισμός μας με ΠΟΥΤΙΝΟΣΚΥΛΑ δεν θα μας ωφελήσει σε καμία των περιπτώσεων! 

Ελπίζουμε Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής να μην μιλήσουν στο συνέδριο αρκετά έχουν εκτεθεί και ας είναι και η τελευταία τους συμμετοχή σε εκλογική διαδικασία αυτή των εθνικών εκλογών του 2019 η Ιστορία τους έχει ήδη ξεβράσει ας μην διαλύσουν το κόμμα θεωρώντας πως μπορεί κάποιος να τους επαναφέρει για να συνεχίσουν την επικίνδυνη εξωτερική πολιτική που ακολούθησαν εις βάρος της χώρας μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: