ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ευχόμαστε να έχει βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους το πανέμορφο ζευγάρι της φωτογραφίας μας

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Ευχόμαστε να έχει βίο ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους το πανέμορφο ζευγάρι της φωτογραφίας μας


Πολιτικός γάμος τελέστηκε σήμερα το βράδυ στο δημαρχείο της πόλης μας από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηλιούπολης κ. Ιωάννη Πούλο. 

Η παρουσία μας στον πολιτικό γάμο  ήταν επιβεβλημένη αφού ως γνωστόν οι σχέσεις μας είναι αγαστές με την πρόεδρο του Δ.Σ του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας  κα Αργυρώ Αδαμοπούλου και η νύφη είναι συγγενής της. 

Ο Σύλλογος με πολυσχιδή δράση,  και έδρα στην πόλη μας είναι από τους πιο δραστήριους και φυσικά τα μέλη του αποτελούν για εμάς μια ευχάριστη συντροφιά που παλεύει με τις δράσεις της για το καλό της πόλης μας,  και βέβαια της ιδιαίτερης πατρίδας τους! 

Αφού ευχηθούμε στους νεόνυμφους να έχουν κάθε ευτυχία στον κοινό τους βίο σας παραθέτουμε κάποιες από τις ελάχιστες φωτογραφίες που προλάβαμε να τραβήξουμε (καθυστερήσαμε για μερικά λεπτά και όπως είδαμε ακολουθούσε και άλλος γάμος) και φυσικά θα σας έχουμε και πιο αναλυτικό ρεπορτάζ , αφού σας υπενθυμίσουμε πως αύριο ο σύλλογος πραγματοποιεί νέα δράση διαβάστε σχετικά εδώ. 





Στις ελεύθερες και τους ελεύθερους ευχόμαστε και στα δικά τους. Αφού κακά τα ψέματα η "ελευθερία" έχει κόστος δυσανάλογο με όσα μπορεί να αντέξει και ο πιο φανατικός εργένης ή εργένισσα και σε αυτό τον κόσμο όλες και όλοι έχουμε το έτερον ήμισυ μας

Αλλιώς παραμένουμε "μισοί" . Ίσως ακούγετε συντηρητική η άποψή μας,  αλλά αυτή έχουμε έστω και εάν δεν την εφαρμόζουμε στην πράξη. Πολλές φορές όμως στη ζωή αυτή μεγαλύτερη σημασία έχει να γνωρίζεις πιο είναι το σωστό ( χωρίς εισαγωγικά) ακόμα και εάν δεν το πράττεις. 

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα σε αυτή την ζωή από το να γνωρίζεις πως θα έχεις για πάντα δίπλα σου κάποιον που θα σε στηρίζει και θα ανέχεται τις παραξενιές σου! 

Είχαμε να πάμε πολύ καιρό σε αυτό τον χώρο , γιατί λόγω της πανδημίας τα δημοτικά συμβούλια δεν γίνονται πια εκεί και τον είδαμε πιο όμορφο γεμάτο από παρουσίες που δεν έχουν μια "ξύλινη" γλώσσα που ειλικρινά εμάς ως τοπικό ΜΜΕ μας έχει κουράσει. 

Πολλές φορές θεωρείς πως διαφωνούν για να διαφωνούν,  και στήνουν απίστευτα show στα δημοτικά συμβούλια που ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για τους συμμετέχοντες δεν "κόβουν" πλέον εισιτήρια! 
 
Και το βλέπουμε αυτό στις ελάχιστες προβολές που κάνουν όσοι  ακόμα τα παρακολουθούν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  ή από τις ελάχιστες προβολές των δημοτικών συμβουλίων της πόλης μας  στο youtube! 

Θεωρούμε βέβαια πως αυτή η ανάρτηση που είναι από αυτές που δεν σας έχουμε συνηθίσει θα διαβαστεί πολύ περισσότερο από τις δεκάδες αναρτήσεις που έχουμε αφιερώσει , μόνο τον τελευταίο χρόνο για τα δημοτικά μας συμβούλια και κυρίως για  τα παραλειπόμενά τους. 

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας δεν έχει φυσικά κομματική χροιά , και μέλη του είναι πολίτες από διάφορους ιδεολογικούς και πολιτικούς χώρους. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: