ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Παραλειπόμενα από μια συνάντηση στελεχών της ΝΔ στο καφέ " Ο Λούκουμος"

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Παραλειπόμενα από μια συνάντηση στελεχών της ΝΔ στο καφέ " Ο Λούκουμος"


 Ο ιδιοκτήτης του καφέ " Ο Λούκουμος" κ.  Διονύσης Μάνος με τον κ.  Αθανάσιο Βαμβίνη τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ. 

Την φωτογραφία τραβήξαμε μετά την επιτυχημένη εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθηνών την Τετάρτη 4 Μαίου στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας με θέμα την Προστασία του Υμηττού από την Κλιματική Αλλαγή.

Φωτογραφίες από την παρέα στελεχών της ΝΔ που παραβρέθηκαν μετά την επιτυχημένη εκδήλωση στο καφέ " Ο Λούκουμος" ( Λεωφόρος Ειρήνης 12) είχαμε δημοσιεύσει και τότε. 

Η σημερινή μας ανάρτηση έχει ως στόχο να μεταφέρει όχι φυσικά τι ειπώθηκαν από στελέχη της κεντροδεξιάς της πόλης μας που άλλωστε και βήμα έχουν και τον τρόπο να τοποθετηθούν ΔΗΜΟΣΙΑ για ένα σωρό ζητήματα που αφορούν και την πόλη μας αλλά και την κεντρική πολιτική σκηνή. 

Άλλωστε δεν θα μεταφέραμε ποτέ κάτι που αφορά μια χαλαρή συζήτηση που περιστράφηκε  κυρίως γύρω από την επιτυχημένη εκδήλωση που είχε προηγηθεί και γενικότερα σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας αφού το συνέδριο της ΝΔ που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ήταν προ των πυλών. 

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του κεντροδεξιού ιδιοκτήτη της καφετέριας πως έχει βαρεθεί τόσα χρόνια στην Ηλιούπολη να παρακολουθεί μια χρόνια φαγωμάρα ανάμεσα στους κεντροδεξιούς και να βλέπει μονίμως πλην μιας εξαίρεσης να διοικούν οι αριστεροί ή κεντροαριστεροί την πόλη χωρίς να βλέπει καμία προκοπή κυρίως στα θέματα που τον αφορούν και βέβαια δεν είναι άλλα στο πως θα αλλάξει επίπεδο η πόλη και πως θα ενισχυθούν και θα διατηρηθούν οι επιχειρήσεις της. 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν , η αδιαφορία και κυρίως η ταλαιπωρία τους από όσους λογικά ως δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να μας υπηρετούν και ο ευθύς τρόπος που τα παρουσίαζε μας έκανε να πιστέψουμε πως τελικά δεν γράφουμε μόνο για εμάς. 

Όχι πως δεν το ξέραμε αλλά θεωρούσαμε πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι επιχειρήσεις της πόλης συνασπίζονταν άκριτα γύρω από την εκάστοτε διοίκηση κάτι που ευτυχώς όπως μας απόδειξε στις ορθές τοποθετήσεις του ο κος Μάνος δεν συμβαίνει. 

Και δεν συμβαίνει γιατί οι κεντροδεξιοί δεν μιλούν , αγανακτούν αλλά δεν συνασπίζονται και περιμένουν επί ματαίω όπως φαίνεται πως τα πράγματα θα αλλάξουν ακόμα και εάν δεν γίνουμε πιο σκληροί σε όσους μας κρατούν διασπασμένους. 

Έχουμε αποφασίσει να γίνουμε όσο πιο "χειρότεροι" μπορούμε . Βαρεθήκαμε όχι τόσο τις ήττες των κεντροδεξιών στις δημοτικές εκλογές όσο το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι διαφορές τους με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις στα βασικά θέματα που απασχολούν την πόλη είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. 

Ιδίως όσοι παρακολουθούμε από  δημοσιογραφική διαστροφή τα δημοτικά συμβούλια αντιλαμβανόμαστε μια ΚΟΙΝΗ γραμμή σε θέματα που θα έπρεπε να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. 

Στο συνέδριο της ΝΔ αύριο θα γίνει η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και οι δικές μας πληροφορίες που ελπίζουμε να διαψευστούν κάνουν λόγο για τοποθετήσεις που δεν συνάδουν με ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ. 

Έτσι και αλλιώς για εμάς ο πρώην πρωθυπουργός αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ για το κόμμα της ΝΔ με την στάση που τήρησε στο ουκρανικό και εμείς δεν είμαστε τίποτα Βαξεβάνηδες να καθόμαστε να μιλάμε για κουκουλοφόρους μάρτυρες την στιγμή που στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπάρχουν ΟΛΑ τα στοιχεία για να τον τελειώσουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ. 

Υποψήφιος ξανά φυσικά και δεν θα είναι με τη ΝΔ , κόμμα δικό τους δεν έχει τα κότσια να κάνει , ούτε θα βρεθεί και κανένα κορόϊδό όπως το 1992 να του σπρώξει γκαφρά ας μας απαλλάξει από την θλιβερή παρουσία τους και ας χαρεί τα αργύρια της προδοσίας του. 

Γιατί οκ εμείς μ@λ@κες δεν είμαστε και δεν πειθόμαστε πως μας έφερε τον Ιβάν Σαββίδη από "πατριωτισμό" μην τυχόν και μας πάρουν την ΣΕΚΑΠ οι Τούρκοι. 

Αυτά ας τα πουλήσει στους μ@λ@κες που τον πίστεψαν ( ανάμεσά τους και εμείς που είδαμε στοιχεία και ξυπνήσαμε) και ας απαλλάξει το κόμμα της ΝΔ από την θλιβερή παρουσία του. 

Ας πάει να ζήσει στη Ρωσία του Πούτιν μεγαλύτερος καιροσκόπος πολιτικός από αυτόν δεν έχει ξαναϋπάρξει ποτέ στη χώρα μας. Ο Τσίπρας είναι μπροστά του λευκά περιστέρα και δεν κατανοούμε πως όσοι τον στήριξαν δεν κατανοούν πως και η δική τους θέση στη ΝΔ είναι επισφαλής. 

Τα πουτινόσκυλα ας πάνε μαζί με τον φίλο του τον Μπαλτάκο στη Χρυσή Αυγή άλλωστε καμία διαφορά δεν είχαν ποτέ οι απόψεις τους και εάν δεν ήταν οι ΗΠΑ οι Κασιδιάρηδες θα κυκλοφορούσαν ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ΩΡΑΙΟΙ με τον Αντώνη να μας λέει τις γνωστές του ασυναρτησίες για "Μακεδονομάχους" και περικεφαλαίες! 

Όσοι βρεθείτε αύριο στην ομιλία του προσέξτε μην κάνετε ΕΜΕΤΟ με τις ασυναρτησίες που μάθαμε πως θέλει να προβάλλει μέσα σε ένα συνέδριο κόμματος που έχει ξεκαθαρίσει πως η χώρα μας ανήκει στη Δύση ενώ ο ίδιος ανήκει πλέον και με στοιχεία στη βάρβαρη Ανατολή. 

Να μουγκαθεί ένας πρώην πρωθυπουργός για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι κάτι που θα πέρναγε απαρατήρητο από κανέναν που πίστεψε πως ο άνθρωπος σε μια μέρα από αντιμνημονιακός έγινε μνημοναακός και μας έφερε και τα πουτινόσκυλα στη χώρα μας έχει την απαίτηση να τον κάναμε και Επίτροπο ή ακόμα και Πρόεδρο της Δημοκρατίας! 

Ποιον αυτόν που δεν φτάνει ακόμα και την κα Σακελλαροπούλου ούτε στο μικρό της δαχτυλάκι. Έναν πολιτικό νάνο που μας ξανάφερε ο Κώστας Καραμανλής πίσω στη ΝΔ για να μας φτάσει στο 19%. 

Απορώ με τι θράσος έχει μούτρα να παρουσιαστεί και να μιλήσει αύριο και στο . Καμία τσίπα από εάν πολιτικό που έχασε από τον Αλέξη Τσίπρα το 2015 και που εάν παρέμενε αρχηγός του κόμματος ο Τσίπρας θα κυβερνούσε καμία 20ετία! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: