ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Κώστας Ονισένκο με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Ο Κώστας Ονισένκο με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι


Όλοι όσοι μας διαβάζετε έχετε παρακολουθήσει τον αγώνα του Έλληνα δημοσιογράφου Κώστα Ονισένκο να αναδείξει τη ρωσική βαρβαρότητα και τις σφαγές αμάχων που διαπράττει ο ρωσικός στρατός στην Ουκρανία. 

Ο ανταποκριτής των "Νέων" στην Ουκρανία έχει επιδείξει αξιέπαινη δράση όλο αυτό το διάστημα και είναι από τους ελάχιστους που είχαν πριν την εισβολή αποκαλύψει τα επεκτατικά σχέδια της Ρωσίας του Πούτιν εναντίον γειτονικών της κρατών. 

Μέσα από το κανάλι του στο youtube δες εδώ   μπορείς να ενημερώνεσαι καθημερινά για όσα συμβαίνουν στην πολύπαθη Ουκρανία με τα μάτια ενός Έλληνα που ζει εκεί και βρίσκεται κοντά σε γεγονότα που έχουν σοκάρει όλη την υφήλιο. 

Αφού τον ευχαριστήσουμε ως τοπικό ΜΜΕ για τον αγώνα που κάνει για να μάθει όλος ο κόσμος την ΑΛΗΘΕΙΑ και να ενημερωθεί για τις φρικαλεότητες του ρωσικού στρατού να του ευχηθούμε κάθε προσωπική ευτυχία . 

Να είναι υγιής αυτός και όσους αγαπά και σύντομα η Ουκρανία μας να απαλλαχθεί από τους Ρώσους εισβολείς που θεωρούν πως μπορούν εν έτει 2022 να αμφισβητούν την εθνικότητα όμορων λαών τους. 

Δόξα στην Ουκρανία,  και φυσικά εμείς δεν έχουμε ούτε μισό δάκρυ για κάθε Ρώσο εισβολέα που αφήνει την τελευταία του πνοή σε ουκρανικό έδαφος. 

Η Ουκρανία πολεμά για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και τις κοινές αξίες του Δυτικού κόσμου όποιος δεν το αντιλαμβάνεται ή είναι αφελής ή παραπλανημένος ή ακόμα χειρότερα έχει γεμίσει τις τσέπες του με ρωσικά ρούβλια και σας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: