ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την υποψηφιότητά της με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ανακοίνωσε η οδοντίατρος Αγνή Γιακουμή

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Την υποψηφιότητά της με την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ανακοίνωσε η οδοντίατρος Αγνή Γιακουμή



Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο facebook η οδοντίατρος κα Αγνή Γιακουμή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της ως δημοτική συμβούλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου. 
Συγκεκριμένα η κα Γιακουμή έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:
Ένα μεγάλο ΝΑΙ στην τιμητική πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου, να συμμετέχω στην ομάδα του για το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας.
Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά, πάμε δυνατά!


Η κα Αγνή Γιακουμή είναι Γναθολόγος - Οδοντίατρος και διατηρεί πάνω από 15 χρόνια ιατρείο στο Παγκράτι (Υμηττού 98 & Ευτυχίδου) μοιράζοντας καινούργια χαμόγελα σε όσους έχουν την τύχη να συνεργαστούν μαζί της,  για την στοματική τους υγεία. 

Η ίδια δυναμική και αισιόδοξη θεωρούμε πως είναι μια καλή επιλογή και περισσότερα για την ίδια και τις απόψεις της όταν έρθει η ώρα αφού βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν τις δημοτικές κάλπες και οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες έχουν αποδειχθεί διαχρονικά "ξεχασιάρηδες". 




Δεν υπάρχουν σχόλια: