ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μια από τα ίδια αναμένοντας την "χρεοκοπία" του δήμου μας, και με τους εργαζόμενους με αυτά που ακούνε να "χαλαρώνουν" και άλλο!

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Μια από τα ίδια αναμένοντας την "χρεοκοπία" του δήμου μας, και με τους εργαζόμενους με αυτά που ακούνε να "χαλαρώνουν" και άλλο!


Όταν λύσουν το καθημερινό πρόβλημα καθαριότητας που αντιμετωπίζει ο δήμος μας θα αρχίσουν και τα "μεγάλα" έργα! Προς το παρόν εγκαινιάζουν έργα της προηγούμενης διοίκησης και δεν έχουν εξασφαλίσει ούτε μισό ευρώ από κάποια πηγή χρηματοδότησης ενώ οι απαντήσεις τους μέσα στα δημοτικά συμβούλια καταδεικνύει πως δεν ξέρουν να διαχειριστούν τα πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ που άφησε φεύγοντας στα ταμεία του δήμου η προηγούμενη διοίκηση. 

Μια διοίκηση που κράτησε για τέσσερα χρόνια συμβασιούχους που θεωρούσε αναγκαίους για τον δήμο μας και που εν μέσω πανδημίας κατάφερε να παρουσιάσει και έργο με αναπλάσεις παιδικών χαρών , ολοκλήρωση παιδικού σταθμού που θα είχε ήδη λειτουργήσει εάν δεν είχε αλλάξει η διοίκηση από το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. 

Από όσα ακούσαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο δεν μείναμε καθόλου αισιόδοξοι  για την ικανότητα Αντιδημάρχων να διαβάσουν ακόμα και έναν ισολογισμό , ενώ διαχρονικά το επίπεδο των υπηρεσιακών παραμένει αμετάβλητο , και έχει κριθεί ανεπαρκές παρασύροντας ένα σωρό διοικήσεις με τις λάθος συμβουλές που παρέχει. 

Αφού μετά από τέσσερις μήνες δεν πέτυχαν και πολλά πράγματα σε καθαριότητα και πράσινο ελπίζουμε ο καθαρισμός των πινακίδων να γίνει έως το 2027. Για πλύσιμο κάδων,  και για οδοφωτισμό δεν θεωρούμε πως θα δούμε και κάτι . Κανένα κινεζικό led , και αλλαγή οδοφωτισμού με  κόστος γύρω στα 8.000.000 ευρώ αναμένουμε ,  και κανένα δάνειο θα μας φορτώσουν κάτι που δεν έκανε η προηγούμενη διοίκηση. 

Άλλωστε με δανεισμό από το παρακαταθηκών και δανείων ήθελε να βάλει οδοφωτισμό και ο πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος (αυτός που άφησε "πλεόνασμα" αλλά δεν είχε για φώτα) αλλά δεν πρόλαβε δεν τον "άφησαν" οι Τροϊκανοί να έχει ελλειμματικούς προϋπολογισμούς και έτσι μείναμε χωρίς led,  και αναμένουμε τα κινέζικα led  μιας διοίκησης που σίγουρα θα αποδειχθεί σε ένα σωρό τομείς περισσότερο αναποτελεσματική,  από την προηγούμενη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: