ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ενοικιάστε το σε ιδιώτη να έχουμε ΕΣΟΔΑ και ΟΧΙ δαπάνες κε Ψυρρόπουλε

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Ενοικιάστε το σε ιδιώτη να έχουμε ΕΣΟΔΑ και ΟΧΙ δαπάνες κε Ψυρρόπουλε

 


Λεφτά για τους συμβασιούχους εργαζόμενους δεν έχουμε αλλά πληρώνουμε 16.981 ευρώ για ΔΑΠΑΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Δες εδώ  την σχετική απόφαση του δημάρχου στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ . Αφού δεν έχουμε λεφτά στα ταμεία του δήμου μας όπως ισχυρίζεστε εσείς της διοίκησης εκμισθώστε το σε ιδιώτη να πάρουμε μερικές χιλιάδες ευρώ το να το συντηρείτε εσείς και να εισπράττει ιδιώτης από τις διαφημίσεις που του βάζει στον χώρο δεν το βλέπουμε λογικό . 

Εμείς εσείς μια χαρά λογικό φανταζόμαστε το βλέπετε , αφού χθες θελήσατε και θα δώσετε ΤΖΑΜΠΑ με 10.000 ευρώ για 20 μέρες σε ιδιωτική εταιρία , το Θέατρο στο Άλσος Δημήτρης Κιντής. 

Αντέδρασε ο κος Ευαγγέλου αλλά σιγά μην θέλει και κανείς να τον ακούσει . Συνηθισμένοι στο να εκχωρείτε στο ΤΖΑΜΠΑ την δημοτική περιουσία , μάλλον ικανοποιημένοι είσαστε και με τα 10.000 ευρώ . Αυτά που θα ανέβουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ,  και θα μπουν τελικά στα ταμεία του δήμου μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: