ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κ. Ψυρρόπουλος με σημερινό του βίντεο ασύλληπτης υποκρισίας συνέχισε να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Να συκοφαντεί με ψευδείς ισχυρισμούς και στοιχεία που δεν εμφανίζει γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν. Ενδεικτικά και μόνο ανέφερε πως τα ταμειακά διαθέσιμα που παρέλαβε στις αρχές του χρόνου άγγιζαν το 1.082.485 ευρώ ενώ στον προϋπολογισμό που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψήφισε στις αρχές του έτους αναφέρεται ρητά πως τα ταμειακά διαθέσιμα που πέρασαν από το 2023 στο 2024 ήταν ύψους 2.562.127,61 ευρώ.
Είναι ανώφελο για οποιονδήποτε να ασχοληθεί περισσότερο με όσα ο ίδιος ψευδώς καταμαρτυρεί. Όμως είναι κρίσιμο να πούμε στους δημότες την αλήθεια που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Τις προηγούμενες ημέρες συγκάλεσε σε συνεδρίαση την δημοτική του ομάδα εισηγούμενος τη μη στήριξη των συμβασιούχων εργαζόμενων στα επόμενα δικαστήρια, δηλαδή την απόλυσή τους. Η δημοτική ομάδα του κ. Ψυρρόπουλου έκανε δεκτή την πρόταση του, δηλαδή την απόλυση 140 εργαζόμενων του Δήμου μας.
 
Όλα αυτά συμβαίνουν για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Πως θα μείνουν στον δρόμο 140 οικογένειες, πως θα αποψιλωθούν οι υπηρεσίες του Δήμου από προσωπικό και θα εκχωρηθούν σε ιδιώτες και πως θα εκτοξευτούν τα δημοτικά τέλη που συγκρατήσαμε σε συνθήκες κρίσης.
Κ. Ψυρρόπουλε δεν σας τα έμαθαν σωστά, ο ψεύτης ούτε τον πρώτο χρόνο χαίρεται.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν θεωρούμε πως ο κος Ψυρρόπουλος δεν θέλει να διατηρήσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ!  Όμως  τέσσερις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του αποδεικνύει πως δεν έχει ενδιαφερθεί στο να εξασφαλίσει οικονομικούς πόρους ώστε να διατηρήσει στις θέσεις τους περίπου 140 εργαζόμενους που έως τον Σεπτέμβριο κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εργασία αφού είχαν προσληφθεί ως συμβασιούχοι covid-19 και σίγουρα η πανδημία ευτυχώς για εμάς και "δυστυχώς" για εκείνους  πέρασε. 

 Καμία υπεύθυνη κυβέρνηση δεν θα θελήσει να διατηρήσει τόσους εργαζόμενους αφού λεφτά δεν υπάρχουν. Και οι μεταρρυθμίσεις που άφησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην πρώτη της θητεία εξαιτίας της πανδημίας θα αρχίσουν να υλοποιούνται. 

Το ορόσημο των Ευρωεκλογών τους "κρατάει ζωντανούς" και στις θέσεις τους όπως και η μεγάλη άνοδος ακραίων σχηματισμών που ποντάρουν στο λαϊκισμό και στον κρατισμό για να πιάσουν και αυτοί ψηφοφόρους - πελάτες! 

Ο δήμος και ο κάθε δήμος έχει την ευχέρεια να προσλαμβάνει όσους εργαζόμενους κρίνει απαραίτητους αρκεί να μεριμνά για τις μισθοδοσίες τους εξασφαλίζοντας οικονομικούς πόρους και τέτοια πρωτοβουλία δεν έχουμε δει να αναλαμβάνουν,  όσοι στα μαθηματικά δεν τα πάνε έτσι και αλλιώς καλά σε αντίθεση με την προηγούμενη διοίκηση που πάλεψε για να αυξηθούν στα 10.000.000 ευρώ ετησίως οι μισθοδοσίες των δημοτικών  υπαλλήλων,  επειδή θεωρούσε και όπως βλέπουμε από την ανακοίνωσή τους αυτή θεωρούν απαραίτητους. 

Οι δικές μας απόψεις γνωστές εδώ και καιρό,  το κράτος μας θα χρεοκοπήσει και χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν εάν δεν περιοριστεί ο αριθμός των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα,  που για εμάς παραμένει υπερβολικά υψηλός για τις αντοχές της οικονομίας μας. 

 Πάντως για να μην ανησυχούν όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι , κάποιοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους όπως θα συμβεί και σε άλλους δήμους αλλά όχι φυσικά όλοι. 

Οι δικές μας πληροφορίες ( που πέφτουν πάντα μέσα όπως συνέβη και στην κατάργηση του ΝΠΔΔ "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" ) λένε πως θα δοθεί η δυνατότητα στους δήμους και θα εξασφαλιστεί έξτρα χρηματοδότηση για τους μισούς περίπου δημοτικούς υπαλλήλους που θα ωφεληθούν και προσλήφθηκαν μέσω πανδημίας ,  και θα παραμείνουν στις θέσεις τους. 

Η επιλογή για όσους θα παραμείνουν βαραίνει φυσικά την εκάστοτε διοίκηση δήμου  και εμείς αναρωτιόμαστε  για ακόμη μια φορά ΔΗΜΟΣΙΑ γιατί σπαταλήθηκαν χιλιάδες ευρώ ως δικαστικά έξοδα για περιπτώσεις που φυσικά και η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν μπορεί να βγάλει αποφάσεις υπέρ εργαζομένων που γνώριζαν πως προσλήφθηκαν λόγω έκτακτων αναγκών και θα είχαν ήδη χάσει τις δουλειές τους εάν δεν μεσολαβούσαν οι Ευρωεκλογές , που σημαίνει πως και η γαλάζια ΣΟΒΙΕΤΙΑ σκέφτεται το πολιτικό κόστος που θα είναι μικρό αφού η πλειοψηφία των Ελληνίδων και τον Ελλήνων έχει συνειδητοποιήσει πως λιγότερο κράτος σημαίνει περισσότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  και μετά μια σειρά γεγονότων ( Τέμπη, περίπτωση πατέρα Καλλιάνου) πως το ΚΡΑΤΟΣ δολοφονεί! 

Το ποσό για να διατηρηθούν στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι είναι  κάτι περισσότερο από 2.000.000 ευρώ τον χρόνο,  είναι εύκολο να εξοικονομηθεί εάν υπάρχει πολιτική βούληση. 

Αλλά το "νέο" που ψηφίσατε δεν την έχει ενώ η ανεπάρκειά του τέσσερις μήνες μετά οδηγεί και εμάς που απείχαμε από τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και προτρέψαμε και εσάς να το πράξετε να παραδεχόμαστε πως η στάση μας αυτή θα αποδειχθεί ολέθρια για τον δήμο μας! 

Η στήριξη στην παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" όπως προέτρεπε και ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας κος Γιάννης Αναγνώστου ήταν η ΣΩΣΤΗ αλλά οι τεράστιες ιδεολογικές μας διαφορές με την εν λόγω παράταξης μας οδήγησαν στο να πούμε πως απέχουμε παρόλο που στην δική μας πλέον συνείδηση οι δύο χειρότερες δημοτικές παρατάξεις που έχουν περάσει από αυτόν τον δήμο είναι αυτές του αείμνηστου Δημήτρη Κιντή και του κ. Βασίλη Βαλασόπουλου δηλαδή αυτή που διοικεί και σήμερα τον δήμο μας τιμώντας όσους κατέστρεψαν διαχρονικά την πόλη μας. 


Η δική μας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ θα ήταν η μείωση των εργαζομένων του δήμου μας στο ΜΙΣΟ ( από τους 900 σήμερα μια χαρά θα λειτουργούσε ο δήμος και με 450 κάτι που θα συμβεί σίγουρα στο μέλλον).

Εμείς  δεν βάζουμε  την ΜΠΡΑΒΟΥπόλη μας πάνω από την ΧΩΡΑ,  το συμφέρον της πατρίδας μας είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι και να προχωρήσουν οι ιδιωτικοποιήσεις. 

Επειδή ο νυν δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος  δεν είναι αυτής της άποψης στις κάλπες του 2028 θα υποστεί τις συνέπειες του λαϊκισμού του,  αφού ως αντιπολίτευση στήριζε την παράταση των συμβάσεων και ως διοίκηση μας λέει ΨΕΥΔΩΣ πως λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Υπάρχουν όμως για διαδικτυακά δημοτικά ραδιόφωνα, οικονομικές ενισχύσεις σε αθλητικά σωματεία, εθνοτοπικούς συλλόγους , πεταμένα σε ένα "Μουσείο" που συντηρεί ιδεοληπτικούς αλλά όχι για εργαζόμενους που συμβάλλουν στο να διατηρηθεί η ΒΡΩΜΙΑ της πόλης όχι σε υποφερτά επίπεδα αφού δεν λειτουργεί καμία υπηρεσία του δήμου αλλά 2400 πράσινους κάδους έστω κάθε δεύτερη μέρα τους μαζεύουν! Και τους μαζεύουν παρόλο που πολλοί υπάλληλοι της καθαριότητας κάνουν τους "κούριερ" της αλληλεγγύης εκεί όπου αναπτύσσεται ένα δίκτυο συμφερόντων που θα έπρεπε να αφορά όσους τάχα ενδιαφέρονται για καταπολέμηση της "ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ" και για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! 

 Η στάση η δική μας αφού η διοίκηση δεν επιθυμεί την ιδιωτικοποίηση δομών είναι να αρχίσουν να εργάζονται ως διοίκηση όσοι εμφανίζονται στα δημοτικά συμβούλια ως δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης! 

Κόψτε τις σπατάλες σας κε Ψυρρόπουλε  και διατηρείστε τους εργαζόμενους , αφού ως δημοτική παράταξη  είσαστε ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ στα λόγια .

Κάντε το πράξη με έργα , δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε άλλο όσους σας ψήφισαν και θα βρεθούν αύριο ΑΝΕΡΓΟΙ! 

Καλούμε και τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις που αποδεδειγμένα δεν πιστεύουν στις ιδιωτικοποιήσεις να στηρίξουν τους εργαζόμενους αφού έτσι και αλλιώς την ΣΩΤΗΡΙΑ μας και αυτές δεν την θέλουν ή για να ακριβολογούμε έχουν διαφορετική ΑΠΟΨΗ από εμάς
 
Γιατί Η ΣΩΤΗΡΙΑ της πόλης  θα έρθει μόνο όταν μια σειρά δομών του δήμου δοθούν σε ιδιώτες! 

Μάθαμε πως πήρατε και έναν νέο δημοτικό αστυνομικό και αναρωτιόμαστε για ακόμη μια ΦΟΡΑ δημόσια τι τον χρειαζόμαστε; 

Όπως και δημόσια και ιδιωτικά στον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη , έχουμε αναφερθεί άπειρες και στο υπερβολικό αριθμό 55.000 αστυνομικών που έχει το Ελληνικό Κράτος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: