ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το ΚΥΤ Υμηττού επί 22 χρόνια στέκει μέσα στη Β΄ Ζώνη του γιατί είναι αναγκαίο , παρά τους "αγώνες" όσων θέλουν να κρατήσουν την πόλη μας πίσω !

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Το ΚΥΤ Υμηττού επί 22 χρόνια στέκει μέσα στη Β΄ Ζώνη του γιατί είναι αναγκαίο , παρά τους "αγώνες" όσων θέλουν να κρατήσουν την πόλη μας πίσω !

Εκτός από κάποια κεφάλια που έσπασαν τα ΜΑΤ , όταν στήνονταν το ΚΥΤ Υμηττού το μακρινό 2002 επί κυβερνήσεως ΠΑ.ΣΟ.Κ και διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη,  εμείς καμία 200αρια άτομα γνωρίζουμε πως αντιδρούν και ζητάνε την απομάκρυνσή του.  Εκτός και κάποιοι θεωρούν πως το ΚΥΤ θα φύγει με "επανάσταση" από τον καναπέ τους! 

Με μερικές ώρες διακοπών ρεύματος ακόμα σε διάσπαρτα σημεία της πόλης,  θα παρακαλάτε και οι 35 δημοτικοί σύμβουλοι  που σας ψηφίσαμε και σας στείλαμε για να προστατέψετε τα συμφέροντα των ολίγων , να αναβαθμιστεί το ΚΥΤ Υμηττού εάν ήδη αυτό δεν έχει συμβεί την προηγούμενη τριετία! 

Αυτά προς το παρόν , βαρεθήκαμε να ακούμε "επαναστατικές" δηλώσεις μέσα στα δημοτικά συμβούλια και το ΚΥΤ Υμηττού να παραμένει στη θέση του,  παρά και την γνωστή και λανθασμένη για εμάς δικαστική απόφαση , που εμείς τουλάχιστον είχαμε το θάρρος να σχολιάσουμε. 

Το γεγονός πως έχουν περάσει ένα σωρό κυβερνήσεις από τότε δεν προβληματίζει μάλλον κανέναν από τους 35 δημοτικούς συμβούλους που αντί να μας "σώσουν" στο τέλος θα μας χρεοκοπήσουν αφού ΑΝΑΠΤΥΞΗ με κεριά εν έτει 2024 δεν ΓΙΝΕΤΑΙ! 

Σε κάθε περίπτωση εάν αναμένουν οι κάτοικοι πέριξ του ΚΥΤ Υμηττού πως θα τους "σώσουν" οι 35 του δημοτικού συμβουλίου , ας αναλογιστούν γιατί 22 χρόνια τώρα το μόνο που κάνουν είναι να ζητιανεύουν από το ΚΡΑΤΟΣ για λίγο περισσότερη ετήσια κρατική χρηματοδότηση. 

Το πως θα διώξουν την εγκατάσταση της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ στον Υμηττό οι "χρεοκοπημένοι" εμάς δεν μας πείθουν , οι δικές μας θέσεις για την αναγκαιότητα αναβάθμισης και υπογειοποίησης του ΚΥΤ Υμηττού είναι γνωστές όπως και η δημιουργία διαδημοτικού Κοιμητηρίου στο χώρο. 

Τα ποια κεφάλια σπάσανε τα ΜΑΤ,  όταν στήθηκε το ΚΥΤ Υμηττού γνωρίζουν άπαντες σε αυτή την πόλη , μην τρελαθούμε κιόλας πως εκτός από τους κομμουνιστές της πόλης έγιναν "επαναστάτες" και οι υπηρέτες της Αστικής μας Δημοκρατίας  και όσοι επέτρεψαν με απόφαση δημοτικού συμβουλίου να φτιαχτεί. 

Να μας τα έλεγε ο "Ρουβίκωνας"  αυτά που ακούσαμε στο δημοτικό συμβούλιο , γιατί και το ΚΚΕ αστικό κόμμα και συστημικό είναι πλέον , να τους  πιστέψουμε...  αλλά τα ορφανά του Ανδρέα Παπανδρέου που παρακαλάνε το υπουργείο Εσωτερικών για 2.000.000 ευρώ έξτρα χρηματοδότηση; 

Έλεος όχι άλλο σανό .....από 35 δημοτικούς συμβούλους που θέλουν εκτός από ΒΡΩΜΙΚΗ πόλη να την έχουμε και ΣΚΟΤΕΙΝΗ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Διαβάστε επίσης: 

Θα καταφύγουν στο ΣτΕ για νέα απόφαση την ώρα που δεν εφαρμόζεται η ήδη υπάρχουσα για τον ΚΥΤ Υμηττού


Θέλουν να αφήσουν την πόλη χωρίς Νεκροταφείο και το ilioupolinews αντί να τους ψέξει πανηγυρίζει


Εμμένουν στην ΟΥΤΟΠΙΑ τους αλλά τουλάχιστον είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ προς τις επιλογές τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: