ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με "ψίχουλα" σε εργολάβο - ιδιώτη η διοίκηση του δήμου μας θεωρεί πως θα περιορίσει τις "ζούγκλες" της πόλης μας

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Με "ψίχουλα" σε εργολάβο - ιδιώτη η διοίκηση του δήμου μας θεωρεί πως θα περιορίσει τις "ζούγκλες" της πόλης μας


 Τέσσερις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους είναι φανερό πως απέτυχαν παταγωδώς στη διαχείριση του Πρασίνου της πόλης μας. 

Θα φτάσει Αύγουστος και ακόμα θα ξεχορταριάζουν αφού ως αντιπολίτευση άλλα σας  έλεγαν και ως διοίκηση δεν έχουν να επιδείξουν καμία επιτυχία στους τομείς της καθαριότητας και Πρασίνου. 

Μάζεψαν κάπως τους "αυθάδεις"  δημοτικούς υπαλλήλους αλλά είναι θέμα ημερών να μας κουνάνε πάλι το δάχτυλο κάθε φορά που τους υποδεικνύουμε μέσα από εδώ πως αφού δεν μπορούν οι δημοτικοί υπάλληλοι θα πρέπει ΑΜΕΣΑ οι δομές ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΠΡΑΣΙΝΟΥ να δοθούν εξ΄ ολοκλήρου σε ιδιώτη. 

Με την παρακάτω σύμβαση και μόλις 24.000 ευρώ η διοίκηση θεωρεί πως ξεγελάει ενώ εξακολουθεί να σπαταλά πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για μισθοδοσίες υπαλλήλων του δήμου μας και με θράσος έστειλε και στον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών επιστολή με την οποία ζητάει άλλα 2.000.000 ευρώ έκτακτη χρηματοδότηση ώστε ΜΟΝΟ οι μισθοδοσίες των υπαλλήλων του δήμου μας να ξεπερνούν τα 12.000.000 ευρώ σε έναν χρόνο!   Και το κάνουν συνειδητά γιατί μόνο εξασφαλίζοντας όλους αυτούς τους υπαλλήλους θα μπορέσουν να διατηρήσουν οχήματα , επισκευές και όλα όσα θα τους εξασφαλίσουν την πολυπόθητη ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ που επιθυμούν στη διοίκηση των οικονομικών του δήμου μας.

Την Παρασκευή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο θα λένε πάλι πως δεν έχουν χρήματα ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα αφού τάχα νοιάζονται για τους συμβασιούχους εργαζόμενους να δώσουν τους δικούς τους μισθούς,  για να ανανεώσουν τις συμβάσεις κάποιων εξ΄ αυτών! 

Παράλληλα εάν θεωρούν πως με 50.000 τον χρόνο θα λύσουν το πρόβλημα τους Πρασίνου στην πόλη μας ας μπουν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ όμορων δήμων που με λιγότερους εργαζόμενους αλλά με περισσότερες εργολαβίες πετυχαίνουν να έχουν νοικοκυρεμένο το πράσινό τους. 

Δήμοι πρότυπο κοντινοί μας , είναι η Γλυφάδα και ο Άλιμος που  επιχειρούν με λιγότερους εργαζόμενους από εμάς στο Πράσινο και τα ΧΑΛΙΑ τα δικά μας δεν έχουν!

Για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης τα έχουμε ξαναπεί παρακολουθούν χρόνια την ΣΠΑΤΑΛΗ και θεωρούν λίγα και αυτές,  τα περίπου πενήντα εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει φέτος ο δήμος μας ως ετήσια κρατική χρηματοδότηση ,  αφού και για αυτούς το "καλό" της πόλης είναι μάλλον η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ξανά της χώρας μας εξαιτίας του γεγονότος πως ένας δήμος που μπορεί να λειτουργήσει ΑΝΕΤΑ με 500 υπαλλήλους,  έχει σήμερα και απασχολεί πάνω από 900! 

Για την "Ζαϊμη Έργα ΟΕ" ίσως αυτή η σύμβαση να είναι μια καλή δουλειά για όλες και όλους εμάς τους υπόλοιπους είναι απλώς κοροϊδία μιας διοίκησης που αποτελείται από νέους και νέες με σκουριασμένες αντιλήψεις,  και που και σε επίπεδο προσώπων μειονεκτεί κατά πολύ από την προηγούμενη διοίκηση που τουλάχιστον δεν μας είχε φλομώσει στα ΨΕΜΑΤΑ . Στήριζε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ κάτι που πλήρωσε στις δημοτικές κάλπες αλλά εξασφάλισε και χρηματοδότηση για την πόλη που από αυτούς δεν πρόκειται να δούμε όχι σε πέντε χρόνια αλλά ούτε σε 10 χρόνια ,  κανένα έργο για την πόλη! 

Άλλωστε 9 χρόνια Βαλασόπουλου τα έργα που διαφήμιζε ήταν η Αστική Σήραγγα που δεν έγινε έως σήμερα,  και τα αντιπλημμυρικά της περιφέρειας Αττικής που απέτυχαν και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη! 

Ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία του πρώην δημάρχου ήταν πως συμπεριέλαβε τον Βασίλη Στίγκα στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του και το ότι έπεισε ευκολόπιστους και προδότες της κεντροδεξιάς της πόλης μας ,  για δήθεν  σκάνδαλα της διοίκησης Αναγνώστου που αποδείχτηκαν μια ακόμα ΛΑΣΠΗ! 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 24.000 ευρώ για αποψιλώσεις στην "Ζαίμη Έργα ΟΕ" 

Και εάν υπάρχει αντιπολίτευση ας ρωτήσει στο δημοτικό συμβούλιο ποιες άλλες εταιρίες συμμετείχαν έτσι για να μην λέμε πως πήγαμε και ψηφίσαμε άδικα στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου , γιατί και εδώ έχουμε να κάνουμε με απευθείας ΑΝΑΘΕΣΗ , για αυτές για τις οποίες ωρύονταν ως αντιπολίτευση οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"





Τετρακόσια στρέμματα πάντως δεν καθαρίζουν οι δημοτικοί υπάλληλοι της υπηρεσίας Πρασίνου  ούτε σε ένα χρόνο,  αλλά μάλλον ούτε ο ιδιώτης θα τα περιποιηθεί γιατί με 46 ευρώ το στρέμμα εάν το έκανε θα έμπαινε μέσα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: