ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά το είπαν και το έκαναν αφού δεν μπορούν να διοικήσουν θα συμβάλλουν ενεργά στο πλευρό των 900 εργαζομένων του δήμου μας που φαίνεται πως και για αυτούς δεν επαρκούν !

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Τελικά το είπαν και το έκαναν αφού δεν μπορούν να διοικήσουν θα συμβάλλουν ενεργά στο πλευρό των 900 εργαζομένων του δήμου μας που φαίνεται πως και για αυτούς δεν επαρκούν !

 


Λίγοι οδηγοί ! στο δήμο μας ( στοιχεία βέβαια δεν φέρνουν στα δημοτικά συμβούλια για τους πάνω από 900 εργαζόμενους στο δήμο Ηλιούπολης ) είπαν να προσθέσουν ακόμα δύο . Έναν Αντιδήμαρχο και έναν Εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο. 

Οι πινακίδες των δημοτικών οχημάτων όπως ανέβηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης και η σχετική απόφαση δες εδώ  ,  που δείχνει την αδυναμία τους να διοικήσουν και να υπερασπιστούν τις θέσεις ευθύνης τους οδηγώντας τους εργαζόμενους να κάνουν το αυτονόητο,  και όχι οδηγώντας δημοτικά οχήματα! 

Τα υπόλοιπα θα τους τα πει το ΣΕΔΗ που βλέπει τους εργαζομένους του να αυξάνονται με αιρετούς ενώ χρόνια τώρα ζητάει προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού για τις οποίες η παρούσα διοίκηση δεν παλεύει . 

Γιατί εάν πραγματικά θεωρείς πως ο δήμος δεν μπορεί να λειτουργήσει με 900 εργαζόμενους απεργείς , κάνεις διαβήματα στα υπουργεία και δεν βγάζει σέλφι με υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη! 

Εμείς θεωρούμε πως οι εργαζόμενοι του δήμου μας είναι περισσότεροι από όσοι χρειάζονται και ζητάμε εδώ και χρόνια ΠΛΗΡΗ ιδιωτικοποίηση των δομών Καθαριότητας και Πρασίνου,  για εμάς ο δήμος Ηλιούπολης με τις προϋποθέσεις που θέτουμε άνετα μπορεί να λειτουργήσει και με 400 εργαζόμενους λιγότερους.  Αδιανόητο για εμάς μετά από τόσα μνημόνια να εξακολουθούμε να θέλουμε πάνω από 1000 εργαζόμενους ( 900 είναι ήδη) για να λειτουργήσει ένας δήμος της Αττικής. 

Δηλαδή το Σεπτέμβριο που θα λειτουργεί ο δήμος με 100 περίπου εργαζόμενους λιγότερους τι θα κάνουν; Εύκολο το έχουν θα βγάλουν βάρδια οδηγού απορριμματοφόρου στον δήμαρχο και αντί να τρέχει στα υπουργεία αναζητώντας χρηματοδοτήσεις για μεγάλα έργα θα περιοριστεί στα της καθημερινότητας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: