ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνάντηση δημάρχου Ηλιούπολης με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Δημήτρη Τσιόδρα

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Συνάντηση δημάρχου Ηλιούπολης με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Δημήτρη Τσιόδρα


Τη Δευτέρα 22 Απριλίου είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στο Δήμο Ηλιούπολης τον κ. Δημήτρη Τσιόδρα, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ.
Θέσαμε επί τάπητος τα φλέγοντα ζητήματα της πόλης μας κατά την επίσκεψή του, τα προβλήματα της καθημερινότητας, τα μεγάλα έργα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, την ανάγκη έκτακτης χρηματοδότησης του Δήμου μας για την υποστήριξη των συμβασιούχων, τη διεκδίκηση μέτρων πρόληψης πολιτικής προστασίας.




 
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε πλήρης κατανόηση των προβλημάτων που μετέφερα ως Δήμαρχος της πόλης μαζί με μέρος της Διοίκησης της πόλης.




 
Πιστεύω ακράδαντα ότι στόχος της Διοίκησης πρέπει να είναι και η γνωστοποίηση των μεγάλων ζητημάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο μας με στόχο την ουσιαστική ανεύρεση λύσεων.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Στόχος της διοίκησης θα έπρεπε να είναι η επίλυση των προβλημάτων και όχι η γνωστοποίησή τους. Άλλωστε τις ανεδαφικές διεκδικήσεις και της προηγούμενης διοίκησης του δήμου μας τις είχε ακούσει η κυβέρνηση που έχει νομοθετήσει όλα εκείνα τα εργαλεία που θα επέτρεπαν στον νυν δήμαρχο να δώσει τις δομές Καθαριότητας και Πρασίνου σε ιδιώτη για να μην βρωμάμε ως πόλη και να μην αντικρύζουμε "ζούγκλες" μέσα στον Αστικό Ιστό. Κατά τα άλλα ευχόμαστε καλή επιτυχία στο κόμμα της ΝΔ στις προσεχείς Ευρωεκλογές και πρωτιά στον Φρέντι Μπελέρη "Τσιόδρες" έχουμε και στο παρελθόν στείλει εμείς οι Νεοδημοκράτες στην Ευρωβουλή και απέτυχαν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: