ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Θόδωρος Παπαδάτος: Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του τέρμα η κοροϊδία από την διοίκηση στις πλάτες 140 συμβασιούχων εργαζόμενων που κινδυνεύουν να χάσουν την εργασία τους

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Θόδωρος Παπαδάτος: Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του τέρμα η κοροϊδία από την διοίκηση στις πλάτες 140 συμβασιούχων εργαζόμενων που κινδυνεύουν να χάσουν την εργασία τους

 


Φανταστικός ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" κος Θόδωρος Παπαδάτος ξεφτίλισε με την τοποθέτησή του τον νυν δήμαρχο Ηλιούπολης που ως αντιπολίτευση έλεγε να κρατηθούν οι συμβασιούχοι αλλά σήμερα ήρθε να μας πει πως τάχα ο δήμος μας χρεοκοπεί! 

Ελπίζουμε οι κεντροδεξιές παρατάξεις να αντιληφθούν τα ψεύδη Ψυρρόπουλου.  Όχι μόνο υπάρχουν χρήματα να διατηρηθούν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι,  αλλά και προσληφθούν και άλλοι αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση. 

Εάν δεν μπορεί να εξοικονομήσει μία διοίκηση μερικές χιλιάδες ευρώ τον μήνα , για την διατήρηση αυτών των εργαζομένων,  ας άφηναν την προηγούμενη διοίκηση που επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια τους διατήρησε στις θέσεις τους. 

Μέχρι και τον μετριοπαθή κ. Κοκοτίνη "έβγαλε από τα ρούχα του" με όσα ψευδή είπε ο νυν δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος , χωρίς να προσκομίσει κανένα έγγραφο στο συμβούλιο για τα οικονομικά του δήμου μας. 

Για την Πάτρα και τα ψεύδη που είπε για την τάχα χρεοκοπία του δήμου ,   ο κος Στάθης  Ψυρρόπουλος του τα είπε ορθότατα ο κος Αλέξανδρος  Μπουγάς δεν χρειάζεται να προσθέσουμε εμείς τίποτα άλλο! 



  Ξεκάθαρη θέση για όσους πιστεύουν στον κρατισμό  από τον κ. Αλέξανδρο Μπουγά.  Εμείς μπορεί να μην πιστεύουμε αλλά τόση ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ δεν αντέχεται από όσους από τα έδρανα της αντιπολίτευσης πριν έρθουν σε θέσεις ευθύνης έπαιζαν τους εργατοπατέρες.

Τώρα που ήρθαν δεν υπόσχονται πως θα τους κρατήσουν θεωρώντας προφανώς πως οι εργαζόμενοι δεν αντιλαμβάνονται πως οι προηγούμενοι τουλάχιστον τους κράτησαν και τους πλήρωσαν και τις αυξήσεις που τελικά είχαν δικαίωμα να πάρουν όπως αποφάσισε πρόσφατα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που σίγουρα δεν πιστεύει στον κρατισμό! 

Πέρα από τις ιδεολογικές μας διαφορές με τους εκπροσώπους της Αριστεράς στο δημοτικό συμβούλιο θεωρούμε παντελώς ανήθικο όσοι είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων δομών του δήμου μας να μην κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για να κρατήσουν στις θέσεις τους αυτούς τους εργαζόμενους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: