ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό........

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........


  • Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2019 στο δήμο μας ήταν τα παρακάτω (δες εικόνα) και με βάση αυτά για εμάς θα πρέπει να εκτιμηθούν στις προσεχείς Ευρωεκλογές τα αποτελέσματα που θα φέρουν τα πολιτικά κόμματα στην πόλη μας. Κατανοούμε την δυσαρέσκεια ( δικαιολογημένη σε έναν βαθμό) από τις επιλογές της κυβέρνησης αυτό που δεν θα κατανοήσουμε είναι πως είναι δυνατόν να χαθεί έστω και μισή ΔΕΞΙΑ ψήφος με έναν Φρέντι Μπελέρη στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος μας!  Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει το 30,35% του 2019 33% για τον δήμο μας για το κόμμα της ΝΔ αρκούν ελάχιστα πράγματα να γίνουν έως τις 9 Ιουνίου για να συμβεί αυτό! 

  • Μέσα στο Μάϊο θα επισκεφθούν τον δήμο μας μια σειρά υποψηφίων Ευρωβουλευτών του κυβερνώντος κόμματος με έναν από αυτούς να μην έχει επισκεφθεί ποτέ τον δήμο μας με την ιδιότητα του υποψηφίου! 


  • Πάνω από 2.500 ψήφους θα πάρει στον δήμο μας ο Φρέντι Μπελέρης πολύ παραπάνω δηλαδή από δήθεν "ισχυρά" κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας. Μπορεί να μην τον βοηθήσει αυτό που λέμε κομματικός μηχανισμός αλλά έχει αναπτύξει δικό του και για τον λόγο αυτόν πολλά κόμματα κλαίνε  μετά την ανακοίνωσή του για υποψήφιος με τουλάχιστον τέσσερα να τον έχουν προσεγγίσει! 

  • Λόγο της σημερινής απεργίας μην αναμένεται ΚΑΘΑΡΗ πόλη μέσα στο Σαββατοκύριακο άλλωστε πλέον ούτε οι πράσινοι κάδοι δεν μαζεύονται καθημερινά από όλες τις γειτονιές της πόλης για λόγους που θα πρέπει να εξηγήσει η νέα διοίκηση σε κάποιο δημοτικό συμβούλιο όπου θα πρέπει να συζητηθεί το θέμα της καθαριότητας αφού πλησιάζει το καλοκαίρι και εκτός από τα σκουπίδια θα έχουμε έντονη και την δυσοσμία από κάδους που έχουν να πλυθούν πολύ καιρό! Να κολλάνε αυτοκόλλητο μετά το πλύσιμο γιατί και αυτοί το πάνε να τους πλένουν μια φορά στα πέντε χρόνια! 




  • Συνάντηση του γιου του Φρέντι Μπελέρη Πέτρου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: