ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με το ΛΑ.Ο.Σ του κ. Καμπούρη κατεβαίνει για Ευρωβουλεύτρια η πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος της "Φωτεινής πόλης" κα Μαρία Πατσέλη

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Με το ΛΑ.Ο.Σ του κ. Καμπούρη κατεβαίνει για Ευρωβουλεύτρια η πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος της "Φωτεινής πόλης" κα Μαρία Πατσέλη

 


Εντάξει λίγο εντύπωση μας έκανε για να είμαστε ειλικρινείς ,  αλλά δεν "πέσαμε και από τα σύννεφα" που η  συνδημότισσα μας κα Μαρία Πατσέλη επέλεξε το ΛΑ.Ο.Σ για να "συνεχίσει" την πολιτική της "καριέρα" υπερασπίζοντας τις δικές της Αξίες. 

Μάλλον ο φίλος και συνάδελφος κος Φίλιππος Καμπούρης δεν μας διαβάζει ή θέλει να μπλέξει τον εαυτό του σε περιπέτειες πιο σοβαρές από αυτές που θα "άντεχε" η "καμπούρα" ενός κόμματος που ίδρυσε ο κος Γιώργος Καρατζαφέρης και πέτυχε την είσοδό του σε Βουλή  & Ευρωβουλή όσο στέκονταν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Μετάνοια και προσευχή για όλες και όλους μας , και κυρίως από όσους από αφέλεια δεν μπορούν να ξεχωρίσουν έναν επιχειρηματία από έναν αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης , αλλά θέλουν να μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο! 

Εάν και μέλος της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" η κα Πατσέλη όμως  εξακολουθεί και έχει Πατριαρχικές αντιλήψεις , προσδιορίζοντας τον εαυτό της ως υποψήφια ευρωβουλευτή! Τίποτα δεν έμαθε τελικά από τον συγχρωτισμό της με την κα Γωγώ Τσακογιάννη. Αυτά τα στερεότυπα πρέπει να εκλείψουν όντως κα Τσακογιάννη,  αλλά δυστυχώς τα κουβαλούν στο "dna"  τους και πολλές γυναίκες! 

Εμείς ως τοπικό ΜΜΕ με ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ απόψεις δεν "πάμε και όπου βγει"

Δεν υπάρχουν σχόλια: