ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μεγάλη νικήτρια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης η μόνη παράταξη που πιστεύει στον κρατισμό και αγωνίζεται στο πλευρό των εργαζομένων με πράξεις και όχι στα λόγια!

Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Μεγάλη νικήτρια του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης η μόνη παράταξη που πιστεύει στον κρατισμό και αγωνίζεται στο πλευρό των εργαζομένων με πράξεις και όχι στα λόγια!

 


Ψηφοφόροι κομμάτων όπως η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που τα κόμματα τα οποία ψηφίζουν  προχώρησαν σε ιδιωτικοποιήσεις για εμάς είναι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να έρχονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια και να ψηφίζουν ψηφίσματα υπέρ της διατήρησης των θέσεων εργαζομένων του δήμου μας ,  αφού η ΑΠΑΞΙΩΣΗ του δημόσιου- δημοτικού  τομέα γίνεται με κυβερνητικές αποφάσεις,  και σε θέσεις ευθύνης βρέθηκαν όλα αυτά τα παραπάνω κόμματα την περίοδο των μνημονίων. Όταν η "ανάγκη" και όχι η πολιτική βούληση οδήγησαν σε εξορθολογισμό των δημοσιονομικών δαπανών της πατρίδας μας. 

Δεν μπορείς να πηγαίνεις στις κάλπες και να ψηφίζεις Μητσοτάκη , Ανδρουλάκη ή Τσίπρα και να έρχεσαι στο δημοτικό συμβούλιο και να κατηγορείς έναν δήμο πως δεν εξασφαλίζει χωρίς αστερίσκους το ραχάτι 900 υπαλλήλων του δήμου μας! Ο "καβγάς" χθες έγινε για 140 εάν ο δήμος δεν έχει λεφτά δεν θα πληρωθεί ουδείς από τους 900 συμβασιούχους και μόνιμους υπαλλήλους του δήμου μας που το μέλλον τους κρίνεται από υπουργικές αποφάσεις και όχι από αυτές δικαστηρίων που ακόμα και εάν τους δικαιώσουν δεν θα τους εξασφαλίσουν τις αμοιβές τους. Άλλωστε κουρελόχαρτα γίνονται οι αποφάσεις όταν τα κράτη χρεοκοπούν εξαιτίας της "ελαφρότητας" με την οποία κάποιοι δικαστές θεωρούν "λογικό" να μην αποφασίζουν πέρα από κάθε πραγματικότητα με βάση ιδεοληψίες που σε μια σειρά αποφάσεων τους εκθέτουν εάν διαβάσει κανείς τις "αιτιολογήσεις" συγκεκριμένων  αποφάσεών τους. 

Είσαι δεξιός και θεωρείς πως θα ξεγελάσεις "αφελείς" εργαζόμενους , ενώ η κυβέρνησή σου έχει δώσει ακόμα και τις τηλεπικοινωνίες  σε ιδιώτη και όταν διαβάσεις αυτό,  θα πεις πως σου γίνεται άδικη κριτική! 

Ούτε μπορείς να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και να λες πως θα απομακρύνεις το ΚΥΤ Υμηττού , όταν επί δικής σου κυβέρνησης στήθηκε και ορθώς για εμάς , γιατί εξυπηρετεί τις ανάγκες για ενέργεια  των κατοίκων μας και όχι μόνο. 

Εάν συνεχίσουν αυτή την αντιπολίτευση , και εμείς εσκεμμένα  παίζουμε περισσότερο τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους,  θα φτάσουν την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης στο 15% αφού για το 12% των τελευταίων εκλογών φταίνε όσοι μη έχοντας άλλη πρόταση,  καταφεύγουν στον κρατισμό ως σανίδα πολιτικής τους ΣΩΤΗΡΙΑΣ σε τοπικό επίπεδο , γιατί σε εθνικό επίπεδο και την ΕΥΔΑΠ να πουλήσει αύριο η κυβέρνηση Μητσοτάκη πάλι πρώτο κόμμα θα είναι. 

Έτσι η "ουρά" της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο και ομιλούμε για την παράταξη "Η πόλη που θέλω" έχασε τέσσερις μονάδες και έπεσε στο 6% ενώ εάν είχε διατηρήσει τον αρχικό της ΔΕΞΙΟ χαρακτήρα θα διατηρούσε ΑΝΕΤΑ το ποσοστό των δημοτικών του 2019 και ίσως το αύξανε και κατά μερικές μονάδες ακόμα!

Οι ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ψηφοφόροι έχουν αντιληφθεί πως η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν θα τους σώσει,  ακόμα και οι γαλάζιοι συνδικαλιστές βάζουν πρώτοι την υπογραφή τους,  για το "ξεπούλημα". 

Γνωρίζουμε πλέον με τραγικό τρόπο πως πρακτικές του παρελθόντος δεν μπορούν να συνεχιστούν ουδείς ξένος θα ασχοληθεί να μας "σώσει",  στο μέλλον εάν δεν προχωρήσουμε έως τέλους τον δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων και δεν περιορίσουμε τον δημόσιο τομέα μας. 

Και τα εισαγωγικά στο να μας ¨σώσει" , γιατί κάποιοι πιστεύουν και ίσως στο μέλλον να γίνουν και περισσότεροι πως ο καπιταλισμός δεν είναι το καλύτερο σύστημα και πως υπάρχει και άλλος δρόμος! 

Για εμάς δεν υπάρχει άλλος καλύτερος,  δεν επιθυμούμε να ακυρώσουμε τον καπιταλισμό με τα κακά του αλλά και με τα πολλά  καλά του. 

Δεν επιθυμούμε ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ,  μας αρέσει να υπάρχουν super Market , Mall και καζίνο ακόμα και εάν εμείς δεν είχαμε την δυνατότητα να τα επισκεφθούμε! 

Θέλουμε λιγότερο ΚΡΑΤΟΣ γιατί για εμάς αυτό σημαίνει περισσότερη  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , δεν πιστεύουμε πως πρέπει να είναι κρατικός ούτε ο στρατός , αφού  ο ισχυρότερος άλλωστε στρατός του κόσμου δηλαδή ο Αμερικανικός , συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τους καλύτερους ιδιωτικούς μισθοφορικούς στρατούς του κόσμου και για τον λόγο αυτόν δεν έχει αντίπαλο στα πεδία των μαχών. 

Εμείς ως εθνικιστές σίγουρα δεν εμπιστευόμαστε τον "πατριωτισμό" των Ελληνίδων και των Ελλήνων γιατί δεν πιστέψαμε ποτέ σε ΜΥΘΟΥΣ που διατηρούν πατριδοκάπηλοι που όταν ήρθαν σε θέση ευθύνης μίκρυναν την χώρα μας ενώ υπόσχονταν "Βασιλεύουσες"! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: