ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ξερά χορτάρια , ακλάδευτα δένδρα και ογκώδη παρατημένα .......

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ξερά χορτάρια , ακλάδευτα δένδρα και ογκώδη παρατημένα .......

 


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Μεγάλη Δευτέρα και η πόλη συνεχίζει να παρουσιάζει την ίδια οικτρή εικόνα. Όποιος κυκλοφορεί στην πόλη και είναι στην πράξη "ενεργός" και όχι στα λόγια , συνομιλεί με τους συνδημότες μας που στην συντριπτική τους πλειοψηφία άλλαξαν την διοίκηση του δήμου με την ΨΗΦΟ τους μη αναμένοντας πως οι εικόνες θα παραμείνουν το ίδιο τραγικές! 

"Μαγικές λύσεις" δεν υπάρχουν και όσοι ακολουθούν την ίδια αποτυχημένη συνταγή κρατισμού το μόνο που θα έχουν να μας λένε μέσα στα δημοτικά συμβούλια , είναι πως ο δήμος μας χρεοκοπεί! 

Μακάρι να συμβεί και αυτό ( εάν και στοιχεία για όλα όσα δραματικά ακούσαμε από τον κ. Ψυρρόπουλο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο δεν έφερε μαζί του μία απλή δήλωση του Διευθυντή Οικονομικών που επί Χατζηδάκη ουδέποτε μας είχε πει πως στο άμεσο μέλλον  θα χρεοκοπήσει ο δήμος μας) Η "χρεοκοπία"  ίσως οδηγήσει σε άλλες λύσεις όπως συνέβη και την περίοδο των μνημονίων που όσα δεν κάναμε από μόνοι μας εδώ και χρόνια μας τα επέβαλαν οι ξένοι δανειστές μας! Άρα εμάς ουδόλως μας ενδιαφέρει να συντηρηθεί ένας δήμος που παράγει ΖΗΜΙΕΣ από ό,τι μας λένε και σίγουρα δεν είμαστε από αυτούς που θέλουν να πληρώνουμε πάνω από 10.000.000 ευρώ τον χρόνο για τον τομέα της καθαριότητας και να ζούμε αυτό το χάλι! Εάν δεν μπορούν να τον διοικήσουν ας δώσουν τα κλειδιά σε ένα μάνατζερ και σε ένα χρόνο από τώρα αυτός θα έχει κάνει τον δήμο μας όχι να μην του φτάνουν τα πάνω από τα 40.000.000 ευρώ ετησίως κρατική χρηματοδότηση αλλά θα τον λειτουργεί και με 30.000. 000 βγάζοντας και αυτός πάνω από 1.000.0000 ευρώ κέρδος! 











Δεν υπάρχουν σχόλια: