ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Διέκοψε το συμβούλιο για τρία λεπτά η πρόεδρος κα Κορμά λες και μετά από αυτή την διακοπή θα σταματήσει η αντιπολίτευση να λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που δεν συμφέρουν καιροσκόπους!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Διέκοψε το συμβούλιο για τρία λεπτά η πρόεδρος κα Κορμά λες και μετά από αυτή την διακοπή θα σταματήσει η αντιπολίτευση να λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που δεν συμφέρουν καιροσκόπους!

 


Είμαστε με τους εργαζόμενους λέει η διοίκηση αλλά λεφτά δεν υπάρχουν! Και εμείς είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων αλλά δεν θα φανταζόμασταν ποτέ να δουλεύουμε 140 εργαζόμενους τους οποίους από ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ δεν μπορείτε να κρατήσετε στις εργασίες τους και επειδή θέλετε να μας αναγκάσετε να πληρώνουμε διπλά ( και σε δημοτικούς υπαλλήλους και σε εργολάβους ιδιώτες) εργασίες που για εμάς είτε θα τις κάνουν οι μεν είτε οι δε! 

Επί τέσσερα χρόνια η προηγούμενη διοίκηση σας ενημέρωνε και συμφωνούσατε για την διατήρηση αυτών των συμβασιούχων που και εσείς κρίνατε τότε αναγκαίους για τον δήμο μας . Λέγατε πως καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες αλλά ως διοίκηση τέσσερις μήνες μετά τους λέτε πως χρεοκοπήσαμε ως δήμος και δεν θα έχετε να τους πληρώσετε! 

Ας αφήνατε τους προηγούμενους που μπορούσαν δεν είναι δυνατόν να το παίζετε όλοι κομμουνιστές στην αντιπολίτευση και στη διοίκηση να μας λέτε παιδιά λέγαμε προεκλογικά μ@λ@κίες! 

Τέσσερις μήνες κάνετε καταγραφή προβλημάτων δεν έχετε αντιληφθεί πως πληρώνεστε για να επιλύετε προβλήματα και όχι για να δημιουργείτε! 

Δηλαδή τι θέλατε να σας πει η πρόεδρος του ΣΕΔΗ κα Καραγιαννίδου μπράβο που μας λέτε πως τάχα  δεν έχετε χρήματα να διατηρήσετε σε θέσεις εργασίες τους συμβασιούχους covid-19,  ανάμεσά στους οποίους και ο γιος της; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: