ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Με 30% η ΝΔ στις Ευρωεκλογές στον δήμο μας και δεν θα έχει υποψήφιο στον δεύτερο γύρο;

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Με 30% η ΝΔ στις Ευρωεκλογές στον δήμο μας και δεν θα έχει υποψήφιο στον δεύτερο γύρο;

Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 
Είναι δυνατόν να ψηφίσετε ΝΔ στις Ευρωεκλογές και να αναζητήσετε υποψήφιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη μας; Είναι αφού κάποιοι θεωρούν πως στους δήμους έχουν την "ελευθερία" να ψηφίζουν Λαϊκή Συσπείρωση για να παλεύει τάχα για τα δικαιώματά τους ως διορισμένοι στο δημόσιο και στην κεντρική πολιτική σκηνή ή στις Ευρωεκλογές κάποιον "σοβαρό" μην βγάλει την χώρα από την Ε.Ε και βουλιάξουμε!!!
Δηλαδή ψηφίζεις εδώ έναν ότι να είναι και παρακαλάς η κεντρική διοίκηση να τον "μαζέψει" και εσύ αμέριμνος συνεχίζεις και απολαμβάνεις μέσα στην κρίση όλα τα προνόμια του δημοσίου υπαλλήλου. Σταθερή δουλειά , ανάλογα με το πόστο λίγες ώρες εργασίας και το κυριότερο πληρωμή του μισθού στην ώρα του σαν "ελβετικό" ρολόι. Δεν το βρίσκω λογικό αλλά γίνεται. Γι' αυτό σε δύο μέρες όλοι οι κεντροδεξιοί της πόλης έχουν μόνο μία επιλογή για δήμαρχο. 

Αυτή ακούει στο όνομα Γαβριήλ Αραμπατζής αφού ο έτερος συνυποψήφιος ούτε διαφήμισε ποτέ την κομματική του ιδιότητα και την ξέχασε κάθε φορά που δεν υπηρετούσε καρέκλα!! Έτσι όλοι θυμούνται πως ουδέποτε το 2014 είχε πει έστω και μια φορά πως ανήκει στην ΝΔ , και καμία αναφορά δεν έκανε στον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που πάλευε και τελικά κατάφερε να κρατήσει την χώρα όρθια.

Σήμερα περιδιαβαίνει την πόλη και δηλώνει κεντροδεξιός, σήμερα που ακόμα και ο Τσίπρας έχει βάλει τις αυταπάτες στην άκρη και παλεύει μέσα από Ε.Ε και ΝΑΤΟ να ισχυροποιήσει την θέση της χώρας μας. Ελάχιστους θα ξεγελάσει και αυτή την φορά. Αλλά και με μερικές ψήφους παραπάνω από το 2014 ευχαριστημένος θα είναι. Άλλωστε στην ουσία πάει για να βγάλει τον εαυτό του και έναν- δύο ακόμα υποψηφίους οι οποίοι είναι ήδη γνωστοί σε όσους τον στηρίζουν.

Εκεί έκπληξη να γίνει και να βγει κανένας "άσχετος" δεν υπάρχει. Και οι δύο φιλοχουντικοί θα μείνουν εκτός, και οι μεταγραφές από το ψηφοδέλτιο του 2014 θα μείνουν στην άκρη. Άλλωστε ξέρει αυτός ποιους θέλει μαζί του στο συμβούλιο και μπορεί να τους επιβάλλει σε όσους έχουν δει στο πρόσωπό του , τον επόμενο δήμαρχο της πόλης!!

Γι' αυτό και ακόμα και όσους συμπαθώ από το δικό του ψηφοδέλτιο δεν τους προβάλλω γιατί ξέρω πως εκεί εκπλήξεις δεν γίνονται και τα κουκιά είναι μετρημένα.

Ενώ στο ψηφοδέλτιο του Αραμπατζή ο άνθρωπος δεν προβάλλει κανέναν περισσότερο από τους άλλους. Θα τους παίξει όλους και τους 44 στην σελίδα του στο facebook  , και δεν θα μπει στην διαδικασία να μιλήσει για κάποιους.

Εάν το κάνει πρώτοι εμείς θα τονίσουμε το φάουλ του. Γιατί αυτός είναι επικεφαλής και δεν κάνει να πάρει όλα τα λάθη των προηγούμενων. Έτσι περίμενε χρόνια και ο Τάσος Ευσταθίου να πάρει "δαχτυλίδι" ο Γιάννης δεν μοίραζε και φτάσαμε να μην μιλιούνται!!

Βλέπετε άμα δουν κάποιον νέο να μπαίνει "σφήνα" αντί να κάνουν πίσω πάνε όλοι μαζί και την πέφτουν πάνω του μην τύχει και κερδηθεί και πάλι ο δήμος.

Όσοι παλιοί σε δύο μέρες τελειώνουν από τα τοπικά της πόλης. Πάνε στο χρονοντούλαπο μαζί με τους δοτούς δημάρχους ινδάλματά τους που με ψήφο δεν βγήκαν ποτέ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: