ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επιστολές στήριξης της υποψηφιότητας του Θανάση Αθανασίου από Κωστή Χατζηδάκη και Κώστα Καραγκούνη

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Επιστολές στήριξης της υποψηφιότητας του Θανάση Αθανασίου από Κωστή Χατζηδάκη και Κώστα Καραγκούνη


Σας είχαμε υποσχεθεί φωτογραφικό υλικό από την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Θανάση Αθανασίου που κατεβαίνει με την δημοτική παράταξη " Η Πόλη που Θέλω" με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή. 


Ήταν και η μόνη πολιτική εκδήλωση στην οποία έδωσα το παρών γιατί θεωρώ πως ο Θανάσης είναι ένας ικανός νέος που μπορεί να προσφέρει πολλά στην πόλη. Έτσι μαζί με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση θα σας παρουσιάσω και τις δύο επιστολές στήριξης από τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη.

Αλλά και από τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη που βλέπουν και αυτή στο Θανάση μια ελπιδοφόρα και δυναμική υποψηφιότητα που μας κάνει να έχουμε ελπίδες για το μέλλον της κεντροδεξιάς στην πόλη μας.

Γιατί ο Θανάσης Αθανασίου θέλει και κυρίως μπορεί να προσφέρει στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε την οποία υπεραγαπά. 





Η επιστολή στήριξης στην υποψηφιότητα του Θανάση Αθανασίου από τον Κωστή Χατζηδάκη αναφέρει:


Οι πόλεις του αύριο έχουν ανάγκη από νέες ιδέες, νέες νοοτροπίες και νέους ανθρώπους, με πείσμα, θέληση και όρεξη για προσφορά στις τοπικές κοινωνίες. Ο Θανάσης Αθανασίου συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Πρόκειται για έναν νέο που εργάζεται σκληρά στον ιδιωτικό τομέα και μπαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο για να ωφελήσει και όχι να ωφεληθεί. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν τον Θανάση στους Δήμους. Του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. 

Κωστής Χατζηδάκης Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Β’ Αθήνας




Η επιστολή στήριξης στην υποψηφιότητα του Θανάση Αθανασίου του Κώστα Καραγκούνη αναφέρει: 

Στέλνω σε όλους και στον υποψήφιο Δήμαρχο Γαβριήλ Αραμπατζή, που προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία, τις ευχές μου για καλή επιτυχία . Όπως έχει πει ο πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πρέπει να κάνουμε το παν για να εκλεγούν άξιοι άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση, τους οποίους διαχρονικά υποστηρίζει η Ν.Δ. Με αυτή την έννοια, στέλνω μήνυμα στήριξης στην εκδήλωση του Θανάση Αθανασίου, όχι επειδή συνδέομαι προσωπικά και οικογενειακά μαζί του, αφού είναι ανιψιός μου, αλλά επειδή τον θεωρώ ένα σκληρά εργαζόμενο άνθρωπο, που πιστεύει στις αρχές και στις αξίες της Νέας Δημοκρατίας και πιστεύω ότι αν εκλεγεί θα βοηθήσει και αυτός με όλες του τις δυνάμεις να οδηγηθεί σε μια καλύτερη δημοτική εποχή η Ηλιούπολη. Καλή Επιτυχία Τους χαιρετισμούς μου σε όλους

Κωνσταντίνος Καραγκούνης 
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νέα Δημοκρατία 
Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 




Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: