ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια οφειλόμενη απάντηση στον επικριτή μας από την "Κρήτη"

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Μια οφειλόμενη απάντηση στον επικριτή μας από την "Κρήτη"

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


Όπως έχω εξηγήσει και άλλη φορά στον αιώνιο φοιτητή μπορεί να κάνει όποια κριτική θέλει αλλά ας ρωτήσει και την παράταξη που υποστηρίζει και οι υποψήφιοί της μένουν μόνιμα στην πόλη και δεν κάνουν "διακοπές", για να μην γράφει ανοησίες.


Κανένα ενδιαφέρον δεν έχω εάν η πόλη μου γεμίσει σκουπίδια αυτό θα συμβαίνει εάν οι ίδιοι οι δημότες  δεν διαμαρτυρηθούν για τον δημόσιο χαρακτήρα της δομής της καθαριότητας. Η πόλη ήταν σε άθλια κατάσταση και με προηγούμενες διοικήσεις και επί δημαρχίας Δημήτρη Κιντή δεν είχαμε ούτε κάδους απορριμάτων!!Το κείμενο το οποίο σχολίασε και πολύ καλά έκανε είναι για το site για το οποίο αρθρογραφώ για αυτό είναι και τόσο ήπιο.

Τα χρόνια βέβαια περνούν και οι δημότες πρέπει να αποφασίσουν αναγκαστικά γιατί τα χρήματα που φαγώθηκαν στους ΟΤΑ μας οδήγησαν στην χρεοκοπία. Η διαφθορά έχει βαρέσει "κόκκινο" στους δήμους σύμφωνα με σειρά εκθέσεων που έχουν γίνει και έχουν δημοσιοποιηθεί.

Δύσκολοι καιροί για έναν δημοσιογράφο που επιτελεί το λειτούργημά του είναι πάντα. Ακόμα και τις "καλές" εποχές με τους μεγάλους μισθούς εγώ ξυπνούσα 3-4 φορές το μήνα για να πηγαίνω στην Ευελπίδων κατηγορούμενος για "συκοφαντική δυσφήμιση" αφού οι εκπομπές στις οποίες εργαζόμουν "Ζούγκλα" και "Κίτρινος Τύπος" από τότε την δεκαετία του 1990 έβγαζαν την διαφθορά που υπήρχε στην δημόσια διοίκηση.

"Θύματα" μας γιατροί, μηχανικοί, καλλιτέχνες, δικαστές και ένα σωρό άλλες ειδικότητες που είχαν το φακελάκι δεύτερη φύση τους! Εάν λοιπόν έχεις μάθει έτσι είναι πρόκληση να σε κατηγορεί ένας νεαρός που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του σε κάτι ανάλογο για δήθεν χρηματισμό σου.

Ο κ. Γιώργος Χατζηδάκης που ήταν αντιδήμαρχος Οικονομικών θα μπορούσε να σε πληροφορήσει κ. Παύλο για το εάν είχα οποιαδήποτε σχέση με τα ταμεία του δήμου.

Άλλωστε όσο υπάρχουν Παύλοι τόσο από Σεπτέμβρη θα έχουμε "παρατράγουδα" αφού μέλος της προηγούμενης διοίκησης ήταν όλοι σχεδόν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "ΗλιουπΟλοι Μαζί - ΕΝΑΚ" που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα που δεν κατάφεραν να επιλύσουν επί εννιά χρόνια.

Και αφού ο κ. Παύλος μας θεωρεί διεφθαρμένους και μέρος του "προβλήματος" θα του αποδείξουμε κάτι που γνωρίζει όλη η πόλη. Πως είμαστε εδώ για να προτείνουμε λύσεις και όχι για να χαϊδεύουμε αυτιά. Γι' αυτό και η κριτική μας δεν περιορίζεται μόνο σε μια παράταξη ή ένα κόμμα αλλά προς όλα.

Κλέφτες υπάρχουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις και μάλιστα η δική μας "ειδικότητα" ήταν πάντα αυτοί που κάλυπταν τις λαμογιές τους επικαλούμενοι τον πατριωτισμό!

Το τελευταίο καταφύγιο άλλωστε κάθε ΑΠΑΤΕΩΝΑ είναι ο πατριωτισμός , και αυτή η χώρα το έχει πληρώσει πολύ ακριβά με επτά χρόνια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. 

Δεν περιμένουμε να μας σώσει καμία Μαρέβα και κανένας Λάτσης αγαπητέ Παύλο. Η δική μας περίπτωση δεν παίρνει "γιατρειά" και κυρίως δεν "φιμώνετε".

Εξακολουθώ και πιστεύω πως ο προηγούμενος δήμαρχος ήταν περισσότερο έντιμος από τους προηγούμενους και έβαλε οικονομική τάξη σε ένα χάος που παρέλαβε.

Είμαι σίγουρος πως ο επόμενος δεν θα αντιμετωπίσει κανένα από τα προβλήματα που μαστίζουν την πόλη όχι επειδή δεν τον θεωρώ ικανό αλλά επειδή ο τρόπος που πολιτεύεται είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ παλαιοκομματικός και δείχνει πως για αυτόν "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" (μάλλον θα το έμαθε από τον ιερέα που συναναστρέφεται και που μας κάνει να ντρεπόμαστε που είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι)

Μετά από 8 χρόνια Αντιδήμαρχος Οικονομικών αποφάσισε πως έπρεπε να κατέβει απέναντι σε αυτόν που τον έβγαλε από την αφάνεια και να συμμαχήσει με Θεόδωρο Γεωργάκη και Γιάννη Αναγνώστου που χρέωσαν με εκατομμύρια ευρώ τον δήμο μας.

Μέλημά του η καρέκλα αφού μέχρι και αντιμνημονιακές κορώνες ακούσαμε από το στόμα του προκειμένου να βγει δήμαρχος.

Οι δημότες τον εμπιστεύθηκαν όπως το 2015 τον ψεύτη Αλέξη Τσίπρα και πλέον το μέλλον της πόλης είναι η επιστροφή στα ελλείμματα.

Όσο λοιπόν και να σχολιάζεις αρνητικά το μόνο που θα πετυχαίνεις είναι να διαβάζεις όσα εμείς θα εξακολουθούμε να γράφουμε.

Εάν θέλεις πραγματικά να μας κάνεις "ζημιά" σταμάτα να μας διαβάζεις. "Ψεκασμένους" αναγνώστες και κυρίως δήθεν αντιμνημονιακούς που στηρίζουν ΜΝΗΜΟΝΙΑ δεν θέλουμε.

Προτιμάμε να μας διαβάζουν οι "γερμανοτσολιάδες" που έσωσαν την χώρα και ας μισούμε θανάσιμα τους Γερμανούς.

Βλέπεις όλοι έχουμε τα "ελαττώματά" μας και εμείς είμαστε αθεράπευτα Αμερικανόφιλοι αφού θεωρούμε πως στις ΗΠΑ η Αστική Δημοκρατία λειτουργεί καλύτερα από οπουδήποτε αλλού.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χάσει τον δρόμο της και η αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας ανοίγει τον δρόμο για την διάλυση ενός οικοδομήματος που ξεκίνησε "χαλαρά" σαν μια απλή οικονομική ένωση και θέλει να παίξει και στρατιωτικό ρόλο στον κόσμο. 

Ε  όχι και να κάνουμε πάλι μάγκες αυτούς του αιματοκύλισαν τον κόσμο. Ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γερμανία υπάρχει για όλους τους δημοκράτες μόνο ΜΙΑ επιλογή η πρώτη!!!
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: