ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν έχει αντίπαλο το notianea.gr - Κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας του!

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Δεν έχει αντίπαλο το notianea.gr - Κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα μέσα στον πρώτο μήνα λειτουργίας του!


Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έχει συμβεί με το notianea.gr. Ενώ βγήκε μέσα στο κατακαλόκαιρο σε μια περίοδο που όλα τα ΜΜΕ έχουν κάμψη αυτό τρέχει με 1000 και ήδη είναι στη θέση 969 !!στην Ελλάδα σύμφωνα με την alexa.com. Ούτε τρίμηνο δεν έχει κλείσει και έχει προσπεράσει τοπικά ΜΜΕ της πόλης που είναι χρόνια στην αγορά και έχουν και πελάτες!!



Το γεγονός πως πέρασε και το ιστολόγιό μας κάπου στα 1800 στην Ελλάδα θα βρείτε και εμάς δεν μας πτοεί αντίθετα μας κάνει να νιώθουμε πως έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε για να προσελκύσουμε νέους αναγνώστες πέρα από τα στενά όρια του δήμου μας όπως άλλωστε κάνουν όλα τα ΜΜΕ στο διαδίκτυο.

Την φωτογραφία της ανάρτησης την αφιερώνουμε σε όσους όταν πρωτοεμφανίστηκε μιλούσαν για ένα ακόμη blog του Σταύρου σε μορφή site. Τελικά έκαναν και στα δύο λάθος. Ούτε δικό μου  είναι (ουδεμία σχέση έχω με την ιδιοκτησία του) , ούτε ακολούθησε τα δικά μου βήματα αφού με ξεπέρασε σε μόλις ένα μήνα που είναι στο διαδίκτυο. 

Η συνέχεια θα δείξει που μπορεί ακόμα να φτάσει και κυρίως πως μπορεί να αξιοποιήσει ως αφετηρία την πόλη μας για να αγκαλιάσει όλα τα νότια προάστια και να έχει ίδια απήχηση σε κάθε δήμο του Νότιου Τομέα Αθηνών. 

Μαθαίνουμε πως σύντομα και σίγουρα μέσα στον Σεπτέμβριο θα αποκτήσει και "δίδυμο αδελφάκι" που θα καλύπτει την υπόλοιπη Αττική!

Πάντως σε κάθε περίπτωση ήρθε για να μείνει και να δώσει και σε μένα μεγαλύτερη ώθηση αφού φυσικά και δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά ένα site στο οποίο αρθρογραφώ. 

Ελεύθερα όσο και εδώ και θα το δείτε στο επόμενο άρθρο μου εκεί όσοι δεν πειστήκατε με το προηγούμενο. 

Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε και μην ξεχνάτε πως τις φωτογραφίες σας και τις καταγγελίες σας μπορείτε πλέον να τις στέλνετε και εκεί. 

Σε ένα ΜΜΕ που είναι στα πρώτα του βήματα και που θέλει να πιάσει τον σφυγμό της πόλης μας και όλων των δήμων της Νότιας Αττικής.

Εμείς τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί και με τις επιλογές σας έχετε αποδείξει πως μαθαίνετε αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελα. 

Παράπονο δεν έχω από τους φανατικούς μου φίλους και ούτε φυσικά δίνω καμία σημασία σε όσους δεν με συμπαθούν για ότι είμαι.

Άλλωστε ούτε εγώ θα αλλάξω , ούτε αυτοί θα αναθεωρήσουν τους μύθους που πιστεύουν και ακολουθούν για δεκαετίες. Αντίπαλοι ιδεολογικά , συνδημότες "αναγκαστικά" και κάθε κριτική σας δεκτή ακόμα και η κακοπροαίρετη.

Το να μην απαντάω μην ζητάτε βέβαια γιατί αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην Αστική μας Δημοκρατία. Και θα επικρατήσει για πολλές δεκαετίες ακόμα γιατί απλούστατα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για να μας λύσει τα προβλήματά μας.

Όσοι πιστοί λοιπόν της Αστικής Δημοκρατίας παλέψτε για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους μαύρους και κόκκινους φασίστες τους οποίους ενοχλεί η ΦΩΝΗ μας.

Θα τους περάσει άλλωστε η δική μας ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ επικράτησε επειδή έχυσαν το αίμα τους εκατομμύρια συναγωνιστές σε όλον τον πολιτισμένο Δυτικό Κόσμο.

Σε αυτόν που ανήκουμε όσο και εάν τον πολεμάνε "ψεκασμένα" ανθρωποειδή όλων των αποχρώσεων.

Γιατί καλές οι θεωρίες συνωμοσίας και τα ψέματα αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ  πάντα στο τέλος ΝΙΚΑΕΙ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: