ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά λαμόγια άμα πάρετε έστω και ένα ευρώ από την καινούργια διοίκηση γράψτε μου!- Καλά σας τάισαν οι προηγούμενοι

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Καλά λαμόγια άμα πάρετε έστω και ένα ευρώ από την καινούργια διοίκηση γράψτε μου!- Καλά σας τάισαν οι προηγούμενοι


Καμία θέση εργασίας και καμία σύμβαση σε πρόσωπο που μας έχει αμφισβητήσει δεν θα "επιτρέψουμε" ως ιστολόγιο να δοθεί, εάν δεν πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.



Και φυσικά εκατοντάδες ήταν οι συμβάσεις που έχουν γίνει και στο παρελθόν στο δήμο μας αλλά δεν μας άρεσε να τα βάζουμε με ανθρώπους που για 1000 ευρώ κάνουν κωλοτούμπες , αλλά όχι και να μας περνάνε και για μ@΄@κες.

Και επειδή εμείς εδώ κάνουμε ρεπορτάζ και όχι ευχολόγια, ας ασχοληθούν από τώρα με άλλον δήμο και όχι με αυτόν της Ηλιούπολης όσοι "φωτογραφίζονται" από αυτό εδώ το ιστολόγιο. 

Άλλωστε εμείς από εδώ δεν θα κάνουμε καμία κριτική στον νέο δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη αφού ξέρουμε από πριν πως δεν θα είναι σε καμία περίπτωση καλύτερος από τον προηγούμενο.

Οι δημότες που τον ψήφισαν στον δεύτερο γύρο αλλά και αυτοί οι Πασόκοι που τον στήριξαν από τον  πρώτο είναι για εμάς παντελώς αδιάφοροι αφού προτίμησαν και στήριξαν την ΔΙΑΠΛΟΚΗ που ξεκάθαρα μέσα από εδώ τους είχαμε αποκαλύψει όλες τις πτυχές της. 

Θεόδωρος Γεωργάκης, Γιάννης Αναγνώστου και πολύ ΠΑ.ΣΟ.Κ στο πλευρό του Γιώργου με υποψήφιους από ψεκασμένους αριστερούς μέχρι golden boys της καραμανλικής λαίλαπας!

Ευτυχώς βγήκαν τελικά όσοι είχαν συμμετάσχει και στην προηγούμενη διοίκηση και κάποιοι που είναι ικανοί όπως ο Γιάννης Πούλος που πρέπει να έχει θέση Αντιδημάρχου στη νέα γιατί την αξίζει και θα βοηθήσει η νέα διοίκηση να δείχνει λιγότερο κακή.

Γιατί διοίκηση καλή δεν θα είναι. Όταν σε ψηφίζουν δημότες που τους νοιάζει μόνο η τσέπη τους ελπίδα δεν υπάρχει.

Για αυτό και επειδή θα έχεις πρήξιμο από παντού Γιώργο τα πράγματα είναι απλά. Λες: "δεν μπορούμε" έχουμε μόλις έξι δημοτικούς συμβούλους και χρειάζεται και η "συνενοχή" και των άλλων! και καθαρίζεις από τους φορτικούς που θέλουν να κάνουν το δήμο μας "μεροκάματο" για τους ίδιους.

Βέβαια το ότι εμείς θα τον αφήσουμε να κάνει ότι του καπνίσει έχει κάποια αξία. Όμως ήδη δεξιός εκδότης με τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα που βγάζει στα Βόρεια Προάστια  έχει βάλει πλώρη για να επεκτείνει το εγχείρημά του και στα ΝΟΤΙΑ. 

Εάν χρειαστεί ρεπόρτερ που να γνωρίζει την περιοχή και θέλει "αποκαλύψεις" θα συναντηθούμε. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θα είναι "φιλικός" προς την νέα διοίκηση αφού στηρίζει δεξιό υποψήφιο που θα δούμε να κατεβαίνει το 2023 στο δήμο μας.

Από εμάς εδώ θα γίνουν και αυτά τα "αποκαλυπτήρια" όπως και με την περίπτωση του πρώην ευρωβουλευτή κ. Κώστα Πουπάκη που ατυχώς για εμάς τους κεντροδεξιούς "ναυάγησε" ή την "τορπίλισαν" για να είμαστε ακριβείς οι "αιώνιοι" υποψήφιοι δήμαρχοι! 

Μητσοτακικός ο εκδότης, μητσοτακικός και ο φέρελπις υποψήφιος για δήμαρχος. Άρα αντιπολίτευση θα έχει ο κύριος Χατζηδάκης έστω από μια εφημερίδα εβδομαδιαία.

Υπάρχουν και τρία , τέσσερα site στην πόλη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνουν αντιπολίτευση. Άλλωστε η εμπειρία μου λέει πως ότι βγήκε σε αυτή την πόλη δεν το αναπαρήγαγαν καν. Δεν έβγαλαν ποτέ καμία από τις καταγγελίες μας, για ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ, για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και τα περιττά έξοδά του, και συντηρούν και το παραμύθι της δημόσιας περιουσίας που τάχα τώρα πρέπει να γίνει δημοτική!

Βέβαια έχουμε και νέο site στην πόλη που ήδη είναι πρώτο και δεν ξέρουμε τι στάση θα κρατήσει στο ζήτημα με την νέα διοίκηση. Όσον με αφορά στα εκεί άρθρα μου δεν θα κάνω καμία αναφορά αρκεί να μην αξιοποιηθούν από την νέα διοίκηση οι υβριστές μου.

Αυτοί που θεωρούν πως δεν κάνω ρεπορτάζ και πως γράφω εξυπηρετώντας συμφέροντα ας αναλογιστούν πως έχω "χτυπήσει" με ασήμαντα μπροστά σε αυτά που έχουν διαπράξει θέματα πρόσωπα της πόλης από όλους τους κομματικούς χώρους. 

Όσο για τους υπαλλήλους που τάχα ενοχλούνται επειδή δεν είμαι δημοκρατικός να ξέρουν πως γνωρίζω πως διορίστηκαν από το "παράθυρο" και δεν έχουν καν αντικείμενο εργασίας και περιμένω το επόμενο κιχ που θα βγάλουν για να γίνω και εγώ "κακός" σαν και αυτούς με την διαφορά όμως πως εγώ θα καταγγείλω με στοιχεία όπως πάντα.

Καλή διοίκηση ετοιμάζει ο Γιώργος Χατζηδάκης αφού έχει αφήσει πίσω του τα λαμόγια. Άμα αντέξει και επιμείνει σε αυτούς θα έχουν δύσκολο έργο όσοι δεν του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης. 

Βάλε αυτούς τους δικούς σου και άσε τους άλλους να "χορεύουν" , άμα πας για μοίρασμα πίτας κερδίζεις χρόνο και χάνεις σε δημοφιλία. 

Για μένα σύμφωνα με τα ονόματα που έχω ακούσει καλά το πας. Μένει να επαληθευτούν λοιπόν για να καταλάβουν όλοι πόσο "γάτος" είσαι.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: