ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό .... και 2021 ευχές για μια καλύτερη χρονιά σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό .... και 2021 ευχές για μια καλύτερη χρονιά σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας


  • Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες ανάμεσά τους και ο τέως δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή. 

  • Δεν θα γκρινιάξουμε για να μην πάει στραβά ο χρόνος, Επομένως από τις αρχές της άλλης εβδομάδας η σκληρή καθημερινότητα της πόλης που δεν ΘΕΛΕΙ να καθαρίσει γενικά.... 

  • Καμία ουσιαστική αλλαγή στις θέσεις των τοπικών ΜΜΕ όσων αφορά την σειρά κατάταξης τους με βάση την επισκεψιμότητά τους. Αλλά αυτά εις αύριον. 

  • Ο Χαραυγιακός ευχαρίστησε δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Οικονομικών για την ενίσχυση στο σύλλογο τους με δελτίο τύπου. Ένα δελτίο τύπου που παίξαμε ΜΟΝΟ εμείς ( εάν και ΓΣΗΑΡΑ) παρόλο που το facebook γέμισε με τα ποσταρίσματα του Συλλόγου. Αιτία; Η εμμονή σε πρακτικές του παρελθόντος όπου τα ορφανά του Στάλιν ευελπιστούσαν πως θα κάλυπταν με τα ΨΕΥΔΗ τους και τους ΜΥΘΟΥΣ τους την ανωτερότητα του δυτικού κόσμου έναντι των κόκκινων δικτατοριών. Τα τείχη έπεσαν και φάνηκε η "γύμνια" των αυταρχικών καθεστώτων τους όπως και οι "παράδεισοι" των γκουλάνγκ. Σήμερα οι επίγονοί τους συνεχίζουν την απέλπιδα προσπάθειά τους να χαρακτηρίζουν τρελό όποιον αντιστέκεται στον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ τους. Ατυχώς για αυτούς τα "συστημικά" κατά αυτούς ΜΜΕ δεν εκβιάζονται από γραφικές καρικατούρες που είναι καιρός να μας απαλλάξουν από την απύθμενη ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ τους και τις ασυνάρτητες σκέψεις τους που δυστυχώς βρίσκουν ακόμα κάποιους οπαδούς. 

  • Σημαντικές αλλαγές στα της διοίκησης του δήμου ας μην ελπίζουν πως θα δουν μέσα στο 2021 όσοι αναζητούν γκρίνια εκ των έσω. Λογικό βέβαια είναι παρατάξεις χωρίς καμία ιδεολογική συνοχή να συνυπάρχουν κυρίως λόγω της εύθραυστης συνοχής που δημιουργεί η εκάστοτε Εξουσία. Όμως τι αναμένουν  άραγε όταν η αντιπολίτευση έχει διαλυθεί πρώτα και ήδη πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι συνδράμουν την νέα διοίκηση; Μήπως θεωρούν πως οι εργαζόμενοι του δήμου μας που περνάνε την καλύτερη περίοδό τους θα αρχίσουν το "αντάρτικο";

  • Σταθερά πρώτη η ΝΔ σε όλες τις δημοσκοπήσεις και μετά τον επικείμενο ανασχηματισμό θα βγει πιο ισχυρή στις προτιμήσεις της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας που ευχαριστεί τον Θεό που εν μέσω πανδημίας δεν είχαμε σε θέσεις ευθύνης "ψεκασμένους" και πολιτικούς των λόγων και όχι των έργων και των "σκληρών" για το καλό των πολλών αποφάσεων. 

  • Μέχρι το Πάσχα θα έχουν πραγματοποιηθεί και οι εκλογές στις τοπικές διοικήσεις του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ και στις ΝΟΔΕ ΝΔ και για αυτό θα αρχίσουν οσονούπω και τα δημοσιεύματα σχετικά με αυτές. Για την πόλη μας η μόνη επιβεβαιωμένη υποψηφιότητα είναι αυτή του νυν προέδρου της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κ. Στάθη Ευσταθόπουλου επομένως δεν μπορούμε να πάρουμε θέση στα ερωτήματά σας αφού η δεύτερη υποψηφιότητα δεν έχει ανακοινωθεί από τον φερόμενο ως ενδιαφερόμενο που άλλωστε και το 2016 είχε διεκδικήσει ανεπιτυχώς την θέση του προέδρου. 

  • Ενοχλημένοι οι "επαναστάτες" του καναπέ από όσους επιλέγουμε να προβάλλουμε μέσα από το ιστολόγιό μας. Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που προφανώς διαβάζουν κάτι που τους στεναχωρεί αφού εμείς εκπτώσεις δεν κάνουμε τις αφήνουμε για τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω της πανδημίας και που πρέπει να δει τα αιτήματά τους με προσοχή η κυβέρνηση για να μην κλείσουν. Θα συνεχίσουμε και το 2021 να στεναχωρούμε όσους διαχρονικά στέκονται εμπόδιο στο να προχωρήσει προς θετική κατεύθυνση αυτή η πόλη και αυτή η χώρα. Άρα ας εξακολουθήσουν να διαβάζουν όσες και όσους αναπαράγουν τις ιδεοληψίες τους και τιμούν ανύπαρκτους αγώνες. 

  • Τις ευχές του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης μην ξεχάσετε "σύντροφοι" για την νέα χρονιά. Άλλωστε πάνω από μισό αιώνα παλεύουν να μας καταντήσουν κράτος -παρία και δεν τα κατάφεραν πλέον μετά την κατάρρευση του ανύπαρκτου σοσιαλισμού τους βρήκαν κάποια "φιλελεύθερα" δεκανίκια που προβάλλουν τον φασισμό τους και τις αστείες αιτιάσεις τους για τον καπιταλισμό. Μην αναμένουν όμως όσοι αναπαράγουν την αθλιότητά τους πως ανήκουν σε όσους υπερασπίζονται τα Δημοκρατικά ιδεώδη. Οι κόκκινοι φασίστες ήταν και θα παραμείνουν το ίδιο απεχθείς για τους πολλούς με τους μαύρους. 

  • Προχωράμε λοιπόν στο 2021 όχι όλοι μαζί όπως το σύνθημα γνωστών δράσεων του ΣΚΑΪ αλλά όσοι πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ του καπιταλισμού αλλά βελτίωση των ατελειών του. Γιατί είναι καλύτερος διαχρονικά από κάθε κόκκινη ή μαύρη χούντα. Επομένως δεν πέφτουμε ως ευφυείς στην παγίδα να ακολουθούμε τις θεωρίες και τις "λύσεις" όσων αποδεδειγμένα και στην πόλη μας έχουν άλλη πορεία και άλλες διαδρομές και επειδή με εκλογές δεν ΒΓΑΙΝΟΥΝ πλέον θεωρούν πως μπορούν να απαξιώσουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας επειδή δεν υποκύπτει στις "ψεκασμένες" αντιλήψεις τους και εμμένει να μην θέλει την χώρα μας εκτός πραγματικότητας και πλήρως απομονωμένη σε έναν κόσμο όπου κανένα κράτος δεν μπορεί να ζήσει αγνοώντας τι συμβαίνει γύρω του. 
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: