ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με ποσοστό εγκατάλειψης 87% και μέσο όρο παραμονής στο site μόλις 37 δεύτερα απλώς διαδικτυακά δεν υπάρχεις

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Με ποσοστό εγκατάλειψης 87% και μέσο όρο παραμονής στο site μόλις 37 δεύτερα απλώς διαδικτυακά δεν υπάρχεις

 Όταν έχεις "μαγαζί" και σε επισκέπτεται κάποιος για 37 δευτερόλεπτα και φεύγει προφανώς κάτι κάνεις λάθος. Αυτό σου λένε και τα google analytics που προφανώς και η alexa.com τα λαμβάνει υπόψιν της για να βγάλει τις θέσεις των ιστότοπων παγκοσμίως. 

Μετά την Σούλα Μανώλη δεν αναμέναμε και από επαγγελματίες του χώρου να μην αντιλαμβάνονται πως οι δύο εταιρίες που συνεργάζονται από το 2013 δεν αδικούν κανέναν. Άμα θεωρεί κάποιος πάλι πως αδικείται είναι δικαίωμά του. Κάτι αντίστοιχο άλλωστε έχουμε και με τις δημοσκοπήσεις και ένα σωρό άλλα παραδείγματα που αυτός που χάνει τις αμφισβητεί. 

Και φυσικά η alexa.com είναι αξιόπιστη για τους πολλούς και χρήσιμο εργαλείο για όλους όσους ασχολούνται με το διαδίκτυο. 

Παρόμοιες επιδόσεις έχουν και τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ, που νιώθουν αδικημένα από την δική μας δημοσιοποίηση των θέσεων της alexa.com. Βέβαια ουδείς ΔΗΜΟΣΙΑ τα αμφισβητεί πλην του δικού σας μέσου. 

Ουδείς πλούσιος ή φτωχός δεν μπορεί να έρθει ψηλότερα στην alexa.com εάν δεν το ΑΞΙΖΕΙ και για τον λόγο αυτό τα μέσα μεγάλων και πάμπλουτων επιχειρηματιών χάνουν από "ξυπόλητους" επειδή πολύ απλά η alexa.com δεν καταλαβαίνει από "φακελάκι" . Ούτε βέβαια από πληρωμένα κλικ τα οποία δεν λαμβάνει υπόψιν της επειδή είναι ελάχιστων δευτερολέπτων. 

Τονίζουμε και πάλι πως καμία αξία δεν έχουν χτυπήματα κάποιων δευτερολέπτων ή κάποιος που μπαίνει και δεν διαβάζει 4-5 κείμενα ώστε να μένει κάποιο χρόνο μέσα σε αυτό. 

Επιπλέον έχουμε και άλλες φορές γράψει πως εξηγείται ΜΜΕ με περισσότερα κλικ και μοναδικούς επισκέπτες να είναι σε χειρότερη θέση. Μα γιατί ουδείς μπορεί να διαβάσει κάτι σε μερικά δεύτερα ούτε το ΜΜΕ μπορεί να προβάλλει τις απόψεις του και να σχηματίσει κοινό που το ακολουθεί εάν δεν έχει διάρκεια μια επίσκεψη σε αυτό. 

Δεν ξέρουμε γιατί όλες και όλοι τα έχουν βάλει μαζί μας κατά καιρούς αλλά προφανώς εμείς ήρθαμε όχι για να συμπληρώσουμε τα τοπικά ΜΜΕ αλλά για να τα αλλάξουμε. 

Όσοι λοιπόν θεωρούν πως θέλουμε να τους "κλέψουμε" κάτι κάνουν λάθος. Εμείς απλώς δίνουμε στους πολλούς να καταλάβουν πως λειτουργεί το "σύστημα" και κυρίως να δείξουμε πως είναι ψέματα πως έχουν ουδεμία απήχηση οι "ψεκασμένοι" αρθρογράφοι. 

Άμα ήταν έτσι θα είχαμε κομμουνιστή δήμαρχο για πάντα και θα βλέπαμε alert tv και kontra και όχι ΣΚΑΪ και Mega αλλά ευτυχώς ακόμα παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε από τα δεύτερα. 

Εκατομμύρια blogs και site αποδέχονται την alexa.com σε αυτή την πόλη έχουμε μετά τους "ψεκασμένους" που βλέπουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων πίσω από την πανδημία που δεν αποδέχονται καν!  και τους αρνητές της alexa.com. 

Μια εταιρεία που συνεργάζεται από το 2013 με την Google και φυσικά τα στοιχεία της Google Analytics που επιδεικνύουν με καμάρι θα έπρεπε να τους είχαν δώσει απαντήσεις για την χαμηλή θέση τους. 

Κατά τα άλλα φυσικά και αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες που έχει κάνει το site σας , ουδείς αμφισβητεί την δουλειά σας αλλά προφανώς και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμαχήσουμε με κανέναν που θεωρεί ΨΕΥΔΩΣ πως αδικείται. 

Οι θέσεις είναι αυτές που παρουσιάζουμε και φυσικά θα αλλάξουν μόνο όταν τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ ακολουθήσουν διαφορετική στάση. Γιατί προφανώς και δεν έχουμε αυταπάτες για την πρωτιά μας , ξέρουμε ακριβώς τις διαφορές μας από τα άλλα ΜΜΕ , βλέπουμε άλλωστε πως αδυνατούμε να συναγωνιστούμε το notia.gr με τα σημερινά δεδομένα και φυσικά όσες φορές κάποιο άλλο τοπικό ΜΜΕ πιάνει κορυφή εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το συγχαρούμε ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Εδώ και χρόνια τονίζουμε το ποσοστό εγκατάλειψης του ιστολογίου μας και το πόσο φανατικούς αναγνώστες έχουμε επειδή φυσικά και σε εμάς δεν βρίσκουν χώρο όσοι διαχρονικά παλεύουν για να μην αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την πόλη. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: