ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Πρότυπο φιλοζωϊκής κουλτούρας ο δήμος μας διαβάζουμε στον aireto.gr και βλέπουμε πως και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (ΖΕΗ) συμφωνεί πως στον τομέα αυτόν η διοίκηση τα πάει καλά. Κάτι είναι και αυτό θα συμπληρώναμε εμείς .... 

  • Θέμα προστασίας των δημόσιων χώρων έθεσε μέσα από την ιστοσελίδα του ο Άγγελος Κάνδηλας. Η δική μας πρόταση να εξασφαλιστεί κονδύλι της τάξεως των 300.000 ευρώ ετησίως για φύλαξη από ιδιωτική εταιρία δομών που έχουν υποστεί πολλές φορές φθορές από τους "μπαχαλάκηδες" της πόλης μας. Το κονδύλι είναι μικρό και φυσικά η επιλογή είναι θέμα συζήτησης σε δημοτικό συμβούλιο. Εάν κάποιοι θεωρούν πως θα μας "σώσουν" οι 8-9 δημοτικοί αστυνομικοί μάλλον έχουν αυταπάτες. Άλλωστε οι πρόσφατες φθορές σε σχολικά κτίρια στοίχισαν μερικές χιλιάδες ευρώ ενώ φθορές έχουν καταγγελθεί στο παρελθόν και σε οχήματα του δήμου μας. 

  • Ο καλύτερος στολισμός της πόλης μας στις φετινές γιορτές προφανώς και θορύβησε όσους έδιναν χιλιάδες ευρώ για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αλλά έκαναν οικονομία σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και στολισμό της πόλης. Τελικά μετά από 9 χρόνια η νέα διοίκηση δείχνει να αλλάζει ρότα στα θέματα αυτά αφού όπως είδαμε δεν βοήθησε και πολύ τον τέως δήμαρχο το γεγονός πως άφησε γεμάτα τα ταμεία του δήμου μας φεύγοντας. 

  • Δεν γνωρίζουμε τις μελλοντικές κινήσεις του πρώην δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου. Αυτό που ξέρουμε και βλέπετε είναι πως είναι πάντα ΠΑΡΩΝ με προτάσεις για την πόλη και όταν έχει να ανακοινώσει κάτι το κάνει ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: