ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κάποιοι ενοχλούνται όταν αξιοποιείται η δημοτική περιουσία και απλώς ακολουθούν όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Κάποιοι ενοχλούνται όταν αξιοποιείται η δημοτική περιουσία και απλώς ακολουθούν όσους δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο

 


Ο ΠΑΟΔΗΛ αποφάσισε να συντηρήσει ( επιτέλους) το sport cafe και όμως και εκεί έχουμε γκρίνια! Το ποσό της επισκευής των φθορών ήταν περί τα 7.000   ευρώ σύμφωνα με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου μας και τελικά δόθηκε σε ιδιώτη ο οποίος θα πληρωθεί περί τα  6.621,60 ευρώ τελικά. Η απόφαση φυσικά και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ όπως μπορείτε να δείτε εδώ

Κάποιοι λοιπόν μη γνωρίζοντας προφανώς την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει το sport cafe  ή επειδή δεν θέλουν να αξιοποιείται η δημόσια - δημοτική περιουσία βγήκαν στο facebook να ψέξουν την διοίκηση του ΠΑΟΔΗΛ επειδή επιτέλους έκανε το αυτονόητο. 



Δηλαδή να μην εγκαταλείψει στην τύχη της μία δομή που της ανήκει αλλά να την αξιοποιήσει. Το πολύπαθο sport cafe είχε απασχολήσει και παλιότερα τους δημότες μας με τον λάθος και τότε τρόπο και με μια υπόθεση που λογικά βαίνει προς το τέλος της μαζί με τις συνέπειες που είχαν οι αποτυχημένες συνταγές κρατισμού στην πόλη μας. 


Για εμάς φυσικά και ο χώρος πρέπει να εκμισθωθεί σε ιδιώτη για να έχουμε έσοδα αλλά αυτό είναι στην ευθύνη της διοίκησης που θα κρίνει τι θέλει να πράξει. 



Εμείς σας παρουσιάζουμε απλώς κάποιες φωτογραφίες από τον χώρο αφού προφανώς και δεν έχετε την δυνατότητα εν μέσω πανδημίας να δείτε πως είχε αφεθεί με ευθύνη προφανώς των διοικήσεων. 

Επομένως ο συμπαθής σε εμάς αλλά Πασόκος κ. Γιώργος Παπαμώκος μάλλον διαφωνεί για το ύψος της προσφοράς αγνοώντας όμως πως τέτοια ποσά είναι σύνηθες να δίνονται για συντηρήσεις ενώ απόλυτα ΝΟΜΙΜΗ και για εμάς επιβεβλημένη είναι η απευθείας ανάθεση εάν θέλουμε να γίνει κάτι τώρα και όχι στο στο τέλος της τετραετίας της παρούσας διοίκησης. 



Την έρευνα αγοράς την έκανε η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου επομένως δημόσιοι υπάλληλοι στους οποίους λόγο σοσιαλισμού αυτός οφείλει να έχει εμπιστοσύνη. 

Σε κάθε περίπτωση βέβαια μπορεί να καταφύγει οπουδήποτε προκειμένου να αποδείξει τις αιτιάσεις του που εμείς προφανώς και δεν υιοθετούμε . Άλλωστε η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη εδώ και χρόνια καμία εμπιστοσύνη σε όσους υπηρετούν σε δημόσιους οργανισμούς όλα σε ιδιώτες για να σωθεί η χώρα. 

Άλλωστε οι λογικές του κρατισμού μας οδήγησαν στην χρεοκοπία , οι διαγωνισμοί του δημοσίου που προφανώς και δεν μπορεί να είναι αδιάβλητοι όσο δεν καθορίζουν συγκεκριμένο ύψος προμήθειας για αυτόν που υλοποιεί το έργο και εναπόκεινται στον πατριωτισμό των δημοσίων υπαλλήλων. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: