ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τρίτη μέρα που αναδεικνύουμε την υποκρισία όλων μας!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Τρίτη μέρα που αναδεικνύουμε την υποκρισία όλων μας!



 Άλλη μια μέρα πέρασε χωρίς κάποιος αρμόδιος ή αλληλέγγυος να συνδράμει τον συνδημότη μας κ. Γεώργιο Μινάδρο (Τηλέφωνο επικοινωνίας 6939-318210)  στην σύνταξη της ενδικοφανούς προσφυγής του προς την ΔΟΥ Ηλιούπολης για να βρει το δίκιο του. 

Το μόνο θετικό είναι πως και το διαδικτυακό μέσο ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ασχολήθηκε αιχμηρά αλλά δίκαια για την ταλαιπωρία του συνδημότη μας και θυμήθηκε φυσικά πως η νυν διοίκηση με πανό διαφήμιζε πως κανείς δεν είναι μόνος του σε αυτή την κρίση! 

Σε μια κρίση βέβαια που μας έβαλε το μεγάλο δημόσιο κόστους 95 δισ. ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ! Με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης να κατέχουν εξέχουσα θέση στο "πάρτι" διαφθοράς που είχε στηθεί τις "καλές" εποχές που ζούσαμε όλες και όλοι μας με δανεικά! 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή ο χρόνος για την κατάθεση της ενδικοφανούς προσφυγής του συνδημότη μας δεν είναι απεριόριστος και οι προθεσμίες τρέχουν καλούμε τον οποιοδήποτε ΝΟΜΙΚΟ ή επαΐοντα να ασχοληθεί με έναν συνδημότη μας που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει για την σύνταξη αυτής της προσφυγής που ευτυχώς κατατίθεται χωρίς χαρτόσημο στην αρμόδια ΔΟΥ. 

Όποιος λοιπόν μας διαβάζει και μπορεί να βοηθήσει ας καλέσει τον κ. Γεώργιο Μινάδρο που έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να διεκδικήσει το δίκιο του αλλά όχι τις απαραίτητες γνώσεις.  

Δεν είχαμε δει το πανό που αφορούσε την βοήθεια που προσφέρει ο δήμος μας σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους λόγω χρεών και μας εντυπωσίασε η σιγουριά που αποπνέει ο διάχυτος λαϊκισμός του. 

Με κοινωνικές υπηρεσίες που βοηθάνε οικονομικά μόνο τους υπαλλήλους τους προφανώς και δεν κάνεις κοινωνική πολιτική όταν μοιράζεις μια τσάντα το μήνα με τρόφιμα και ως δήμος δεν δίνεις από τον τακτικό προϋπολογισμό ούτε 200.000 ευρώ το χρόνο για να αγοραστούν τρόφιμα για αυτούς που υποτίθεται θες να στηρίξεις. 

Και να είχες και κανέναν μεγάλο χορηγό να πω εντάξει τα βάζει ο τάδε επιχειρηματίας για να γλιτώσουμε ( που δεν πρέπει να γλιτώσουμε δηλαδή) και μερικές χιλιάδες ευρώ από τα 40 και εκατομμύρια ευρώ που παίρνουμε ως δήμος τακτική ετήσια χρηματοδότηση από το κράτος( ελπίζω να κοπούν τα μισά για να μην χρεοκοπήσουμε και πάλι ως κράτος) αλλά δεν είδα στις γιορτές να μοιράσουμε τους τόνους τρόφιμα που μοίρασαν άλλο δήμοι. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή η αντιπολίτευση όπως μάθαμε θα ασχοληθεί με το θέμα "Κοινωνικό Παντοπωλείο" και θα ζητήσει αναλυτικά την λίστα με τους χορηγούς αλλά και τους επιδοτούμενους ( προσωπικά δεδομένα είναι μόνο τα στοιχεία των δημοτών μας αλλά όχι τι τους μοιράζεται και σε ποια χρονικά διαστήματα) να δούμε εάν θα γίνουμε σοφότεροι από όσα θα ακουστούν. 

Εμείς έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με μεγάλο super market  της πόλης το οποίο δεν έχουμε δει να το ευχαριστούν για την προσφορά του την στιγμή που είδαμε ανακοινώσεις ανάλογες για τέσσερις τσάντες τρόφιμα και καλά έπραξαν γιατί ο ιδιώτης και η επιχείρηση πρέπει να διαφημίζει την κοινωνική της ευθύνη για να βάζει και άλλες επιχειρήσεις στην διαδικασία να προσφέρουν σε εποχές κρίσης. 

Πάμε λοιπόν ως ιδιώτες να δούμε την δική μας αλληλεγγύη και κατά πόσο είμαστε ατομικά ο καθένας μας δίπλα σε συνδημότες μας που δεν έχουν τα προς το ζειν γιατί φυσικά και άμα περιμένεις από το κράτος - δήμος "πατερούλη" μάλλον θα έχουμε ανάλογα περιστατικά και "επιτυχίες" όπως με την περίπτωση του Βύρωνα όπου όλες και όλοι έπεσαν από τα σύννεφα της ροζ Σοβιετίας με γαλάζια χρηματοδότηση! 

Η φωτογραφία είναι από το διαδικτυακό μέσο του συνδημότη μας Άγγελου Κάνδηλα που ανέδειξε και αυτός το θέμα με τον δικό του τρόπο ( κάντε κλικ εδώ) βλέποντας αστοχία του δημάρχου της πόλης που βέβαια δεν μπορεί να είναι πάνω από το κεφάλι κάθε αντιδημάρχου του για να πράξει το αυτονόητο και θα φέρει ευθύνη μόνο εφόσον τον διατηρήσει στην θέση του κάτι που δεν έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί έως τις εκλογές του 2023. Έτσι και στα κυβερνητικά σχήματα απομακρύνονται οι Θεοδωρικάκοι μπας και με τα "τσεκούρια" αλλάξει κάτι σε ένα κράτος που ταλαιπωρεί όσους έχουν την ατυχία να συνδιαλλαγούν μαζί του. Το κράτος αλλάζει ας προς την σωστή κατεύθυνση ας ελπίσουμε πως και ο δήμος μας θέλοντας ή πιεζόμενος θα δει πως δεν μπορεί να δρα με λογικές και συνταγές αποτυχημένες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: