ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμετός το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας των νεοκομμουνιστών -Αυτοί που μιλούσαν για "γριπούλα" και για σκληρά μέτρα που στερούν τις ελευθερίες μας ζητάνε τώρα και τα ρέστα

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Εμετός το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας των νεοκομμουνιστών -Αυτοί που μιλούσαν για "γριπούλα" και για σκληρά μέτρα που στερούν τις ελευθερίες μας ζητάνε τώρα και τα ρέστα


Ευτυχώς που η πανδημία μας βρήκε με κυβέρνηση της ΝΔ και στη θέση του υπουργού Υγείας τον Βασίλη Κικίλια και όχι τον Πολάκη και το τσίρκο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Και επειδή η κυβέρνηση πέτυχε στην διαχείριση της πανδημίας και δεν έχουμε τους νεκρούς άλλων κρατών ο Βαξεβάνης που κόλλησε ο ίδιος κορονοϊό βγήκε να μας πει πως πρέπει να διωχθούν όσοι πάλεψαν και ΠΕΤΥΧΑΝ να μην έχουμε εκατόμβες. 

Οι δήθεν κυνικές ομολογίες που επικαλείται ο κ. Βαξεβάνης είναι προφανέστατα λάθη και παραλείψεις που έγιναν σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά αυτά για όσους ονειρεύονται καρέκλες εξουσίας είναι ψιλά γράμματα. 

Οι "αγανακτισμένοι" επιστρέφουν για να πουλήσουν τον νέο σανό τους που μετά το αντιμνημόνιο μιλάει για εταιρίες που πλουτίζουν εν μέσω πανδημίας και ζητάει από την κυβέρνηση να κάνει συναλλαγές με κράτη-παρίες αγοράζοντας εμβόλια που δεν έχουν εγκριθεί παρά μόνο από ιατρικούς συλλόγους κρατών που δεν έχουν καμία επιστημονική επιτυχία τα τελευταία 70 χρόνια. 

Είναι προφανές πως με αυτή την αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορεί να γίνει καμία εθνική συνεννόηση και η μόνη λύση είναι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες μέσα στο 2021 για να προκύψει μια άλλη Βουλή χωρίς "ψεκασμένους" και λαϊκιστές. 

Η αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με τα δικά του εσωκομματικά προβλήματα αφού το 3% των κομμουνιστών που ανέχεται αυτό το κόμμα θεωρεί πως η χώρα μας έχει την πολυτέλεια να αλλάξει γεωστρατηγική πολιτική δηλαδή να αυτοκτονήσει! 

Με την ελπίδα πως οι πολλοί έχουν αντιληφθεί πως ο λαϊκισμός δεν θα γεμίσει τα άδεια τραπέζια τους με φαγητό αναμένουμε επιτέλους κοινωνική ευθύνη από όλες και όλους μπας και σωθούμε. 

Λεφτά δεν υπάρχουν για κανέναν εκτός και θεωρεί κανείς πως το επιτελικό κράτος των 95 δισ. ευρώ μπορεί να συντηρηθεί με κλειστή την οικονομία μας λόγω πανδημίας ή πως ανοίγοντας δεν θα "βουλιάξουν" όσοι και πριν την πανδημία είχαν χρέη χιλιάδων ευρώ. 

Προσωπικά θα μου ήταν επικερδές να σας γράψω πως όλα πάνε καλά και πως λεφτά υπάρχουν για όλους ή πως τα 20 εκ ευρώ που πήραν τα ΜΜΕ δεν έπρεπε να δοθούν αλλά αυτό απλώς θα σας χάιδευε αλλά δεν θα βοηθούσε την χώρα. 

Καμία από τις ΜΕΘ δεν θα μπορέσει να συντηρηθεί την επόμενη μέρα σε ένα κράτος που το ξεπέρασαν σε ΑΕΠ ακόμα και βαλκανικά κράτη! 

Ουδείς θα μείνει αλώβητος τα επόμενα χρόνια από την οικονομική καταιγίδα που έρχεται. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: